20

ЛИДЕРА НА "ВОЛТ

преди 2 години

БЕШЕ ИНСТРУКТОР-КООРДИНТОР , ЗА ЛЮЛИН ОТ ДС/СДС, ЗАЕДНО С ОНЯ КОЙТО СПРЯ МЕТРОТО , АВАРИЙНО ---ОТ КАБИНЕТА НА РАДЕВ!!!!!...АБСОЛЮТНИ КАДРИ НА ДС/БКП!

19

Анонимен

преди 2 години

Наистина е ключово да излезем и да накажем хората грубо погазващи законите и конституцията, но претендирайки за нулева корупция.

18

С Държавни пари

преди 2 години

Извинете ДАНС(уж служба за сигурност) защо ползват Пернишки главорези и наркомани за разчистване на сметки срещу активисти !?

17

За мен

преди 2 години

КОРУПЦИЯ означава да прегазиш законите за да се облагодетелстваш с власт и пари, да облагодетелстваш от позицията си свои роднини и близки и да не понесеш никаква адекватна отговорност, само защото имаш познанства и финасови възможности за достъп на високо държавно ниво - като Киро Лъжеца дето потъпка Конституцията на България с лъжлива клетва. Може би греша???

16

баба мара

преди 2 години

когато израел признае палестина и спре да им праща всеки ден ракети тогава щеговорим за македония не е задължително балканите да са в нато и ес и ние давлизаме в конфликти с русия и с миналото си

15

АМИ , ПРАВИЛНО!

преди 2 години

КИРЕ ТРИВОЛТА ---Е САМО МЮРЕ ЗА ЧАЛГАРИТЕ , БАЛЪЦИТЕ И НАИВНИЦИТЕ ----ЩЕ ГО ЗАМЕСТИ КИРИЛ ЯНЕВ /..ЗА ПО-СИГУРНА ДИКТАТУРА НА РАДЕВ/..... А , ТОВА Е ТОЛКОЗ ПРОСТО И ЛОГИЧНО..ХА,УХА,ХАААААААА....

14

Щ. Младши

преди 2 години

Опозицията в "Македония",която е още по-радикално овълчена срещу България тълкува червения картон на Заев като добър знак за себе си и предвестник на своя успех! Затова не се надявайте "македонския" мерак за кражби на Българска култура и история да премине,без гърбът му да е опитал вкуса на тоягата!

13

Анонимен

преди 2 години

Социологическите агенции не могат да предвидят крайния резултат. Винаги бъркат с по няколко %. Но да сбъркат с 10-12 % до сега никога не е ило. А точно това се случи на 14ти. До 6 часа вечерта всичко си вървеше нормално и изведнъж след 6 часа вота на ПП скочи с 10%, което беше придружено с радостни вопли. Уплашиха се, че ГЕРБ пак ще спечели и задействаха машините. И ни изработиха. Както и Мадуро вечно печели с неговите машини. НАРОДЕЕЕЕЕ?

12

Анонимен

преди 2 години

Март-април 2022-ра ще има нови избори! И предсрочни, и президентски!

11

Анонимен

преди 2 години

"Комунизмът трябва да приключи в неделя!!!" ___________ Ще ми се много, но "Крим е руски..." и лобирането пред ЕС "да свалим санкциите" към Русия .... . Поне е първа стъпка срещу герб-дпс, мафията на кгб-дс.

10

Светослав Христосков

преди 2 години

Задкулисието продължава да руши държавата като сее омраза. Поставиха един лъжец и един крадец за да задълбочат доверието в държавните институции. И кой, корпорация ли ще изкупи на концесия земята, златните залежи, генномодифицира съзнанието на децата - бъдещите консуматори на ГМО.

9

Гледна точка

преди 2 години

Е, то е ясно какво ще каже този лиззач на радевите топки. Само че Герджиков ИЗОБЩО НЕ Е И НЯМА ДА БЪДЕ проводник на модела Борисов, докато радеф е подла маша в ръцете на ДС, разедини цялата нация, предаде дори БСП и го интересува само едноличната власт. Да не говорим, че е злобен, отмъстителен, дребнав, мнителен, авторитарен и пълен некадърник като цяло.

8

Анонимен

преди 2 години

От да речем 6 млн. избиратели, 267 000 хил. са поискали да ги управлява БСП. И сега БСП ще осъществява промяна, с какво право?

7

Анонимен

преди 2 години

До сега сме имали и премиер-бивш затворник в Чехия. Затворническите власти там още пазят досието му.

6

Анонимен

преди 2 години

Комунизмът трябва да приключи в неделя!!!

5

Анонимен

преди 2 години

До 1 ----- Да, видяхме го ей-сега на сайта им. ДПС Истанбул!

4

Изнервен

преди 2 години

Баси лицемера, убаво за чувалите, ама когато някой наруши Конституцията и лъже поголовно не е нищо, така ли?

3

Бож.

преди 2 години

Щом ще правят промяна с Бе Сепе,представете си какво връщане назад се очертава!

2

До сега сме имали

преди 2 години

всякакви министър председатели с тъмно минало, но нито един дето да е сгазил конституцията с лъжлива клетва пред очите на цял народ и да не му пука.

1

Анонимен

преди 2 години

ДПС Истанбул открито агитира за кандидата на ГЕРБ проф. Анастас Герджиков за президент на балотажа в неделя. И го прави на турски, което е нарушение.