40

Solar Power

преди 2 години

До Тоя Киро: За макето космонавт също е обсъждано. Последно ... ще лети !!! Само ,че с чинията от Бузлуджа и с пилот льотчика мистър Радев :)

39

Solar Power

преди 2 години

До Ончо: ГЕРБ отдавна си заминаха още месец май. Ти какво получи ? Аз получих 10% инфлация, високи цени на ток,бензин,газ, икономическа криза, пълни болници, топ 1 по смъртност в ЕС и топ 2 в света ! Браво :)

38

Боил

преди 2 години

До Настя Разбирам, че дойш този индивид и всички од ПП

37

Ончо

преди 2 години

До АнонименТова правим де... гербиджа си заминава !

36

KEKEKE

преди 2 години

Гербиджите вият на умряло :D Много якооооо!!! Сега остава да ги преместим да вият от панделата !

35

Анонимен

преди 2 години

В инициативния комитет на Румен Радев според публикации има 27 агенти на ДЪРЖАВНА СИГУРНОСТ. Бащата на шефката на инициативния комитет Ана Заркова е ГЕНЕРАЛА ОТ ДС ЛЕОНИД КАЦАМУНСКИ. Така че балотажа е между Радев и ШАЙКАТА му от ДС срещу народа в лицето на Герджиков

34

Анонимен

преди 2 години

този е голям миризлив ***.

33

Николай

преди 2 години

Ужасно неприятен номад е този, дайте му малко време и ще се убедите какъв ***, ламтящ за власт е...

32

Тоя Киро

преди 2 години

още нищо не е казал за макето - космонафт. Още ли не е преговарял със Слафчо?

31

анди

преди 2 години

Никакви компромиси с м...акетата, не големи или малки , а никакви. Тези г...оведа, дето ако могат в чаша вода , ще ни удавят....

30

Анонимен

преди 2 години

СТИГА С ТАЯ МАКЕДОНИЯ...ЕВРОПА НЕ СЕ ИНТЕРЕСУВА ОТ ТОВА ДАЛИ НА ТАЗИ ТЕРИТОРИЯ ИМА БЪЛГАРИ ИЛИ НЕ...ТЯ СЕ ИНТЕРЕСУВА ЕДИНСТВЕНО И САМО ОТ ТЕРИТОРИЯТА.В ТОЗИ СМИСЪЛ ТРЯБВА ДА СИ НАЙ-ГОЛЕМИЯ НАИВНИК АКО ВЯРВАШ,ЧЕ НА НАКОЙ В БРЮКСЕЛ МУ ПУКА ЗА БЪЛГАРИТЕ И ТЯХНОТО "ВЕЛИКО МИНАЛО"...ПРОБЛЕМЪТ Е МНОГО ПО-ГОЛЯМ,ЗАЩОТО РАНО ИЛИ КЪСНО БЪЛГАРИЯ ЩЕ ЗАПОЧНЕ ДА СПОРИ С ТУРЦИЯ И ТОГАВА СЪМ СИГУРЕН,ЧЕ ВСИЧКИ ЩЕ СЕ ИЗПОКРИЯТ.

29

НАСТЬО Е ЧЕНГЕ ....

преди 2 години

...ОТ ДС/БКП ---И КООРДИНАТОР ЗА СДС-ЛЮЛИН , СЛЕД 89г.....ЛИЧНО ГО ПОЗНАВАМ!

28

Настя

преди 2 години

До Боил-Взимам мъжко семе...в неограничено количество....лично си го доя...

27

Настьо ????

преди 2 години

Къде ги видя тези70% от българите на площада бе,хамелеон ! От цяла България събрахте САМО ВЕДНЪЖ 10,000 души !През останалото време ,агитките на Отровното трио,Боец,възраждане,попът и Йоло Денев.и ония със Системата се събирахте да правите золуми!....Видя че тези представителите на тези 70% не влязоха в сегашният парламент!А ти си благодарение на прилепването" си към новите ,,спасители"Не хси по различен от Мая и края ти ще е същият!

26

Анонимен

преди 2 години

"...не е задължително балканите да са в нато и ес и ние давлизаме в конфликти с русия и с миналото си" ____________________________________ Че ние не сме им обявявали война никога. Само те са го правили, 2 пъти! Слава на ген. Колев, че ги разби с конницата си в Добруджа през 1916г. и не ги допусна навътре в България!

25

Анонимен

преди 2 години

2021 г. - Държава-член на ЕС ще бъде управлявана от комунистическа хунта с благословията на САЩ ?! Боже мили , къде съм се родил ....

24

Боил

преди 2 години

Много ми е интересно този индивид какво взима сутрин рано

23

Анонимен

преди 2 години

Тоя чува ли се какво говори

22

Анонимен

преди 2 години

Каква "Промяна" са тия като ще правят коалиция с ИТН, чиито лидер се кри и дори не влезе в Парламента?!? Що за продажници са и тия...Боже пази България от такава промяна!

21

Майора

преди 2 години

Абе Нистимире ти в кой свят живееш? Как можеш да говориш че 70% от българите ви искат , след като 2/3 не са гласували? Публична тайна е е че искате признване на РСМ, еднополовите бракове, бази на САЩ в Черно мпре и бежанци по неолибералния модел на Сорос и "Америка за България"! Нормално ли е това?