30

Анонимен

преди 2 години

Ужас, 70 евро пенсия. Няма такава държава. Браво на наще политици за реформите които направиха, за да живеем толкова добре.

29

похвално, ама

преди 2 години

Хъммм, майка ми взема 150лв , но този месец захлеби 270 заради предизборните добавки, така че не вярвам този да взема 140 лв с добавките. ,

28

Аз

преди 2 години

БРАВО ДОБРИ ХОРАДА СТЕ ЖИВИ И ЗДРАВИ

27

Бочо

преди 2 години

Не си мърсете кармата да се занимавате с пияницата. Човека видимо не е добре психически. Не хранете троловете, защото стават по-големи и се размножават.

26

ДАРЯВАНЕТО НЕ БОЛИ

преди 2 години

МАНОЛОВИЦА,ОНАЯ ДЕТО ГУШКАШЕ КОЗИЧКИТЕ ТИЯ НОВИТЕ НАХИЛЕНИТЕ, ОНЯ ДЕТО КАЗА ОТ САМОЛЕТА-"АЗ НА ТАЯ ИЗМИСЛЕНА ДЪРЖАВА НЯМАМ ДА ДАВАМ ЕДНА СТИНКА- ТА ТОЙ СПЕЧЕЛИ МИЛИАРДИ ОТ ТРЕПЕРЕЩИТЕ РЪЦЕ НА ТОЧНО ТАКИВА БЕДНИ ПЕНСИОНЕРИ- ДАРИХА ЛИ МАЛКО ПОНЕ ОТ ОТКРАДНАТОТО- ДАРЕТЕ БЕ- НЕ БОЛИ!

25

Има, има

преди 2 години

До Анонимен 28Инвалидните.

24

Анонимен

преди 2 години

Пълна срамота ... "Десетки помагат" ...Ако не можем на 1 старец да помогнем ... Да изживее още 1 ден с мърлявata пенсия ... НИе хора ли сме изобщо ... Скотове ...

23

За съжаление

преди 2 години

До ЛъжетеИма, социалната колко е не знам, но щели да я "вдигнат" на 170 лв за догодина.

22

Анонимен

преди 2 години

Възможно е да е загубил 140лв.,но това не може да му е пенсията?В България пенсия под 300лв.,няма.

21

Бай Иван 2

преди 2 години

Браво ! Има надежда за България.

20

Анонимен

преди 2 години

Пиша на скапаняка ... който е намерил парите ..и не ги е върнал ...ще поясня дори .Еййй *** дано детето ти се нуждае от операция .. и загубиш парите за операцията !!!А тез репортери така са орязали видеото ... започнахте и ток да пестите а ?????

19

Българин

преди 2 години

До пияница мистик - Не е важно колко ще съберат ( повече или по-малко ) - ВАЖНОТО , е че докато има такива хора и такава ДОБРИНА - НИЩО НЕ Е ЗАГУБЕНО в България !! Такива като теб се появявате ( незнайно защо ) на този свят , изпивате си пиенето и в един момент изчезвате мистично ( както сте се появили ) без дори да оставите следа след себе си !! ДОБРИНАТА си остава и обогатява душите на добрите и младите които ще я имат за пример в живота си !!

18

До 7

преди 2 години

Костов оряза пенсиите и каза пенсионерите да мр.т !! Станишев ги пооправи. След него уравниловка.

17

Българин

преди 2 години

До пияница мистик - Не е необходимо , нито да си пенсионер , нито да си склеротик - И НА ТЕБ МОЖЕ ДА СЕ СЛУЧИ СЪЩОТО - не си застрахован за това да забравиш или да загубиш нещо !! Колкото до това че ТИ няма да ги върнеш - Склонен съм да ти повярвам , ако съдя по коментара ти , но ще ти кажа само едно - Господ и теб те вижда - СПОКОЙНО !!

16

Aнонимен

преди 2 години

Тъжно. Това ще трябва всеки месец...и срамно. Срамно за държавата ни.

15

Пенсиите,

преди 2 години

работил или неработил ги изравниха. На този човек тези 140 лв. смешни са допълнителни за болест или чиста подигравка ??

14

Анонимен

преди 2 години

А тиквата колко дари от препълнените си чекмеджета ?

13

пияница мистик

преди 2 години

ХАхахахахахха, и да ги намеря, няма да ги върна на този склерозирал, неграмотен дядо :))) Никога, като си знаеш мозъчното положение не излизаш с цялата си пенсия, а само с колкото ти е нужно. Айде стига с фалшивите съжаления. Да му е за урок. Ама простия булгаропитек сега ще му даде повече, че да се чувства горд, че е помогнал

12

Анонимен

преди 2 години

Престанете с глупавите остроумия. Ясно е че тези 140лв са само част останала от пенсията му. Сугурно е платил това-онова преди да си загуби портмонето.

11

Анонимен

преди 2 години

Сигурно не е цялата пенсия.Приготвил тези пари за нещо.Няма значение.Трябва да му помогнат.