15

Анонимен

преди 2 години

Алоооооо, тестовете си ги правете вие в синдиката, барбар с Янка Такева. Моето дете няма да си бърка в носа, защото тези тестове се правят от медицински лица, а не от деца.

14

Ваня

преди 2 години

Е зарежете тези тестове и простотий де, пуснете децата да си учат спокойно в нормална и спокойна среда. Стига с тая шизофрения вече.

13

Анонимен

преди 2 години

Не разбирате ли, че това е просто прелюдия към реално задължаване на децата да се ваксинират? Дори и МОН да даде парите ще започне едно мрънкане, едно цупене от учители и директори, как се нарушават часовете и моля ако обичате да си изкарате сертификат че ни писна! А това значи ваксинация. Която между другото се оказва безсмислена предвид факта, че и с 2 ваксини пак си караш ковид като пич. Както винаги прехвърлят гадното върху други, за да не са виновни те, но да отчетат дейност пред господаря

12

Анонимен

преди 2 години

супер опасните условия в училище - 11 ученици за 7 дни, много е страшно и трябва да се похарчат 10-15 милиона.

11

Анонимен

преди 2 години

Синдикатите и те си намериха работа. А не искат ли процент от всички тестове за всички ученици.

10

Анонимен

преди 2 години

Ваксинирай ги и няма да се тестват.

9

Анонимен

преди 2 години

Денков оставка!!! Пълен провал!!

8

Анонимен

преди 2 години

От досегашното тестване на децата от 1-4 разбрахме, че нищо им няма, т.е. не разнасят вируса

7

Анонимен

преди 2 години

То МОН )коя фирмичка прибра милионите без доставка на тестовете ,и тая вечер министъра казва че чакал да ги види в склада ,е къв е тоя ,имаче имал желание да бъде министърът цирк бря )

6

Гошо от Америка

преди 2 години

Добре де не са ли ваксинирани тия деца че трябва само тестове да правят.

5

Анонимен

преди 2 години

Даскалите не могат да ги правят.

4

Анонимен

преди 2 години

Какви са тези тестове с изтекъл срок и изобщо тези които ги правят имат ли идея как се взима правилно? Ето от чужбина няколко пъти ни ги връщат заразени с вируса, но тук нямало нито един болен засечен от тест, ама кой лъжете бе?

3

Анонимен

преди 2 години

Синдикатите да протестират срещу мерките!

2

Анонимен

преди 2 години

Не знам дали разбирате, но тези тестове с 62% достоверност и то само в активната фаза на заболяването са бошлав работа, едни пари хвърлени на вятъра при положение, че в училищата няма даже *** и тоалетна хартия, нито нормални тоалетни. Отделно в дните с тестване почти не се учи, децата само отиват на разходка и за тест. Училището все пак не е забавачка, нито пък учителите са квалифицирани да взимат и обработват адекватно пробите.

1

Гиб Мелсън

преди 2 години

Искам само да отбележа, че всички училища в България спестиха маса пари от електронното обучение, защото не отопляваха училищата докато децата бяха и са елкетронно. Знам за училища, където директорите вече си назначават по още един зам. директор. Ако са били двама досега, вече са трима, защото явно имат доста спестени пари от отопление. И сега бум, нямали пари за тестове. Каква изненада.