10

Анонимен

преди 2 години

13 милиона за баш глупост , дано има разследване след време

9

Анонимен

преди 2 години

До 3 Ами хубаво, айде тогава да се погрижим за здравето на нацията и да изхвърлим отровните "ваксини", защото по примера на други страни се видя, че не помагат, не намаляват заразата, а даже напротив, и освен това има много жертви от тези експериментални препарати. Айде, погрижи се за здравето на нацията като си толкова загрижен!

8

Анонимен

преди 2 години

13млн похарчени, две седмици тестове, отрицателни резултати в училище. И искат да даваме от джоба си за да разберем вече установеното - децата не са огнище на заразата, както се опитваха да ни убеждават.

7

Министър Денкоф

преди 2 години

Абе затваряй Училищата завинаги и без това файда от тех нема особено след 7ми 8ми клас-цигари пиене дрога проститу..я и много още ценности на белите държави

6

Анонимен

преди 2 години

Веднага да връщат децата от частните училища вкъщи! Веднага! Щом омбудсманът мисли така и никой няма право да мисли по друг начин. Повод за препоръката и била, че получила сигнал от родители, че ще се пуска заповед. WTF, аз получих сигнал от горе, че е по-добре да се прегледа!

5

Анонимен

преди 2 години

И сега ще й отговорят, че са разтревожени да не дискриминират децата и затова от загриженост предлагат напълно безплатни ваксини за всички деца. Абе не ви ли е скучен този театър вече? Стана твърде превидим.

4

Философски погледнат

преди 2 години

и живота е безсмислен, щото един ден риташ бакъра

3

Анонимен

преди 2 години

Към антиваксърите - уважаеми антиваксъри здравето на нацията е елемент на националната сигурност, докато образованието макар да е важно не е елемент от националната сигурност. Децата на училище могат да ходят цял живот, все някога ще изучат. Но народното здраве трябва да бъде защитено сега. Така че първо здравето, за ученето време има. Спокойно, на края всички за награда ще имат петици и шестици, но опуснем ли здравето връщане няма. Какво сте ревнали - на училище, та на училище.

2

Мисли

преди 2 години

Тестовете са безмислени като цяло, а и ваксините също

1

Анонимен

преди 2 години

бабо хващай метлата и обратно в пькьла! няма полза от теб!