30

Анонимен

преди 2 години

Родителите бързат да разкарат децата от главите си, за да ПРИСЪСТВАТ в инкубаторите на цената на милиони лева, дадени за тестване. Представете си училище с 500 ученици два пъти седмично са 1000 теста по минимум 10 лв. и за един месец ще излезе около 50 хил. лева от бюджета на училището. Плюс ток, парно, вода, дезинфектанти...Кой има такъв бюджет? Как не разбраха, че с това настояване трасират пътя към ваксинирането на учениците, което ще се обяви като най-евтин начин да са на училище.

29

Анонимен

преди 2 години

До БЛЯ БЛЯ,БЛЯ БЛЯВиж как не знаеш, ни за какво е тази институция, нито какъв бюджет ползва и как.

28

Анонимен

преди 2 години

До Един БългаринТя и за него каза, *** трябва и да се чете преди да се говори.

27

Анонимен

преди 2 години

Нали бяхте осигурили тестове за всички ученици бе ЛЪЖЦи , сега ще се стигне доситуацията родителите да ги плащат. Мамка ви Бок Луци.

26

Един Българин

преди 2 години

Сертификатът също е дискриминация, нещо да кажеш , Ковачке?

25

Анонимен

преди 2 години

Като ще изискваш децата да се тестват, ще осигуриш безплатни тестове. Ако не можеш да им осигуриш такива, тогава ги премахваш напълно.

24

Анонимен

преди 2 години

До Логико 27 Тези текстове са за да влезнат парички в джоби на някои правилни хора. Нищо ново, старото се повтаря и при служебното правителсто. Трябват пари за избори.

23

Анонимен

преди 2 години

Цялата тънка нишка води към ваксинация на всички деца. Видяхте какво става с богатите. На тях не им пука. Ще си пращат по 200 лв отгоре на месец за тестове и им е все тая, при условие че 1 срок е 12 000 лв. Тези от нас, които нямат по 200 лв само за тестове на 1 дете ще бъдат принудени да ги ваксинират, за да изкарат сертификат. Ето това е целта. И после се чудят защо смятаме, че има нещо нередно във ваксинирането. Защото има сегрегация на финансов принцип. Ето за това.

22

Анонимен

преди 2 години

Частично браво на омбудсмана, ама кога ще определи за ЖЕСТОКА ДИСКРИМИНАЦИЯ това, че хиляди българи трябва да си плащат по 10 и повече лева за тестове, за да могат да ходят на работа???

21

Анонимен

преди 2 години

Щом имат възможност за частно училище значи имат даста пари родителите им могат да си позволят тестовете на децата си.

20

Анонимен

преди 2 години

Споко бе хора. Тия от частните училища са изтрещяли с децата си в къщи, защото плащат по 12000? за да учат само с такива от техните, но не и с нашитете. А накрая на изпитите се оказва, че нашите обикновени дечица са учили по-качествено онлайн без да сме дали и 1 стотинка. Ей за това е цялата патаклама. Аз благодаря на всички, които на пук на истерията не се отказват и преподават на децата качествено. Визирам учителите в нашето училище. Благодаря ви! Нека се обединим в името на децата.

19

Анонимен

преди 2 години

Така им се пада на родителите, които не казаха НЕ.

18

МилИонерче

преди 2 години

Къде потънааа тринаесе и кусур милиона лева?

17

Анонимен

преди 2 години

Не става въпрос за събирсне на ДНК а за печелене на много пари от тестове които в действителност струват много по малко и след като дадена фирма може да купува и след това прептодава тестове 10 пъти над цената то не може ли Държавата да ги купи на ниската цена обаче тогава далавера йок

16

Анонимен

преди 2 години

То в нашта държава кое не се заплаща да не би здравеопазването да е безплатно за здравноосигурените в лошия запад ги викат всяка година рисковите пациенти и им правят изследвания без да заплащат там и лекарства които у нас пациентите заплащат със стотици левове са безплатни това е последствието от т нар здравна реформа на Костов и Илко Семерджиев

15

Анонимен

преди 2 години

Самия факт че се хвърлиха едни пари за такава глупост а се събират кспачки , какво говори , много загрижени за здравето на народът?!

14

Анонимен

преди 2 години

Ами върнете децата на училище по скоро 3 та поредна година са онлайн.

13

Анонимен

преди 2 години

Промяната вече започва.

12

Анонимен

преди 2 години

Въпроса е събират ли ДНК от децата с тези тестове и ако събират за какво им е.

11

Анонимен

преди 2 години

В .ко става бря 1500000лв за безплатни тестове на наши фирми ,и сега щеьде плашат от родители и или от училищата )