9

Анонимен

преди 2 години

До Влади И аз живях в Русия, но видях съвсем друго. Явно всеки намира това, което търси. А отиди в Русия сега. Ще останеш много изненадан.

8

_?

преди 2 години

Какви са тези вълма козина по главата на госпожицата от снимката? Модерно? Красиво? Не че питам, де.

7

по голяма нужда

преди 2 години

66 хиляди хоумлеси в Елей. Според оценка на Economic Round Table през 2023 броят ще достигне 90хил. Къде ходят по-голяма нужда?

6

Влади

преди 2 години

Живял съм в Русия. Там е гадно. Кухнята е кофти, сиви, измъчени хора в транспорта, мизерия. А в глубинката, т.е. прованса е ужас! Дивотия, на нивото на 60-те , външни тоалетни, празни магазини, нищожни доходи. Само върхушката е добре. Великата Русия клекна на чеченските главорези. Градовете и са пълни с ислямски мигранти от Средна Азия, за обикновения руснак е невъзможен живота. Това ли искате и за нас???

5

Анонимен

преди 2 години

Филм за един предател!Като не му изнася какво правят в АНС, да е напуснал и да се занимава с нещо друго. Какво направи като разкри тайните на АНС? Нищо, всичко си е по-старото! Въпреки, че каза на американците, че са подслушвани и един американец не излезе на протест в негова защита!

4

Taню

преди 2 години

Откак стана дружка с пyти, ми е от недолюбваните...

3

До 5 от Влади

преди 2 години

Може би са много, а може би не. Обаче там , на Изток не се церемонят с такива глупости, като права, адвокати и т.н. Новичокът е актуален.Това е разликата, ако си я схванал - добре, ако не...

2

Анонимен

преди 2 години

2,3 пъти гледам този филм и винаги настръхвам!Препоръчвам и документалният Citizen four!

1

Влади

преди 2 години

Обичам такива западни интелектуалци, леко позаплатени от Матушката. Много е готино да си дисидент на Запад - права, медии, адвокати(заплатени от Изтока), ама я да си истински десидент , на Изток.... Платена кака е тоя Оли, също като Сноудън.Сега ще ме изтрият, но истината е моята.