160

Анонимен

преди 2 години

Всичко е написано както си е, надежди има и времето ще покаже. Мисля, че ще оправдават 4 години и ще направят много. ББ имаше предостатъчно време, и за 12 години останахме най-корумпирани, бедни, крадени и т.н.т. за тех гласуват само от раздутата администрация, фирми които имат файда от тях, платени *** и няколко заблудени хора.

159

цялата власт

преди 2 години

Българите са уморени но са готови да гласуват за уморителя който посяга към парламента и съдебната система.

158

Хайде по-спокойно!

преди 2 години

Ключова съставка на Кирчо и Кокорчо не е харизма, а манипулираните машини !!! Преди това харизматичен беше Слави ( машините бяха настроени за него )

157

Анонимен

преди 2 години

Уау, българският народ вече кълве и на гола кука, толкоз е изпростял, много жалко.

156

Майтап бе!

преди 2 години

С БСП като коалиционен партньор "промяната със статуквото" продължава!

155

Продължаваме лъжите

преди 2 години

Поредната платена *** статия ! Преди разни продажни репортерчета в България да ръсят мозък и да правят плонжове на новоизлюпени месии, ВВС да отговори на следния въпрос : Какво щеше да им бъде отношението ако при избирането си на власт на Борис Джонсън преди три години, наколко месеца преди това той беше погазил Основния закон на Обединеното кралство и излъгал най-нагло с цел да се добере до властови пост ??? И тогава да ми правят репортажи за "новите политически светила" в България !

154

Кирчо е нашия бог

преди 2 години

Много ги харесвам и съм готов на всичко ако искат и цените по 10 да дигнат и за 5 долара ще работя и пак ще гласувам за Кирето и Асенчо. Долу бойко тоя *** дето срина държавата

153

Калеко Алеко

преди 2 години

Харизмата на кокорчо и Кирчо конската усмивка е безспорна, както е безспорна и репутацията им на хора с офшорки и водили дела със съдружните си за кражба на интелектуална собственсот, както и за незачитане на конституцията и попълване на декларации с невярно съдържание ... Шайката на "почтените" в лицето на тези чаровници и кукловода им се е заела да рекунстроира бългалската държавност и Конституцията, както и правосъдната система и Главният прокурор, за да ги сведе до нуждите на радевата Хунта

152

Анонимен

преди 2 години

А вие кво очаквате да направят тия ? Да ви направят заплатите германски ли ? Ми че те техните вече са си германски . Освен това вероятността да ви направят тока по скъп от тока на германците е мноооооооого по голяма отколкото да ви направят заплатите германски ;) Да изчегъркат герб и да не пипат тока а до тогава евроге.йския вече ще се е разпаднал и ще има истинска промяна която може да даде надежди и на ,,бизнеса,, До тогава ще ровим дъното.

151

Анонимен

преди 2 години

Харизма на писта

150

Анонимен

преди 2 години

Платиха и на ВВС да се рекламират,а там мизата е висока!Хвърлят се милиони за надменни авантюристи, надува се балон,който скоро ще се спука когато народа види как го клатуркат и обират!БГ е поредната касичка за хора без морал,ще продадат националните интереси ,защото за тях в личен план всичко е бизнес.А реклами за фалшиви пробиотици ,дето се продават на път и под път,с рекламата тип Опра може да привлече лековерните,не е първия нито последния,но да съсипе държавата е съвсем друго.

149

Имаше една приказка

преди 2 години

Минал милостив пътник покрай един наказан за нещо и вързан покрай пътя. Оня целия бил накацан с мухи, кито безмилостно пиели кръвта му. На пътника му дожаляло и размахал ръце да разгони мухите, но наказания му рекъл - Недей пътнице тея поне се наядоха, ама ще дойдат и по-гладни. Не е лошо българския народ да се поучи от тая приказка като тръгне да гласува.

148

Ключовата съставка е

преди 2 години

Гласуваш за ПП. Получаваш БСП. Която не била партия на статуквото !? Но продължаваме разрухата. Промяната. Хаха....

147

Денкооов

преди 2 години

Министерство на културата ми звучи много хубаво да знаеш!

146

Анонимен

преди 2 години

Нормално , 80% от българите гледат външният вид на политика и как говори и не се сещат изобщо да прочетат програмата му

145

Денкоооов

преди 2 години

Това момченце в чувала знаеш кво има в сметките му банковите?Прехвърлям ги към МОН или към МК?Кажете после че нямате пари за училището.Кой пипне един лев да погледне чувала!

144

GG

преди 2 години

Тия откраднаха вече 100 млн от Фонда на фондовете

143

Анонимен

преди 2 години

Да изчегъркат мафията герб от полиция ,съд и прокуратура и да не вдигат тока на хората а само на ,,бизнеса,, а после могат и да си ходят няма кво друго да направят за народа :)

142

Анонимен

преди 2 години

Тоя с дигнатата якичка може да се готви за съда!

141

Анонимен

преди 2 години

Превзеха те с фалшив вот. И честито на всички гласували за ПП, промяната се отлага за след 15-20 г. Ако има и Белене , за след 80г. Докарахте на власт най-долната клика на БКП, тези дето ограбиха Бг 1995-2001г. Ако не ми вярвате питайте Нинова, тя падна в борбата между болшевики и малшевики. Няма начин един доказан лъжец и един доказан крадец, за които безумието Рашков да е професионалист, да са демократи или носещи каквато и да е промяна. Помнете ми мнението и ще се убедите сами скоро.