200

Анонимен

преди 2 години

От Радев са взели надменната харизма без покритие, ето вчера Герджика се яви лично в студиото на БТВ, отговаря на въпроси, дебатира, а Радев пратил един дърт комунист и Галева не да агитират за него, просто да наплюят Герджика. Доста жалко и долно, абсолютното дъно в българската политика евър.

199

ХХ век

преди 2 години

Егати харизмата. Единия е нарушител на Конституция и Закони с каучукова усмивка, другия е ококорен обратен - обвиняем за кражба на интелектуална собственост + *** му - културист на Черепа известен с данъчна измама за 1.5 милиона лева.

198

П.К. инк.

преди 2 години

Детектор на лъжата за високите държавни позиции. Повечето от хората лъжат, но те са от сорта =Харесвам роклятата ти=. Но има и друга категория хора, които на ден казват по една-две големи лъжи, за да се промотират, да наранят, или да предпазят някого. За тях Джон Ларсън изобрети полиграфа. През годините се оказа, че много изпечени мошеници лесно го "минават метър". Нови изобретения с компютърна апаратура дават вече добри резултати. За наш кирчо и асенчо - задължително на компютърен полиграф.

197

Анонимен

преди 2 години

Бойко Рашков с брутална разправа със служители на МВР - обезглави цяло районно заради победата на ГЕРБ в Костинброд

196

Маринов

преди 2 години

Боже, мой! Каква харизма! Знаете ли значението на думата харизма?! Тези двамата са в страхотна комбина на невменяеми, сугестирани субекти, които ни смятат за некомпетентни, за хора със забавено мислене! Те живеят със самочувствието, че са каймака на обществото! Хора, българи, не им вярвайте! Това са поредните откачалки, които ще ни излязат много скъпо..... Колко *** е българският гражданин, нямам думи!

195

Анонимен

преди 2 години

Каква работа имат Военно-Въздушните Сили (ВВС) да се бъркат в политиката?

194

Хан Тервел

преди 2 години

Новите юпита на Царя,само че без Царя!Братя, гледайте "Вражалец" и мислете за двамата мошеника...ААА, да не забравяме и онзи дето напусна "Шалом" за да им стане съдружник в политиката-че къде без евреин в схемата.

193

Бялата Златка

преди 2 години

Тези и харизма?Аз съм Харизмата!

192

До 170

преди 2 години

Друг срина държавата, а тези ще я закопаят!

191

Анонимен

преди 2 години

протежетата на чорапа са много харизматични!гласуваш за професора - искаш обединиение,то е ясно, че привържениците на чорапа искат сеира да не свършва.

190

Реалист

преди 2 години

За разлика от останалите 80 процента българи, аз знам, че който и да ни управлява нищо съществено няма да се промени. Заради племето.

189

Абе до сега

преди 2 години

всякакви премиери с тъмно минало сме имали, ама ни един дето да есгазил Конституцията пред очите на целия народ!

188

Н1

преди 2 години

Щом и Радо Бимбала се появи на сцената, лампите светнаха. Нищо чудно да се появят и другите прокопчовци, Любо Аламов, Гената и т.н. Какво да кажеш, победители хората, нека се радват. Само че става зле, когато смяташ себе си за гений, а другите за ***. Харизмата не е нещо удобно, защото може да те повлече там, дето ще си счупиш главата. Тъй че полека, искаме правителство, не манекенски изяви. И по-малка бла бла.

187

Анонимен

преди 2 години

Медиите са враг номер едно за хората.

186

Киро Факиро

преди 2 години

Този британски драскач усложливо е пропуснал да спомене за незначителното решение на КС. Едно е вярно: За света знаем от медиите, а те лъжат!

185

Анонимен

преди 2 години

След Симеон, после Бойко, сега тия. Какво е общото? Харизмата.

184

Анонимен

преди 2 години

К-Л-О-У-Н-И!

183

Мда

преди 2 години

Трябва вече да започнем да мислим с какво ще заменим тия две ухилени физиономии до година-две(максимум) . Естествено, Борисов не е опция, той принадлежи на миналото.

182

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 199 "Бизнесът на Петков е...козметични продукти. Много силно казано "предприемач"!" Бизнесът на Петков с козметични продукти е западащ/губещ, и му е трябвал само колкото да си покрие истинския бизнес с разни мошенически заменки, който са въртяли заедно със баща му. Умирам от смях като чета какъв почтен бизнесмен бил, че даже и западен: чист далавераджия от балкански тип. В Харвард негова диплома няма и да намерите.

181

Ед

преди 2 години

Тепърва ще им сърбаме попарата.