220

Анонимен

преди 2 години

на мен ми приличат на г-е-йй двойка

219

Анонимен

преди 2 години

Повърхностен обзор, все едно описват кой с какво се облича. Асен Василев със сигурност ще предаде Кирил Петков до 2 години, максимум.

218

Ken

преди 2 години

С периферното зрение видях заглавието така "Ключовата съставка е харИЗМАМАта.

217

анонимен

преди 2 години

На Америка не и пука за българската Конституция, но на Радев трябваше да му пука!

216

анонимен

преди 2 години

И каква ХАРИЗМА имат тези двамата? Откакто се появиха скандалите около тях, дружката им Спецов и Радев не стихват! Имат се за почтени и успешнш министри, а потопиха народа в безпрецедентна мизерия!

215

Анонимен

преди 2 години

Е тия двамата вече ще оправят България. Корупцията ще остане в миналото по нашите земи!

214

Ddd

преди 2 години

Боковитe троловe правят пари сeга, много пари.

213

!

преди 2 години

Този прилича на Гру от миньоните!

212

Анонимен

преди 2 години

Радев и Петков погазиха българската конституция. И това стана с одобрението на Вашингтон. Доверието към САЩ е разклатено, което ще има последици. Вучич осребрява всяка отстъпка, или обещание, което дава на американците. Нашите продават българските интереси, безплатно.Ще ни продадат, като фалиралите им фирми, само за своя облага.

211

Анонимен

преди 2 години

Харизма? Крива уста, прическа на тракторист от времето на соца, ниско чело, ужасна стойка и карузарски български език.Много хора са отвратени от нахалството и надменноста на двамата лъжци.Да игнорираш втората политическа сила и избирателите й, не е особено далновидно, за политици.

210

Анонимен

преди 2 години

Хиперамбициозните тарикати няма дълго да управляват. Който идва на власт с лозунга"ще изчегъртаме, ще уволняваме" който нарушава конституцията е достоен за презрение. Независимо от намесата на САЩ в изборите, чрез явната подкрепа за тях.В САЩ бе осквернена Капитолията, защо да не оскверни и българския парламентаризъм? Но, хората няма са забравят това,нито предателството по македонския въпрос, което продажниците, спечелили изборите, приготвят.

209

Анонимен

преди 2 години

Определено тук харизмата е ключова! За съжаление, при тези двамата тя липсва!

208

Анонимен

преди 2 години

С тия щели да ни оправят до 10 години. Няма проблеми, българите ще чакат да се научите да управляват. Изтървахте питомното, сега гонете дивите умници! Българите са много кофти народ верно, отвратителни!

207

Цецко

преди 2 години

До АнонименТи да си чул за БиБиСи ?

206

Зелен чорап

преди 2 години

И какъв им е бизнесът ?Единият си е чист оли го френ,другият обикновен лъжец с вид и облекло на сервитьор в закусвалня

205

анонимен

преди 2 години

Къде точно видяха тази харизма у Киро и особено у Асенчо?Супер неприятни типове.Киро го раздава тип холивудски мачо,а си е дребен лъжло.Асен пък е антипод на понятието мъж.

204

КОСТАДИН ЧАКЪРОВ

преди 2 години

95% от политическите решения засягащи българските национални интереси се вземат в чужди столици - предимно евроатлантически. Ние сме в режим на външно управление. Аз се чудя какво ще правят тези хора ако задуха източен вятър, а задуха ли източен вятър завет няма. Не знам как ще вземат завоя тези атлантичета. Ще станат сибирячета.

203

Наблюдател

преди 2 години

По фалшивите им усмивки ще познаете мошениците ! А тия двамата са мошеници от класа! Пак ли "верваме" ???

202

Харизма !

преди 2 години

Единият прилича на кон , а другият - на лалугер ! Жива харизма !

201

Гражданин

преди 2 години

Ей,журналистите,само заповядано или и ви е3 платено тия двамата ВСЕКИДНЕВНО да ни ги навирате и да ги възхвалявате като НАЙ,НАЙ,НАЙ ... ?! И какво им е най,най,най ?! Обикно вени парашутисти,само,че спуснати от Радев,който не дава прашинка да падне отгоре им ?!То при така НАГЛАСЕНИ ИЗБОРНИ РЕЗУЛТАТИ и наш Койчо може да се усмихва наляво и надясно и да сипе обещания... Пфу ! Долна работа !!!