32

Анонимен

преди 2 години

БКП няма да оцелеят при капиталистическа система просто защото буржоазните партии ще ги затрият. Сами се самоубиха като приеха капитализма в 1991 г.

31

Анонимен

преди 2 години

Няма да гласувам за Радев ... след 22 ноември 2021 г. Обещавам! След тази дата никога няма да гласувам за него!

30

Анонимен

преди 2 години

БСП не е левица а е по-буржоазна и капиталистичекса партия и от ПП или ГЕРП или от СДС даже. Станишев направи далавера с турците и монархофашистите НДСВ за да стане премиер и прие и плосък данък и богатите почнаха да точат бюджета и плащат само плосък десетак, а НДСВ заграбиха горите и земята и теглиха нови заеми..

29

Анонимен

преди 2 години

Радев предаде БСП,партията която го издигна и от един пенсиониран военен го направи президент. Партията, която стоя плътно зад него 5 год, въпреки че вършеше глупости безчет. Сега Радев им заби ножа в гърба и се гушна с продалите се на запада бивши червени, които през 90те год предадоха държава и избягаха с парите на народа. Днес БСП е никой, а на Радев не му пука, защото си има ПП. Онзи, който предаде своите ще предаде всеки един от нас, защото ние сме му никои. Гласувам ПРОТИВ Радев.

28

Алекс

преди 2 години

Голямата роля за обезкървяването на левицата е на др.Нинова.Лидер без харизма,който бълва клишета на килограм.Логичното се случи.

27

Гробарски плач

преди 2 години

Очаквано преди балотажа. Особено ме развесели "обезкръвяването" на левицата. БСП отдавна е неолиберална партия с розов грим, а начело с недоразумението Нинова стана нещо като нищо. И почти навсякъде в света представящите се за "леви" полека правят тази дума нецензурна с извращенията и безумията си. За което впрочем не им е виновен Радев. А "разрушаванвето на държавността" е шедьовър. Герберастката корупционна гнилоч ли е държавността? Голяма загуба, но ще я прежалим някак, хъ-хъ.

26

Анонимен

преди 2 години

Валерия усеща дебелия,явно и тя отива на политическото бунище заедно с нейните "герой".

25

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 26 "Леле, леле коментарите на тези двамата направо стъпкаха Радев. Радев е заплаха за демокрацията и свободата в България това казаха." И това е самата истина. Каквато ви я повтаряме откакто ДС тръгна в атака когато хванаха радевите хора вързани с руските шпиони.

24

Анонимен

преди 2 години

До До гражданин Явно си под 40 годишен.

23

Анонимен

преди 2 години

Велева беше като обезумяла. Познатият и любим за нея политически свят се срутва пред очите й. Никак не и харесва. И не разбира, че времето на политическите душеприказчици като нея вече отмина. Жалка и ненужна. Господ да я пази да не обезумее съвсем!

22

Анонимен

преди 2 години

Леле, леле коментарите на тези двамата направо стъпкаха Радев. Радев е заплаха за демокрацията и свободата в България това казаха.

21

Анонимен

преди 2 години

Валерия е права. Гласувала съм за вего , но сега не съм сигурна - по скоро след тези проамерикански проекти, след повишени цени на всичко, след слабите му министри Кацарски , Денков и сие , зеленият сертификат, принудата да се ваксинираш по скоро Не.

20

Анонимен

преди 2 години

По прозорливите виждат какво става от рано, а стадото доста по късно. Дори и да излязат по улиците ще видят истински полицейски ботуш, за който това от миналата година ще е като игра на деца... Но сега народа благославя онзи, който ще мрази след има няма година ...

19

Анонимен

преди 2 години

Олигархията на кгб то победи значи на тези избори.

18

Мдаа

преди 2 години

Бабче , нали знаеш как наричат ония душици които обслужват своите клиенти срещу заплащане ...други пък не си плащат наема !?

17

Анонимен

преди 2 години

Щом фуражката е в съюз със станишевските , всичко е ясно. Coрocоид в агнешка кожа.

16

1

преди 2 години

В тази статия са събрани всички факти и истини, които всеки българин трябва да чуе и разбере.

15

Анонимен

преди 2 години

Голям проблем беше Кирил за двойното гражданство,а кви неграмотни хора гласуваха в Турция и кърджалийско.Според мен Кирил по го е грижа за България.

14

Анонимен

преди 2 години

Чорапът се оказа 100 процента ***, марионетка на брюкселската мафия.

13

Анонимен

преди 2 години

Аз пък мисля ,че ролята на Президента Радев за смазването на герберастките кърлежи е по-голяма .