231

Анонимен

преди 2 години

Театъра второ действие продължава.

230

Анонимен

преди 2 години

знаеме за Генри Гайне, Гимлер, Гитлер, Гамбург, Гелмут Кол, а Харвард-Гардвард ли е, Хасково-Гасково и Харманли-Гарманли; и обратното Киро Хиро ли е

229

Анонимен

преди 2 години

При Бойко поне се строеше - сега само ще се краде !

228

Анонимен

преди 2 години

И аз мисля, че вотът на българите беше подменен! Ако не беше ПП щяха да имат мнозинство, а ОПГ Гроб нямаше да влязат в парламента!

227

Анонимен

преди 2 години

Тиквата ще изгние в килията!

226

адвокат Илия Петров

преди 2 години

Склонен съм да вярвам на това за машините. Едва ли има нормален уважаващ себе си човек, който да гласува да го управлява наркомана Ицо Хазарта, който до вчера припяваше "нон-стоп, нон-стоп индийски коноп, марихуана за белия ми дроб"

225

Анонимен

преди 2 години

Гласоподавателите се изcpaxa на празната и алчна Тиква! И то с пълно основание!

224

Пичове

преди 2 години

Най-интересното е, че в североизточната бг през юли 30 %за славчу, през ноември 30%за кирчо и кокорчо!!! Даже не са се постарали да сменят процента в софтуера, а само партията..

223

Маринела Цветанова

преди 2 години

Вотът на българите беше подменен по един позорен начин. В машините е имало предварително заложени проценти за всяка една политическа партия. Според решението на ВАС за броенето са меродавни разпечатаните от машините протоколи, а не бележките в урната. Чувам от много участници в комисии за фрапиращи разминавания. Именно за това социологическите агенции за тяхна огромна изненада не хванаха резултатите този път.

222

Анонимен

преди 2 години

Много гербава болка в коментарите! Кеееееф!

221

Събудете се !

преди 2 години

ПП както и манипулираните машините са руски проект заченат от пРезидента Радев !

220

Магнитски

преди 2 години

ПП са американски ***.Зелените Чорапи ги докара до властта.Херо Мустафа е доволна.Агонията на обикновения българин ще продължи.

219

Браво на Кирчо и Ко

преди 2 години

Смеят се на будалите българи ! Изработихме ли ви с машините ?! Заслужаваме си съдбата след като никой не се възмущава от фалшифицираните от Радев избори !

218

Дружеско!

преди 2 години

След седмица Кокорчо среща Кирчо Канадеца и пуска шегичка : " Кико , ти колко българи закопа днес ?" Кико му пуска широка усмивка : " Достатъчно , Сеня !"

217

Усмихнатите

преди 2 години

дааааа, тези усмихнатите , те ще вземат милиардите, те ще ги окрадат , а българските роми ще плащат заемите , защото няма да има останали българи ! Всички ще сме канадци ! Колко му е ? Една декларацийка и готово! Пиша се канадец утре , подавам молбата до Канада и ела ми вземай данъци ! Юруш на канадско гражданство!

216

Не Народ, а ….

преди 2 години

Щом шепа мошеници начело с фигуранта Радев така ни работят ( с фалшифициране на изборите чрез машините, които са забранени за гласуване в ЕС ! ) заслужаваме си съдбата !

215

До Джедайчето

преди 2 години

Ами Киро за какво е подготвен? Какво направи за по-малко от 3 месеца в които беше министър на икономиката? В какво се изразяваше "грандиозния" му успех, че чак го нарекоха министър отличник? Резна една лента на завод за електромобили, който се оказа бошлаф работа и изтегли няколко десетки милиарда кредити. За друго никой не се сеща. Бойко реално направи много за България. Аз съм човек на години и помня как едно време хулеха Живков. Да ама се оказа, че те освен да крадат друго не могат.

214

Анонимен

преди 2 години

Толкова беше с майка балгариа ... до 2030 няма изкара ...

213

Щастие!

преди 2 години

Колко мило ! Щастливите лица на гробокопачите на 276 българи !

212

Хе,хе!

преди 2 години

Видяхте ли снимката на българските "Двама мъже и половина" във фейсбук ???????? Жестоко сравнение !!!!! И много точно !!!