26

Анонимен

преди 2 години

Е, как коя? Която даде "повИчИ кИбабчИтЪ и пари"!Не, бе како, по съвест гласувах, *** то туй машиноту многУ сложну, бе!Налъ знайш, ний само до 5 клас таковата, учим. Щот само да пузнавъми цифрите на банкумату.

25

Истината

преди 2 години

"Голямата" мобилизация на ДПС - няма такава. На изборите на 4 април ДПС имаха 336306 гласа, а сега 340997 гласа, т.е. почти същия брой гласове. При ДПС има спад в гласувалите за тях в България и доста повече гласове в чужбина от 23004 гласа на 4 април, сега гласовете на ДПС от чужбина са 87740.

24

Факт

преди 2 години

Ако няма изгодни предложения-гласуват за ДПС. Тука въпросът е:На ГЕРБ ли свършиха парите или наистина Рашков е свършил някаква работа?Впрочем,продажбата на гласове до голяма степен се контролира от ДПС и може то да си ги е прибрало от пазара, с оглед на голямата мобилизация за тези избори?

23

ЦК на ГЕРБ

преди 2 години

Парите свършиха другари роми! Вече не сме във властта!Сори!

22

Анонимен

преди 2 години

Във Филиповци има много снимки и плакати на Бойко, а за кой са гласували няма значение. То е ясно.

21

Ямбол

преди 2 години

Нормалните хора гласуват за Герб. Некадърниците, лудите и продажниците за всички останали.

20

Анонимен

преди 2 години

Който им плаща, за него гласуват.

19

Анонимен

преди 2 години

На първите парламентарни избори на които се явиха гербаджиите през 2009 година в Стара Загора покрай мен мина конвой от около 15 коли с римляни окичени с плакати и знамена на герб това ми беше достатъчно да разбера на къде отиват нещата.

18

ГЕРБ=МАФИЯ

преди 2 години

На изборите на 4 април 2021 година, ГЕРБ си купиха 837797 гласа, а сега само 596456 гласа, защото вече по-трудно си купуват гласове.

17

Алекс

преди 2 години

Ясно е коя партия предпочитат цветнокожите.Партията,която плаща.Но този път МВР пресече търговията и цветнокожите останаха без предпочитания.

16

ВБЗ

преди 2 години

ДПС са се активизирали явно както на наша територия така и в южната ни съседка.(почивни дни,кинти и т.н.) Лошото е,че хора които не говорят български имат право на глас.

15

?

преди 2 години

ГЕРБ е в сърцата на ромите.

14

Анонимен

преди 2 години

До Анонимно 16-гласове ли чуваш пак?????

13

Анонимен

преди 2 години

ГЕРБ печелеха чрез изборни измами в комисиите, рекет по общините, купуване на цели квартали......И отгоре професор Константинов замазваше престъпленията. Гешев правеше заслон на купувачите. Мафия.

12

УМЕН

преди 2 години

Да повярваш на "медия" като тази трябва да имаш вакум между ушите!

11

Анонимен

преди 2 години

ГЕРБ както винаги са силни в купуването на ромската обич

10

Без коментар

преди 2 години

В столичния квартал "Факултета" изборите печели ГЕРБ.

9

Ани

преди 2 години

На мен ми направи впечатление че след като Бойко Рашков започна да преследва купения вот, БСП катастрофално загуби изборите. Не така обаче се получи с ДПС. Просто тема за размисъл.

8

истина е

преди 2 години

България трябва да отвори и Белене ,защото затворите няма да поемат крадливите герберисти

7

това е важно

преди 2 години

Нашите *** братя най-добре знаят кой е приятел и кой враг на Българите. Защото в своята подривна дейност, Русия ги ползва особено активно. Те все пак не са българи и "естествено" не чустват отговорност. Но в замяна на това, пред тях картите са открити и те знаят от първа ръка.