21

Фло

преди 2 години

Добре, че Христо и Атанасов подадоха оставки, че положението щеше да е още по-плачевно хахахха

20

Не ви

преди 2 години

лустрираха ко мунягите и ще таковате държавата, ха ха, *** и ганка си заслужават мизерията

19

баба мара

преди 2 години

няма дясно пространство от 30 години глу-па-ците скачаха а селските тари-катиосребряваха скачането и сега след 30 години сдс се завря при милиционерите отгерб само заради кокала защо не излезете самостоятелно на избори да се видитекакво представлявате

18

Анонимен

преди 2 години

Не няма криза в дясното политическо пространство - то не съществува!

17

Анонимен

преди 2 години

ДБ не е дясна партия, а ГЕРБ е ОПГ за кражби и плячкосване на държавен ресурс. Дясна политика не може да се прави в страна, в която средната класа е 10 -15% и има само зачатъци на гражданско ообщество.

16

Обективен

преди 2 години

Единствената партия, която се доближава до някаква степен към консервативното дясно, е... Възраждане. Другите, които имат някакви наченки на такова, са ИТН, но те свиха сърмите вече по настояване на Херо Мустафа и ЕС.

15

Анонимен

преди 2 години

Десните избиратели казаха "Я си берете лайката" на *** по следните причини: 1) *** не се разграничи от Гумен Гадев (кандидат на левицата, със ИК пълен с ченгета от ДС). Подкрепиха Лозан Панов с половин уста, сакън да не обидят Рундю, от който чакаха да им даде "бонбонче" след изборите... Е от два стола - паднаха на земята... 2) Заиграването на Гном с БСП. Такива заигравания десните избиратели не прощават. Избирателите не са забравили че веднъж вече ги призоваваха да гласуват за Рундьо (БСП).

14

fact

преди 2 години

ГЕРБ: ДЕСНА ПАРТИЯ? КО? На марс ли това? И как така, двете десни партии се мразат и псуват?

13

Да бе,

преди 2 години

Трето поколение болшевишки израстък Ристю Иванов, и прокурорчето Танас били "десни"! Ами те са си назначени от бившата ДС за такива, като основна цел е да разбиват де що дясно се появи! Не може да им се отрече, че се справят доста добре още от времето на другаря Костов!

12

философчо

преди 2 години

Да,в момента няма дясно,няма ляво.Има разбойници от едната страна/герб-дпс/,и антиразбойнически фронт,от другата страна,казано простичко и разбираемо.Докато гласуващите за дпс ги разбирам/примитивната им религия ги песпектира с железни юзди/,то гласуващите за герб-не.Там няма идеология,няма нищо.Има само зловещ грабеж на пари.за затвора са елите на двете организации,без иключение.Първи да бъдат арестувани ББ и АД/фъфлещия алкохолик,самопризвел се във философ и хидроинжинер/.

11

Хюго Бос

преди 2 години

ДБ са толкова десни, колкото и аз съм ескимос. Хахахах По- големи левичари и необолшевики от тях няма. И за да не се издадат, че са прогресивна лява, дрънкат само едни алабализми за съдебна реформа. Във фейсбук вижте им задтъпниците- кажеш ли нещо срещу ДБ, се почвст обиди, заплахи, пишат доноси до работодатели, гипичбите комунистически прихоми.

10

Даа

преди 2 години

Има в ЦЯЛОТО политическо "пространство " , и ще има докато допускаме да се навират само нагли простаци , без грам достойнство , съвест , срам и морал !! Политиката е борба на идеи как нацията да просперира и живее по-добре , икономиката да се развива и държавата да върви напред , а не да си пълнят офшорките , джобовете и накрая ако остане да изнасят в чували !! Стават "политици " само защото никога нищо не са работили ,но пък са нагли до безумие и имат държавата за бащиния !!!

9

Алекс

преди 2 години

Криза няма.Има нов силен играч.

8

Анонимен

преди 2 години

Партиите следват парите. Парите, които идват в България като пари за устойчиво развитие и възстановяване, идват с претенциите на финансови институции да управляват процеса на реализация на програмата. Демокрацията се сменя с финансов империализъм и естествено партиите създадени за условия на демокрация изпаднаха в безтегловност. Плурализмът отстъпва място на рисковите мениджъри на банковите кредитори. Никой не ви е карал да профуквате печалбата си за кеф и не да не я влагате в инвестиции.

7

Елементарно е

преди 2 години

"Пипнат "софтуер..

6

ДБ са леви либерали

преди 2 години

И от кога ДБ е дясна партия ?! Това са анархо-либерални *** леви !!! Да твърдиш, че си десен, не е достатъчно !

5

Калеко Алеко

преди 2 години

Ами ГЕРБ по-скоро печели, да се изправиш срещу цялото метежно опълчение и впегнатият държавен ресурс на служебната правителствена Хунта и да вземеш 23% почти колкото инженеринговият проект на кирчо и кокорчо, си е цяло постижение, а загубата на тези 50 хил. се дължат по скоро на слабата избирателна активност, която дълбае незапомнено дъно при властта на преЦедента ... Що се отнася до ДБ тя трудно може да се нарече дясна и не случайно се нареди до БСП и Сестрите галеви под юмрука на фигуранта...

4

28 Годишен

преди 2 години

Не знам, но аз искам да се върна в 80-те да слушам яко хард рок, глем метъл и да праскам яки каки! Днешните времена не стават... Света се съсипа...

3

Активист на БСП

преди 2 години

Истинската криза ще настъпи,когато паричните потоци към ГЕРБ спрат понеже не са във властта !!! Тогава започва и разпада на мафиотската структура ГЕРБ-СУДЖУК !!! Венсеремос БСП, защото е ВЕЧНА !!!

2

Мафиот

преди 2 години

Защото Кирил Петков и Румен Радев ни разединиха! ГЕРБ трябваше да спечели...но спокойно, и Петков има деца, и Радев...не са виновни те, ама ще им оберат пешкира!