11

.

преди 2 години

Птомени в закона , за убийство минимум 50 години , за тежко убийство доживотен без зсмяна , първите 20 гофинки строг тъмничен и да има бачкане в панделата , не да се занимават с глупости , да генерират сами прехраната си , строги закони и прилагане и ще секнат такъв род идиотщини , ще убие собствената си майка и ще лежи все едно е откраднал трабснче ...да ви пикав на правосъдието в тая дупка !

10

Анонимен

преди 2 години

За някви дни прочетохме,че мъж убива майката на детето си, скрива я в куфар и захвърля като *** и родителите му даже са съучастници, друг пребива жена си и и причинява мозъчна травма, трети убива приятеля си от ревност, сега този пък убива майка си...ни да си жена в тая държава, ни да си дете, нито да си изобщо гражданин вече на тоя зверилник...То тоя народ на тая земя юнашка не знае ни емпатия, ни любов, ни обич, ни разбирателство, нито цени дом, жена, деца...Нищо не цени, закривай и толкоз.

9

Киро Жарта

преди 2 години

Коляйте го вместо да го храним 20 години !!!

8

Анонимен

преди 2 години

"днес" и другите подложки почнаха да бълват за някакви зверове, които убиват или упражняват други форми на насилие над жени.Фокусът няма да бъде "Звярът бе осъден на 20 години, най-вероятно никога няма да излезне от затвора", а"И 20 години затвор не спират българските мъже да тероризират жените",с цел да се натрупат "поводи" за въвеждане на Истанбулската конвенция, от продажно правителство, което е нелегитимно и не представлява мнозинството българи на фона на ниската избирателна активност.

7

До 9

преди 2 години

Ще те разочаровам, но ние се съобразява с наказателните директиви на ЕС, а те категорично забраняват смъртното наказание! Без тяхно съгласие не можем да въведем смъртно наказание, защото все пак Правото на ЕС има *** над националното ни.

6

Анонимен

преди 2 години

По Тошово време такива ги разстрелваха. Трябва незабавно да се въведе отново смъртното наказание.

5

Анонимен

преди 2 години

Това нормално ли е? Човек който убива майка си да бъде пуснат на свобода след 20 години.Този може да убие всеки щом убил майка си.Доживотен затвор за такива хора.Ние нямаме нито прокуратура,бито закони нито съд.

4

Анонимен

преди 2 години

Пълен несретник е бил тоя, поне да беше станал милиционер.

3

Анонимен

преди 2 години

Беден човек, загубено време за съдийчето!

2

емил

преди 2 години

какъв *** трябва да си да убиеш майка си която ти е дала живот?

1

Защо

преди 2 години

не е доживотна?