152

Гласоподавател

преди 2 години

Е сега ще видите как се обира държавата... Всички преди тях ще ви се сторят светци. Ще ревете, ще протестирате, ама юмрукът ще ви мачка... И ако задкулисие.. е сега истинското задкулисие ще излезе отпред и ще ви смачка. Толкова, колкото и Боко не ви е мачкал. Сега ще се сетите какво значи диктатура. И ония нацист, Коцето, платен слуга на Радев, ще ви троши кокалите... Бог да пази България от "българите" и "патриотите"

151

Анонимен

преди 2 години

ОФ къде е Боката изръси пак некоя тъпотия от неделя не е акал през устата си последно нещо за някакъв фотофиниш беше казал

150

ЛЪЖЕЦ

преди 2 години

ВОТА ЗА Румен Радев Е ФАЛШИФИЦИРАН

149

Сова Бухал

преди 2 години

Пак се издънихме-ама нали гушнахме кинтите от Тиквича!

148

Анонимен

преди 2 години

160 тоя коментар го пускаш за 10ти път. Ако те погне Данс какво ли ще излезе?

147

Анонимен

преди 2 години

Боко с простотията си обедини срещу себе си.....целия свят

146

Зозо

преди 2 години

Направо го съжалявам Болен - кримския с 0,43%. Сега как ще се забавлява без субсидията? Пък свикна вече да му е широко около врата - ресторанти, маси, бутилки....... И по ТВ атака сутрин вече не пускат руските ядрени ракети да плашат бабите :)))))))))

145

ЛЪЖЕЦ

преди 2 години

Цялото ръководство на ДБ подаде оставка вчера така че преговорите с тях приключиха. Днес Нинова подаде оставка, а Слави ви мрази.НЯМА С КОЙ ДА ПРЕГОВАРЯТЕ, КАМО ЛИ ПРАВИТЕЛСТВО ДА СЪСТАВИТЕ С 65 ДЕПУТАТИ.

144

Анонимен

преди 2 години

Гробарите ги очаква съдбата на ндсв. Няма цвъ цвъ, няма москов, няма гърнесвски и очилаткото биков. Всичко е за панделата начело с Гешев, бай Ставри ви чака.

143

Анонимен

преди 2 години

Със създаването на ПП, Радев унищожи БСП и протестните партии, а те горките нещасттници ще гласуват пак за него.

142

Анонимен

преди 2 години

ВСИЧКО Е ШМЕНДИ КАПЕЛИ. ИЗБОРИТЕ СА МЕНТЕ. ИЗЛЪГАХА НАРОДА С МАШИНИТЕ.

141

1280

преди 2 години

Социолозите броят гласовете, а машините каквото им заложат, грешката е вярна.

140

Анонимен

преди 2 години

Нищо не са обединили. Обединиха най-вече 70% от населението, които отказаха да повярват на новите месии и със сигурност не вярват на старите.

139

Анонимен

преди 2 години

Е няма такива СМЕШНИЦИ !!!! Тези ШУШОНИ не бих ги сложил и за портиери на ресторант ....Олигарсите знаеха ,че голяма част от българите са овце и ще клъвнат и подготвиха този удар .!! Добре ,че ГЕШЕВ спря 600 -те машини ,Иначе тези двама *** щяха да имат сега 121 депутати

138

Анонимен

преди 2 години

Само с медийна подкрепа няма да стане трябва и народа да ги подкерпя,избиратели реални да имат. Тези няма да ги бъде. Авторитет нямат,а това на Балканите е важно,и се заслужава трудно.

137

Анонимен

преди 2 години

Румен Радев е политически труп. Няма да има правителство до Коледа

136

Анонимен

преди 2 години

Гербаджийски вой. Муика за ушите и очите.Трудно ще е изчегъртването, но не е невъзможно.Мутрата от Банкя, в затвора. Има мнооого причини за това. Като започнем от путиновата тръба, че стигнем до магистралите, май...нянн..ото езеро във Варна и тн. и т.н.А, ако някой се разтърси за офшорни сметки, скрити пари в кеш и кюлчетата, тази мутра няма да излезе от затвора.

135

До 152

преди 2 години

20-годишният Х.Д., който отправил цинични думи и обиди към президента Георги Първанов, е задържан в полицейското управление в Малко Търново, съобщи пресцентърът на РДВР-Бургас.Задържаният е от Пазарджик, арестуван е около 20.45 ч. в събота в местността Петрова нива, където бяха празниците по случай 102-та годишнина от Илинденско-Преображенско въстание.По време на речта на президента прозвучали квалификации, които според съобщението на РДВР "са обида, показват явно неуважение и грубо нарушаване на обществения ред"

134

Анонимен

преди 2 години

Който е тръгнал срещу Бойко ,бял ден не е видял !!!! Останаха още 3-4 негодника за изчегъртане. Ха.ха.ха...

133

Анонимен

преди 2 години

Някои герберасти още се надяват да се върне краденето и дрискат срещу момчетата. Напразно се хабите цър.вули, няма връщане. Достатъчно ви търпяхме 12 години.