36

Тошо

преди 2 години

Не се мисли за ....а по принцип мисли ли се за каквото и да е в БФС ?След като не можееш да си помогнеш сам, е редно да се потърси помощ отвън,но ....БФС не го прави, докога не е ясно, мъгла !

35

vlady

преди 2 години

Може би все пак треньор, който умее да извлича максимума от слаби и посредствени футболисти като Петър Хубчев или евентуално Илиан Илиев би бил по-добър вариант, но все едно без читави полеви играчи няма как да се постигнат успехи. Илиан Илиев надали ще се съгласи да поеме националите, за Петър Хубчев е под въпрос.

34

Алекс

преди 2 години

Няма смисъл да си играем на смяна на треньори.С тези футболисти толкова.

33

Анонимен

преди 2 години

Лечков беше не лош футболист !С това, се изчерпват похвалите за него !

32

Иванов

преди 2 години

До 21:Да не мислиш, че тази патерица знае какво пише във въпросния псевдо-план за развитие. Тези бумащини ги хвърлят на някоя секретарка (нуждаеща се от развитие...) и оттам нататък "удри Шабанеееее". Тия кърлежи за нищо не стават!

31

Анонимен

преди 2 години

Буратино.

30

футболист

преди 2 години

само не се мисли за оставка на статуквото -футбол няма и д а има с това ръководство-уж няма никакво хапване у влат ам аникой не е дава българския модел е уникален -не излезеш ли в пенсия си докрай

29

Анонимен

преди 2 години

Масова чиска и уволнения на всички шефчета и може да сложат вишисти завършили Харварт специалност футбол, за да свършат работата.

28

Щерю

преди 2 години

Лечката прилича на Федерален затворник - бандит от класа...

27

Анонимен

преди 2 години

Спиртомера Михайлов къде е? Защо паднахме с толкова малко, а не с 0 на 15. Да даде обяснение, веднага.

26

Анонимен

преди 2 години

Оставка и затвор за Перуката и целият изпълком на Бфс и най вече Домусчиев убиеца на българският футбол

25

Анонимен

преди 2 години

Оставка и всички ВЪН

24

Анонимен

преди 2 години

След мача "играчите" казаха, че доволни от представянето и са прави. 4:0 беше най-малкото което можеха да получат.

23

Ован

преди 2 години

Тоя бати изпърделият наркоман

22

Перуци

преди 2 години

Момчетата играха сърцато, нямаха ден. Ръководни смени няма да има поне до 2050. Летс денс пипъл.

21

Анонимен

преди 2 години

Да така е вината е в отборите.Но условията в отборите кой ги създава,как се подкрепят дадени отбори ,а други се унищожават.Каква е политиката на БФС и държавата за подкрепа на талантите.Защо построихте стадиони за бабите на село,а не подкрепихте малките школи и родителите на талантливи деца.Защо се позволява в детското първенстяо да няма качествени съдии.Много са Ви грешките.Налионалните отбори го доказават.България няна има добър футболен отбор поне още 15 години.

20

Анонимен

преди 2 години

Данчо, ще ти припомня какво пише в програмата за развитие на българския футбол "Визия за бъдещето 2018-2022", изготвена лично от тебе и шефа ти: стр.63 - "Приоритетната ни цел ще бъде класиране на "А" националния отбор за ЕВРО 2020", "Основната краткосрочна задача за периода 2018-2022 г. ще бъде да задържим стабилното представяне на "А" националния отбор като домакин и пробив в гостуванията".

19

Лекарства за нос

преди 2 години

да мислят за закриване, по добре. само трошат държавна пара тия хрантутници

18

Анонимен

преди 2 години

Български национални отбори по футбол квалификации:1. Първи отбор 4 място от 5 отбора2. Отбор до 21 години 5 място от 6 отбора,след нас е Гибралтар( страна с населенке по-малко от град Силистра)3. Отбор до 19 години -последно място без нито един вкаран гол.Това е успеха на Боби Михайлов и неговия екип.Това е плод на шуробаджанащината и корупцията в българския футбол.Още.в.детските школи го има.Детското първенство е със подкупни съдии още там свирят срещу заплащане.

17

allah

преди 2 години

Споко тумбак, ние мислим за смяната. Искаме ви главите!