60

Анонимен

преди 2 години

чорапа е *** та дрънка с големи топки, такъв обича да му го навират българските избиратели.

59

Анонимен

преди 2 години

Много гербаджии вече скрито подкрепят Радв понеже исетиха накъде задуха вятъра.

58

Анонимен

преди 2 години

Гнусния Герджиков кукла на конци и обслужващ корумпета, роми и турци не благодаря

57

Анонимен

преди 2 години

Какво има да си говори Радев с подметката на мутрата?

56

a

преди 2 години

Сега е времето на Радев да изпъкне, нали знае английски, френски, немски. Това беше записано във визитката му. Калинка, Калинка, Калинка мая, Каааааалинка, Каааааалинка, Каааааалинка мая.... Ще взимам чувал с пуканки...

55

Какво ли ще каже

преди 2 години

Герджиков за това -----Половин милиард в чекмеджето за 10 месеца от АМ Хемус. Фирми отчитали на Capo di tutti capi.Девет фирми, получили огромни суми предварително за бъдещи дейности по автомагистрала Хемус, са отчислили между 40-60% за върховния вожд. Става дума общо за около 4,5 млрд лева от юли 2020 г. до месец март 2021 година. Към Capo di tutti capi са поели около половин милиард. Други над 400 млн лева отишли към неговите донове. Списъкът е наличен - фирма по фирма.

54

Анонимен

преди 2 години

Дебата е за неориентирани *** и двамата ги знам на къде ще повеждат разговора най ми е ясен Герджика то ще заложи изцяло на конфронтацията и обвинения няма нищо свястно да каже

53

Анонимен

преди 2 години

Нямам нищо против лицето Герджиков, но не може един зависим от Пеевски хомосексуалист да е президент, пък било то дори и на България. Да е жив и здрав и да има доблестта да си изсърба попарата

52

Историк

преди 2 години

Такава излагация като сега, дори и в Османско време не сме имали. А какви султани сме имали - от Баязид, през Селим до Мурад! Срам и позор за сегашните политици!

51

моч

преди 2 години

След последната изява на Герджиков в сутрешния блок по БНТ , се очертава много сериозен дебат , дори сблъсък на тема "РАДЕФФ ИЛИ ГЕРДЖОКОВ ?! КОЙ ПОДКРЕПЯ ПО-СИЛНО КИРО МОШЕНИКА И ПРЕДСТОЯЩАТА ПОДМЯНА"....Сега не бих се изненадам ако на втори тур радефф "спечели" със 75-80 че дори и с 90% балотажа срещу лъжеопонента си ....:( Хунтата болшевишки копои победи категорично и врагове и съюзници ! В крайна сметка 100$ са си 100$ независимо от къде идват дали от изток или от запад.

50

Анонимен

преди 2 години

вишистите трябва да се подчиняват на зелени чорапи в българия. така е било и так аще бъде. ред, бой и дисциплина.

49

Веселинъ 7112136860

преди 2 години

То дори е излишно да има дебат. Другарят Румен Радев ще спечели вторият тур без никакъв компромис към фашистката капиталистическа каста яхнала Майка България. В Бордо (Прекрасна ,но окупирана от испанци и шваби Франция)съм и спя на улицата,чакайки неделният изборен ден. Веселинъ Радославовъ Димитровъ ЕГН 7112136860,Магистър по Богословие-АТЕИСТ.

48

Анонимен

преди 2 години

Дори студентите на Герджиков са гласували за Радев.

47

До 39

преди 2 години

Гледам Радев и виждам ниския му поклон пред посланник Мустафа. Сещам се за обещаните нови военни бази, за отказа от българска история и език и признаване на ОМО Илинден, за приемане на Истанбулската конвенция с 33 пола и ...

46

Анонимен

преди 2 години

ХВАНИ ЕДИНИЯ, УДАРИ ДРУГИЯ! В НЕДЕЛЯ И 35% НЯМА ДА ИЗЛЯЗАТ.

45

До 33

преди 2 години

Да беее,Герджи ще ни говори на латински с английски акцент.Даже и лекция може да ни изнесе.А иначе е гола вода по всички задавани му досега въпроси.Освен опорките,спуснати от ГЕРБ,които винаги бърза да изпее,преди да са го прекъснали,че иначе може да ги забрави.

44

Анонимен

преди 2 години

Докато не се въведат изисквания за заемане на президентската позиция, ще сме свидетели все на неграмотни президенти, както до сега! Поне задължително президентът трябва да знае 2 чужди езика - единият от които да е английски!

43

Анонимен

преди 2 години

Поздрви на всички фенове с песента "Рокер" и "Два мерцедеса"

42

Анонимен

преди 2 години

Тва е много интересно шоу - надприказване между *** и професор по вавилонски език. Предлагам да го пуснат и по големите световни медии - ще избият рибата!

41

Баце ви Билчо

преди 2 години

Отварайте си ушите.Дали ще бъде заден или КАК ще бъде зададен тоя въпрос