100

До 107

преди 2 години

А мутрата да обясни на стадото си,защо за 12 години открадна 100 милиарда лева и къде отидоха тези пари???

99

Анонимен

преди 2 години

Византийците не успяха, османците не успяха, руснаците не успяха НО жалкия фигурант ще затpиe БЪЛГАРИЯ!!!

98

СС

преди 2 години

Който гласува за Герджиков значи подкрепя ДПС. Само фактът, че ДПС са декларирали подкрепа за Герджика ме отказва да дам гласа си за него. Да не мислите че няма да трябва да се отблагодарява??!! Аз не искам да имам президент, манипулиран от ДПС.

97

ACDC

преди 2 години

Каква ирония на съдбата. Същата тази необразована и неграмотна маса която харесваше Бойко, сега харесва Радев. Ето едно от следствията на кризата в образованието. Обречени сме винаги да избираме по-лошото и сляпо да вярваме на всичко.

96

Анонимен

преди 2 години

радеф да обясни на стадото си за какво теглят по половин милиард всеки понеделник, не му искам дебата, той си е фигурант, който тихомълком ще фалира България!

95

моч

преди 2 години

на 22 ноември , деня след балотажа , правителството ще тегли нови 500 милиона заем , което идва да рече , че за два месеца са генерирали общо 2.8 милиарда лева дълг - ФАКТ !!! Фигуранта и болшевишката му хунта ни *** много яко но , очевидно на никого не му пука и ката се вземе предвид генезиса на новите месии , политиката с нови заеми ще продължи до откат.Честито на печелившите !Честито и на всички нас , да ви е сладко с болшевишката хунта !!!

94

Анонимен

преди 2 години

Герджи,Радев ще ти го нахендри с 200 в неделя. ,Ще станеш за смях на кокошките.За студентите пък да не говорим.

93

Анонимен

преди 2 години

Е сега вече става интересно!

92

До 96

преди 2 години

Значи твърдиш,че Турция вече ни е превзела отвътре с помощта на такива като теб.Ти турско ме.ке.ре ли си?

91

Анонимен

преди 2 години

чорапа ще му го натресе един четвъртит в големи топки. горкия професор.

90

Анонимен

преди 2 години

Само не разбрах професора уроци по латински ли ще ни изнася или ще ни чете чалга стихове?

89

Д-р Иванов Карлуково

преди 2 години

Шизoфpeника от Банкя се надява на чудо и е мобилизирал гнусните си тpoлове. Скоро ще започне неговото лечение.

88

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 91 Едва ли ще се сетиш, та добре, че пита ! Карадайъ ще си даде гласовете на герджи, щото Радев засегна него и нз още колко хиляди български граждани на етническа основа. Та всичкото що е гласувало за дпс ще отиде при герджи. След оставката на Нинова очкавам и доста от симпатизантите на БСП да се пренасочат в наказателен вот. Ще има и такива като мене, които не са гласували на 1ви тур, но сега задълже ще гласувам за герджи. Така че ще се заформи инт балотаж..

87

Купен вот

преди 2 години

Кандидатът на мафията Румен Радев разчита само на машините !

86

Дико Сашев

преди 2 години

До Анонимен 90 Със същата категоричност може да се твърди, че Радев е кандидатът на червената мафия, която управлява България вече 30 години. Нали помните кой измисли раздаването на пари в куфарче, изнасянето на парите на държавата в западни банки, създаването на обръчи от фирми около партиите - БСП, а първи с това се похвалиха техните съюзници ДПС. Тогава моделът БСП-ДПС беше сменен с Герб, които за съжаление продължиха същия модел. Сега създателите на модела щели да го изкореняват.

85

Фалшиви избори

преди 2 години

Много ще му е трудно на професора срещу подправените машини в полза на фигуранта !

84

Анонимен

преди 2 години

Карадайъ каза,че ще си даде турските гласове за Герджи,щото по-се кефи на него.Да питам ли защо или от пръв път да се сетя?А пък Герджи каза,че щял да го поеме от всеки.А такааа.

83

Анонимен

преди 2 години

Безсмислен дебат. Кандидатът на мафията не може да бъде никакъв обединител - да пуснеш вълците в кошарата не е обединение. Студентите и преподавателите от СУ трябва да започнат протести с искания за оставката на Герджиков и напскането му на университета.

82

Анонимен

преди 2 години

РАДЕВ, ПРИКЛЮЧИ! НИНОВА ТЕ ПРЕЦАКА! ПОЛОВИНАТА ТИ ГЛАСОВЕ ИЗЧЕЗНАХА ЗА БАЛОТАЖА!

81

Анонимен

преди 2 години

чорапа се оказва единственния протестър в държавата. ортаците му го отнесоха и подадоха оставки. а тиквата се оказа единственната мутра. който ортаклува с него е прокажен и прокълнат от чорапа.