16

:

преди 2 години

Шкембетата сами нарушават законите , спят по патрулките и клечат по храстите , как очаквате тези мързеливи , нагли и пропити с корупция негодници да сеършат работа както трябва , гледсйте че един 15 г. индиянец ги прави на луди в София ...

15

Анонимен

преди 2 години

До: номер 14 Еми продай си и ти старата кола на някой индиец и ще ти се изчистят съмненията!!!

14

Анонимен

преди 2 години

Като знаем българското правосъдие, и като знаем как и кой организира протестите в тази държава, едно е сигурно: цялата история е много, много съмнителна..

13

Анонимен

преди 2 години

Къв е тоя тошко бря ,да духа супата

12

Реалист

преди 2 години

А отмяна на европейската заповед за арест кой ще направи? Как ще работи като международен шофьор? За съжаление по сегашните правила в България всеки може да си окаже осъден като този човек, защото новия собственик не е прехвърлил автомобила на свое име.

11

Кико

преди 2 години

Нещо намирисва тази история! Тошко не е много читав!

10

Анонимен

преди 2 години

Е...Тоше искаш да правиш бързи пари ,но гърците ще ти разкатаят фамилията гад

9

Пак от 8

преди 2 години

Оксиморонът е, че чакаш от някоя институция да си свърши работата автоматично и докрай при условие, че има заложена принципна грешка в поднормативната уредба. Т.Тодоров е направил всичко възможно и както трябва като е дерегистрал МПС-то и т.н. Но няма как промяната в собствеността да стане само и защото някой е коректен и спазва правилата. Някъде в някакви разпоредби е записано, че собствеността трябва да си има собственик. И докато новия такъв не се появи, актуално си остава името на стария

8

Анонимен

преди 2 години

в кат кола се отрегистрира като представиш договора за продажба. в този договор пише и двете страни по сделката. как да не знаят кат?

7

До 6

преди 2 години

Ако си прочетеш пак написаното, може и да видиш оксиморона в него. Не е задължително, макар да не боли. Няма как да накараш купувача да се обяви като собственик в КАТ, ако не желае, както и няма как КАТ да знае за него, ако не е подал съответните документи за промяна на собствеността. А, че белята си типично нашенска, спор няма. Същото е с партидите в Енергото, ВиК, Парнофикация, Общината. Сутринта даваха за неволите на един новособственик с ЧЕЗ, защото стария си закрил партидата...

6

SHEFA

преди 2 години

БРАВО НА БЪЛГАРСКИЯТ СЪД.-ТЕЗИ С ТИРОВЕТЕ СМЕНЯТ РЕМАРКЕТА-КОНТЕЙНЕРИ КОИТО СА ЗАПЕЧАТЕНИ ОТ МИТНИЦА И ВОЗЯТ С ДОКУМЕНТИТЕ-ТОВАРИТЕЛНИЦА-БОГ ЗНАЕ КАКВО ИМА ВЪТРЕ.

5

Анонимен

преди 2 години

не са на гърците недосмислени законите, ние сме за смях. този тошко си е продал колата пред нотариус и я е дерегистрирал от кат и общината три месеца преди да хванат мигрантите в кемпера в гърция. няма как да насили новия собственик да я регистрира в кат. въпросът е, след като гръцкото следствие е питало нашия кат кой е собственик, те защо са отговорили - тодоров, хем знаят кой е новият собствтеник? докога обикновеният българин ще страда заради безобразни институции?

4

Анонимен

преди 2 години

Рядко се случва българи да защитят българинМалоумните гърчоля да си наврат на тъмно недомислените закони.

3

75

преди 2 години

Добра новина, Браво, силата е във Истината.

2

чекист

преди 2 години

истината е някъде там...

1

Анонимен

преди 2 години

Все пак браво!