41

Наско

преди 1 година

До НИКОЙможели име на сайта?

40

Анонимен

преди 2 години

В автооказионите има повече автомобили, отколкото са хората в България. Да тръгнеш да копуваш кола втора употреба с авансово плащане е безумие.

39

ХехеАмааЧакайСега

преди 2 години

След телефонните измамници нищо не може да ме изненада за това колко е *** нашият клет народец чалгизиран.

38

Taню

преди 2 години

Ама и прoс народ...

37

Сата НАТО

преди 2 години

Купувайте си колици Евро 3 за по 1000 - 1500 евро и си свиркайте.

36

Васко

преди 2 години

Тая статия колко пъти ще я пускате?

35

Колов.

преди 2 години

Тая сто процента не е ваксинирана! :)

34

Анонимен

преди 2 години

Най новата измама е - гласуваш за промяна получаваш комунисти

33

РОН БУРГУНДИ

преди 2 години

Докато има балъци, ще има и тарикати....

32

Ops

преди 2 години

Парите трябва да се дадат в момента на сделката пред автомобила.....старите хора са казали:"Парата на ръката-пръча на козата"....стара истина!

31

и аз се загледах

преди 2 години

Същата тази фирма за автомобили (или една от тях) го рекламираха доста престижни сайтове. Испанска фирма, мисля че беше нещо като Толедо. преди около месец изчезна. Явно добре са се нагушили. Но такова нещо като кибер сигурност и свързани с нея направления май няма!!!!!

30

Анонимен

преди 2 години

Такива фирми ги рекламират в днеса нон стоп само да ви кажа. А, че *** и ганьовица се мислят винаги за най-хитри и ще вземат нещо хубаво и евтино винаги стига до тук. После рев.

29

Анонимен

преди 2 години

Трябва със закони да се определят правилата, получаваш стоката и тогава плащаш, всичко друго да е подсъдно и хората да не са магмени.

28

В.

преди 2 години

Тези ги има и в аутоскаута. Добра оферта. После, аз съм доброволец лекар в Африка и за това колата не ми е необходима. Като попиташ къде се намира колата и може ли да се види почва суетене ..

27

Анонимен

преди 2 години

Шшшшшшш, наивници, платете ми на мене аз ще ви взема наполовина и няма да ви докарам кола, доволни ша останити, чухте ли е?!

26

НИКОЙ

преди 2 години

Ееех *** народ, преди месеци от любопитство им писах няколко мейла и много професионално се държаха, обаче им казах, че имам човек, който живее в Испания и може да види колата на място преди да я платя. Тогава започнаха с шикалкавене- склада бил заключен, ковид - не могло да се гледат колите, те били 100 коли в различни държави и т.н. Накрая чистосърдечно им теглих една майна по мейл и писах на тамошната кибер престъпност, обаче месеци наред не си мръфнаха пръста. 5 сайта имат с различни имама

25

Анонимен

преди 2 години

Затова си купувайте нови коли!

24

Анонимен

преди 2 години

Българите все се мислят за умни и тарикати, но това е лъжа

23

Анонимен

преди 2 години

Ами тия разчитат на балами, а те под път и над път. Супер ниската цена в интернет винаги е мнооооооого съмнителна, особенно от някакви сайтове, дето никой не е чувал за тях.

22

Анонимен

преди 2 години

Българина е голям тарикат, но в такива ситуации се вижда на какво ниско ниво е. Отиваш в официалния дилър, престижни авто къщи. Времето на мутрите от 90 години го няма, но в акъла на българина още стои. Далаверата, евтино....Ако е малко умна да се свърже с испанската полиция и да предостави всичко, което има. Там поне работят. Обадила се на познат да се обади. Точно бг манталитит, далавера, познат да се обади. Това най-го мразя, все някой да ангажираш с нещо.