26

до 36

преди 2 години

На всеки с нормална добре платена ПРОФЕСИЯ. КВАЛИФИЦИРАНА ПРОФЕСИЯ. А относно държавните служители- те взимат по-малко от касиерка в Билла.

25

Анонимен

преди 2 години

ООО, ВИЕ ЧАКАЙТЕ ТЕПЪРВА ДА ВИДИТЕ КВО СЕ КАЗВА ПРОДЪЛЖАВАМЕ ПРОМЯНАТА...

24

Слава императоре Си!

преди 2 години

Китайския капитализъм надви западния.

23

123

преди 2 години

На кого скачат приходите, Бе? На всички държавни хрантутници ли? Защото в частния сектор, този който осигурява тези приходи, заплатите не помръдват от години... Нещастни лъжци!!!

22

Дедо

преди 2 години

Споко, Кирчо и Кокорчо ше ви оправят за 800 дни..... Гaни0 все тарикат го раздава а все му съдpaни гaщитe.

21

Анонимен

преди 2 години

Айде сега, нараствали ви разходите. Я вижте усмивката на Кирил Петков, която ви се дава напълно безплатно. Тя е скъпа харвардска усмивка, така че - чувствайте се компенсирани, моля!

20

ЗАПЛАТИ СКАЧАТ

преди 2 години

Кои приходи скачат бе, мутрите в София не дават 1 лев отгоре от над 12 години.Скачат заплатите на шуробаджанаците.Другите хорица 99 процента са в сивият сектор.

19

Анонимен

преди 2 години

Какъв среден и малък бизнес мечтаеш, вече никъде няма такова нещо, всичко принадлежи на големите корпорации. Ама вие верно ли си мислите, че след 30 години мизерия, ще дойде светлото капиталистическо бъдеще. Ами то на запад вече обедняват и няма среден бизнес, а в България ще бъде ужас и ад.

18

Промяната продължава

преди 2 години

Никой не ви е обещавал, че Промяната на Радев и Харвардците е за добро и ще подобри живота ви !

17

Промяната започна

преди 2 години

Ако спре да се тормози малкият и среден бизнес , както беше до сега , и всички тези проверки , от държавната администрация се насочат към едрия и крупен бизнес , който беше недосегаем под опеката на ГЕРБ и Бойко Борисов , нещата ще се развият до Европейско ниво !!! Силно се надявам , новата политическа сила , да вземе мерки и да спре тормоза , над малките , които даже не спря и в изборният ден!!! В цял свят е ясно че малкия и среден бизнес е гръбнакът на икономиката и не се закача !!!

16

Анонимен

преди 2 години

Страх ме е да отида до магазина с 20 лв. като знам, че няма да ми стигнат!

15

Анонимен

преди 2 години

Народ, не мъpшaтa e готова сто кожи да и свалят, но наши да ги свалят. Всичко скача те искат още, защото имали. А когато беше Борисов, нямаха...

14

Елемаг

преди 2 години

Разходите скочиха над 100%.Приходите нулеви!!!Това е истината!!

13

Анонимен

преди 2 години

Сега е момента за апартамента!

12

Анонимен

преди 2 години

Поредното дразнещо м,ало,умно заглавие! Логика при автора - нула. Вземете пробвайте да го напишете в обратен ред, че да звучи смислено: Проходите растат, но разходите скачат много повече! Да намирате разлика между двата словореда?

11

Анонимен

преди 2 години

Радев ни носи повишаване, но справедливо повишаване. Някой няма да яде картофи, защото е сял, друг няма да пие купешка ракия, защото е варил, а трети няма да ползва ток, защото има солари. И не е важно дали при Радев е хубаво или лошо, ние мразим Боко и за това. Да изберем Радев за президент 3х1-комунист, мутра и физкултурник!

10

Африка се смее

преди 2 години

15% не е болка за умиране, до 50% не е проблем. Народа е готов на лишения в името на промяната и подкрепя изцяло премиера генерал Кирил Петков и президента генерал лейтенант Румен Радев. !!!

9

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен3 - след 10 години ГРОБ можем само да се радваме че цифрите не са по-лоши.

8

Интересното

преди 2 години

на тая статистика е, че увеличаването на разходите е за всички, но скачането на доходите е само за някои, вероятно от новоназначените роднини около Радев.

7

Така ще е при Радев

преди 2 години

Свиквайте ! Идат и Харвардските мошеници и ще става още по-зле !