46

izh

преди 2 години

Увертюрата мина. Малък антракт и почва действието, трагедия и екшън, вероятно в няколко картини / зависи от публиката /. После драма и накрая смях през сълзи за тези които го дочакат. Наздраве мислещи българи !

45

Анонимен

преди 2 години

Растат разходите, а овцете блеят и пак искат да гласуват за Радев, *** народ!

44

Истината

преди 2 години

върху това се крепи целия капитализъм, на 5% им се увеличават много, останалите също получават повече защото окото на човека е голямо и алчно, но реално трябва да дават повече и не се усещат как затъват, като жабата на котлона.... всеки знае резултата

43

Анонимен

преди 2 години

"Финансови правила по бюджета на НС; Чл. 5. Народните представители получават основно месечно възнаграждение, равно на три средномесечни заплати на наетите лица по трудово и служебно правоотношение в обществения сектор, съобразно данни на Националния статистически институт. Основното месечно възнаграждение се преизчислява всяко тримесечие, като се взема предвид средномесечната работна заплата за последния месец от предходното тримесечие." - М..да на народа заплатите вдигат, на народа.

42

!

преди 2 години

Продължаваме със кражбите.......

41

Зевзек

преди 2 години

Споко братя българи, скоро Кирчо и Кокорчо ще сменят главния прокурор и тогава на бял кон..... оопс бяла камила ще си дойде Чepепа от Дубай и ще търкате билетчета докато станете милионери всички.

40

Анонимен

преди 2 години

Общият доход на лице от домакинството е почти 2000лв?! WTF? Какво др.усате бе хора? Ние сме 4 човек с общ доход на лице падащ се под 500лв/месец в момента. Как ги измисляте тия стъкмистики. Искате да ми кажете, че средната заплата в България е над 5000лв, за да може да се осигури на 2 деца такъв среден доход? Или ако е за 1, някъде около 3000? Вие добре ли сте? Сметките за храна са 30% повече от преди, за ток поне 50% (може и 100), горивата са с 30% нагоре. Как точно я мерите инфлация 5%????

39

грешка има

преди 2 години

1938 лв ама сте изпуснали запетаята след тройката

38

минувач

преди 2 години

Не е далеч времето, когато българинът да разбере: КОН БОБ ЯДЕ ЛИ?

37

Мхмм...

преди 2 години

В София конкуренцията е голяма. Трябва ти читав работник, няма как, трябва да го привлечеш някак. Но как? С усмивка не става. Само с пари. А в провинцията това не важи. Читав, калпав, бачкаш си там, хвърлят ти едни пари и ако искаш. И при тоя и при оня все едно.

36

Анонимен

преди 2 години

Които сме работили цяло лято в градината и гледали животни не ни е страх от цените на мутрите. От градината набрах всички зеленчуци които се раждат на нашата земя. Кравата ми дава мляко от което направих сирене и кашкавал. 20-те кокошки ми снасят яйца. Фризера е пълн с месо от свинкята. Имам 100 кг брашно. В момента пека хляб който ухае чудно. И аз като някои лежах пред телевизора и псувах политиците. Купих къща на село с 2 дка двор купих животни и сега не псувам а си живея живота.

35

До Zeus

преди 2 години

Моите не са мръднали от 12 години. Тогава взимах доста над средната тогава заплата. Сега ме надмина и чистачка в ЛИДЛ. Ама много болести ме налегнаха, не мога да се местя никъде...

34

Бегиии!

преди 2 години

До до 40 Сладката хранилка общинска е златна.влизал ли си в къщата на общински хрантутник?!Лукс колежке, изтънчен вкус и суперлукс.

33

Ужас

преди 2 години

Работя в София на средно платена длъжност, познавам хора от всякакви браншове. Според моите данни масово актуализация (не го наричам ръст) е около 4-5%. Дори и програмистите не са на повече от 5-6% на годишна база. Моята заплата е +4-5% и е съмнително догодина дали ще нарастне въобще. Излиза, че на много хора трябва да са +10-15% заплатите нагоре, а не знам кои ще са точно. За мен равносметката е около 10-12% спад в покупателната способност, заради бруталната инфлация. Това е...

32

до 40

преди 2 години

Държавните служители взимат по-малко от който и да било квалифициран специалист, че даже по-малко от складов работник в някоя чужда компания. Не говорим за директорски постове, а за експертни такива. Да не говорим за младшите специалисти. Към държавната хранилка се ориентират само хора без качества и с ниска самооценка.

31

до 40

преди 2 години

Каква сладка хранилка, бе? Защо се излагаш?! Най-високоплатения държавен канцеларски плъх взима наполовина на СТУДЕНТ в ИТ сектора. Не се излагай, моля те. Ако за някои хора 2-3000лв. на месец са злато, на мене са ми седмичната заплата.

30

морски

преди 2 години

На запад обедняват и мноогото бедни социалтуристи тук го доказват всяко Лято.И още, и още повече стават.

29

До 32

преди 2 години

Явно изобщо , никога не си започвал твое начинание ?! Друго си е на заплатка и да ти дърпат ушите когато им кефне !!! Не си бил и извън страната много !!! Имам малък към среден бизнес в Англия , чисто и просто обикновен сервиз за коли където в БеГеТо са на всяка втора улица !!! И знаеш ли какво , никой не ни закача да си работим спокойно официално и лицензирано !!!

28

Анонимен

преди 2 години

това не е вярно, тока ми за една и съща консумация се качи 3 пъти, а заплатата ми не е мръдвала нагоре, ЧИСТОКРЪВНИ ЛЪЖИ

27

Събуди се бе!

преди 2 години

До до 36 В богати общини служители са осигурили деца и внуци...само със общинска заплата.И цели фамилии са на служба в Общината.Окопали са се като палестински партизани и бранят сладката хранилка до кръв.