11

Анонимен

преди 2 години

Те децата сами си купуват цигарите и дрогата, та с едни тестове ли ще ги уплашат. Да направт едно запитване, колко от тях си мислят, че ги управляват рептили на плоската земя и самолети ги пръскат отгоре с ковид. Така де, мама и тате на какво са ги научили. До там сме деградирали вече

10

miko

преди 2 години

Не харчете парите ни за безумия.Оставете децата ни намира.

9

Анти Тяло

преди 2 години

За тестове 13 милиона, а за тежко болни деца събираме капачки?

8

123

преди 2 години

Само за информация че не са се върнали присъствено 100% от учениците, така че нека не казват върнахме присъствено децата от 1-4клас, защото това не е вярно.Нека кажат върнахме една част от учениците...

7

Анонимен

преди 2 години

До qwertyПроблемът е голям. Събираме капачки, за да купуваме линейки и даряваме пари за лечение на деца, но иначе държавата дава милиони за тестове, чийто ефект е неясен в цялата схема.Някой просто е решил да си пълни джоба с въвеждането на тестове в училищата.Да не говорим за това, че цяло лято хората бяха на море и всичко беше претъпкато, но болни и починали нямаше, и изведнъж септември вече сме с по 4000+ на ден.

6

Анонимен

преди 2 години

Придупридихме ви нали? А след 2 седмици от джобчето на мама и тати. А ако мама и тати нямат по 50 лв седмично на дете, има ваксини. Милиони деца над 3 год възраст набодоха в Америка! Е, верно че предимно чернички и латиноси, но пък това да нямаш 50 лв седмично на дете за тестове си е като да признаеш, че си черен и латинос. Така, че! Айде честито на бъдещите малки ваксърчета.

5

qwerty

преди 2 години

Не мисля, че има смисъл децата да се тестват. НО какъв е проблемът, какво ще му стане на детето, ако се изплюе в пликче? Стига с това критично мислене, дах да сме критични за по- смислени неща.

4

Анонимен

преди 2 години

Абе палячовцииии. Не мога да повярвам, че хората гласуват за вас!

3

дайте да видим

преди 2 години

Да кажат по-добре колко общо деца са тествани и колко от тях са били положителни, че да стане ясно колко ненужни са тия тестове. Ама нали едни пари има да се усвояват, що да не ги усвоят кой как може и знае :)

2

Анонимен

преди 2 години

Живея в средно голям български град и тук нито едно училище не работи. В София ли плюнчат?

1

Галин Костов

преди 2 години

Да си заврат фашистките тестове където слънце не огрява! Моите деца вече не ходят на училище.