7

дядо Петко

преди 2 години

Източния обходен път е досами квартал Бенковски в Ямбол. Там е *** гето. Най-вероятно в 6.30 сутринта жертвата да е тръгвала за работа - може да е и магистралка, там много често се навъртат за клиенти. Но каквато и да е, лошото е, че е отнет един живот, а шофьорът има да се мотае по съдилищата. Лоша съдба.

6

Ямболия до Супер

преди 2 години

Няма да стане злобарино.Годината си отива,а това е първа жертва на живеещ в нащия град човек от катастрофа. Няма да падам на нивото ти,да кълна грозно,да умират хора. Напротив,живот и здраве желая на всички хора по Света.

5

До 3

преди 2 години

Сутринта в 6.30 не е светлата част на деня. Облечена в тъмни дрехи/"дъ ни съ цапът"/ и пресичала на необозначено място извън града. Самоубийца, докарала беля на главата на шофьора. Ако е карал с превишена е малко по-друга работата, но сега ще му лепнат " несъобразена", защото не е ходил на врачка да му каже кога и от къде кой *** ще изскочи с абсолютната увереност, че е сам на пътя.И сега тази жена изведнъж ще стане много "скъпа" на наследниците за сметка на шофьора.

4

аз

преди 2 години

Жалко, само че не знам за кого ми е по-жал, за жената или за шофьора който докато е жив ще се влачи по съдилищата "вечни на България"

3

Анонимен

преди 2 години

Вече не ми прави впечатление подобна новина.Ще се изненадам ,ако напишете,че шофьор на микробус спря за да помогне на жена да пресече на улицата.За България е ясно ,че ще има жертви.

2

Анонимен

преди 2 години

Ако е била с ковид, знаете в коя графа да я пишете.

1

Супер

преди 2 години

Ако може всички от Ямбол да ги блъсне