57

Гроби Таласъмо

преди 2 години

Какво трябва да ви се "получи" - или можете да тичате и да ритате топката или не можете!? Какво друго искате да ви се получи?

56

Да

преди 2 години

И в следващите квалификационни цикли, пак няма да се получава!

55

Алекс

преди 2 години

Няма драма.Всичко е очаквано и логично.Не закачайте Ясен.С тези футболисти,толкова.

54

Анонимен

преди 2 години

БЪЛГАРИ ЮНАЦИ!ДАНЧО ЛЕЧКОВТРИФОН ИВАНОВКРАСИ БАЛЪКОВХРИСТО СТОИЧКОВЛЯТОТО НА 94 - та САЩ ! БЛАГОДАРИМ ,ЧЕ ГО ИЗЖИВЯХМЕ! БЕШЕ ВЕЛИКОЛПНО

53

Анонимен

преди 2 години

До ИвановДа. Напълно си прав.

52

Иванов

преди 2 години

И тези наши футболни таланти излезнаха да кажат, че иначе изпращат една успешна година. Завършена трагедия!

51

Анонимен

преди 2 години

не мога да разбера мрънкачите които обвиняват треньора че какво е виновен той че нашите параоломпйици толкова си могат освен това са и малко и бавноразвиващи айде посочете вие кои футболисти да викне щом толкова разбирате

50

оптимист

преди 2 години

ТОЗИ ТРЕНЬОР САМО ПУСКА СЛУХОВЕ ЧЕ НЯКОЙ СЕ ИНТЕРЕСУАВА ОТ НЕГО В ЧУЖБИНА ЗА ДА МУ ДИГАТ ЗАПЛАТАТА.

49

Анонимен

преди 2 години

Мисля че трябва да се промени начина на плащане на тъй наречените национали. При победа и класиране получават съответното възнаграждение. Сега какво е - участва в отбора 20 хил. Почвам да се съмнявам че тези които викат и пращат футболисти в нац.отбор получават комисионна. Извинявам се ако бъркам но начина по който избират националите е пълна пародия.

48

КГК

преди 2 години

Ясене, ти си една *** на Боби Михайлов и през периода през който беше треньор на така наречения национален отбор не направи НИЩО запомнящо се освен срамни загуби, отвратителна игра на отбора и покани към играчи от типа на Ники Михайлов, на които вратата на националния трябва да бъде затворена завинаги!

47

Анонимен

преди 2 години

Стана ми мъчно за Ясен Петров след мача. Човечецът искрено страдаше, но умственият му капацитет не достигаше да разбере защо се провалихме. Определено не е за тази работа. Някой трябва да го подсети да си подаде оставката, защото е толкова глупав, че дори не се сеща за това.

46

успех

преди 2 години

Завършихме пред последни. у свето.

45

Handel

преди 2 години

Брей, добре че ни каза. Че тук в България все още имаше трима души, които си въобразяваха че в България има футбол и футболисти, а не само скъпо платени чиновници.

44

Извод

преди 2 години

Всеки избрана от Перуката става само за перука

43

Анонимен

преди 2 години

България до 21 години е по-зле от първия ни отбор.Тези до 21 години са плод на Боби Михаилов и на истинската шуробаджанащина ,те са на 5-то място.Само Гибралтар(град -държава с по-малко жители от гр. СИЛИСТРА) е след нас на 6- място.Молдова и Уелс са пред нас.

42

Анонимен

преди 2 години

Оставка некадърен пияница, какъв треньор си ти, какви успехи имаш?

41

АХА

преди 2 години

Да, не ви се получи. Както всеки път!

40

Анонимен

преди 2 години

Докато не се махне Боби Михайлов,докато клубовете не се променят и продължават да бъдат перачница за пари.Докато живеем в комунизма и не се събудим.Докато смятаме че не зависи от нас,ние ще си пишем тук и няма да има добър национален отбор.Погледнете какво става с 21 годишните, 19 годишните и 17 годишните.На кое място са в групите.Скоро няма да имаме силен отбор.Севрена Македония играеше с 21 годишните на Е.П на което учасват 12 най-добри отбори от Европа.

39

ДО 35

преди 2 години

Какво ти е виновенТОЯ бе нали ги гледаме вече колко време че всички са с твоя мозък и възможности и се мислят за върха! !Не могат,слаби са ! Какви схеми,каква тактика като няма нито един от средноевропейска класа! Като ги вземат в национала и товаго смятат че са на върха на кариерата,повече развитие и старание нямат!

38

Чичо

преди 2 години

Нищо не ви се получава вече години наред с това бездарно,разглезено поколение ! Да не би да ви се получи с Косово,Малта,Люксембург,Литва -все,, футболни гиганти" ??? Вече сме за урната с Гибралтар,Сан Марино и Андора ! Нещастници без хъс,с фалшиво самочуствие на национали!Ако ще Клоп и Пеп да са треньори ,като не можете да я,,пипате",нищо няма да стане!!!