19

Мухаха

преди 7 месеца

Тази епична битка за свалянето на Перукан МНОГО НАПОМНЯ една друга епична битка когато сваляха батето Славков. Пак имаше Уууу... Махнете го тоя алкохолик от президентското място .... Тоя позори българския футбол... Шефа на БФС източва парите на футбола ни ... Я, ама те лозунгите и сега същите. Да не стане така със тия лозунги да гоним и Балерината след някой друга година ? хахахах. Помнете какво пишете сега , че след 5-6г. и Бербатката ще се налага да гоните .

18

Каракольо

преди 7 месеца

Вече и съдиите в съда ги хвана срам от нашия национал. Вън пластмасовата коса от БГ футбол

17

анонимен

преди 7 месеца

Дано тоя корумпиран и нагъл *** да успеят да го свалят. Вече Бойко е аут ...сега идва и неговия ред. Много мафия ..много схеми...много измами.Футбол , спорт , развитие....НЯМА

16

Анонимен

преди 7 месеца

ама не можете да отречете че е страхотен кючеклия и аз се опитвАх тва с ръцете да да го правя както той ама съм на светлини години от него аве кючеклйски талант РЕСПЕКТ

15

Саксофонов

преди 7 месеца

Перукан източва българския футбол, за да има какво да си налива.

14

Кико

преди 7 месеца

Комунист: С бой и пари взех поста, с това го давам! (само какво ще ме направи Бат Венци,не ми се мисли, то пък момент, когато и БСП-то не му върви)

13

Анонимен

преди 7 месеца

Нормално е като не вървят нещата да има промени. Анщайн е казал, че е лудост да правиш един и същи експеримент и да очакваш различен резултат. Нека Бербатов пробва, пък ако не може след него друг, докато дойде някой който да изведе футбола там където искаме да го виждаме.

12

duduk

преди 7 месеца

Aйдe пак избори.

11

Бонго Бонго

преди 7 месеца

Михайлов *** на чалга да поиграеш малко кючеци.

10

Анонимен

преди 7 месеца

Пълна подкрепа за нашия легендарен вратар Боби Михайлов,не бива да позволяваме на разглезения Бербатов да поеме футбола защото ще го съсипе за няколко месеца!!

9

Анонимен

преди 7 месеца

Вън Перуката алкохолик от кръга на Тиквата

8

фут

преди 7 месеца

72000 лв. на месец. битката за там ще е голяма, нищо че и двамата са милионери.

7

Анонимен

преди 7 месеца

Сериозно ли още има хора, които искат Перуката да остане президент?

6

Веселинъ 7112136860

преди 7 месеца

Михаилов е един посредствен национален предател,който продаде Българският Футбол за ежедневна чашка и пет перуки. За чест у него и дума не може да става,но поне от некакъв пиянски делириум да се стресне от некрофилията обладала футболът ни. В резултат на неговото управление няма един-единствен здрав футболен клуб,освен турският Лудогорец. Един отвратителен човек.

5

Пешо Цървулов

преди 7 месеца

Цитат от статията: Димитър Бербатов иска да смени от поста председател на Футболния съюз Борислав Михайлов - и аз искам, моля да се допълни статията. Ама много искам, повече от Барбуков. Щял да направи мащабни промени свързани с развитието на футбола в България, и аз ще направя бе, направо ще закрия футбола. Няма футбол, няма проблеми. Ще си царувам до веки веков.

4

Комиците

преди 7 месеца

както казва Ванката в едно друго шоу "много си ... Сашее"

3

Анонимен

преди 7 месеца

След такъв мач като вчерашния Перукан трябва сам да се откаже. За 20+ години начело с него, Лечков и всички останали кърлежи не успяха да класират отбора на нито едно първенство. А върхът на глупостта от снощи бе молбата на Ясен Петров да му бъде предложен нов договор. Дъно дънооо безкрайно.

2

Анонимен

преди 7 месеца

Боби Михайлов в момента изтрезнява след поредния успешен цикъл на нашите.

1

Анонимен

преди 7 месеца

перуката защитава интересите на посредственните в българския футбол.