89

Професор Герджиков

преди 2 години

е прекалено интелигентен за българските условия и прекалено малко нахален тарикат за да се хареса на масовия зрител. От друга страна няма да е лошо отново да имаме за президент някой достатъчно мъдър и не чак толкова обсебен от себеизявите си , който да умее да разговаря с представителите на всяка част от обществото толерантно и без да съди и да знае че развитето на обществото е дългосрочна цел и баланс на интереси.

88

Анонимен

преди 2 години

Тоя от кое село е )

87

Радев няма

преди 2 години

нужда да я променя тая Конституция - той така или иначе не я спазва и никого не го интересува и не му търси сметка за това.

86

Анонимен

преди 2 години

Витанов кажи му бе ! Мильони ше изхарчим

85

Анонимен

преди 2 години

Гербджипков е пътник

84

Анонимен

преди 2 години

Според математиката ама не тая дето е събиране и изваждане .....балотажа ше е излишно харчене на много пари ..по добре ако си наистина професор хвърли байрака ...

83

Анонимен

преди 2 години

И за Радве няма да гласувам.Само уточнение

82

Анонимен

преди 2 години

Гррберуги спрете да ревете ,вероятно до 3 месеца затворите че са препълнени от крадци на милиони ,гадове

81

Анонимен

преди 2 години

Как да гласувам за този кандидат.Не гласувам за хора ,които се държат като махленски клюкарки.Докато няма серизоно поведение с предложения ,с ясни критерии няма да гласувам за този.

80

Анонимен

преди 2 години

Тоя самонадеян професор без история ,да ходе да пасе козите )

79

Анонимен

преди 2 години

Корупционна среда не се създава от една партия. Корупцията е сложен процес, двупосочен и се случва на всички нива, защото ОБЩЕСТВОТО приема корупционните схеми. ГЕРБ все пак провеждаха протекционизъм спрямо местния бизнес. А.Василев и К.Петков моментално ще ги потопят в корупционни схеми и те няма как да противодействат на тази среда. Защо? БГ бизнес така и не се научи да функционира успешно в условия на пазарна икономика. Като изсипят самосвалите с евросредства ще стане страшно!

78

Анонимен

преди 2 години

Я по-добре кажи как баце те назначи за ректор! Само не ми обяснявай като Гешев за конкурси! И двамата сте от състезание с един кон, по разпореждане на вожда.

77

Анонимен

преди 2 години

Герджиков не критикувай а кажинти какво ще направиш.Лесно е да се критикува.Давай предлобения,как би го направил ти.Шефа ти каза ,че.щял да имунизира 70% от хората.А по негово.време се стигна до.под 2-3 холяди ваксинирани на ден.Да можеби с тези темпове щеше да ваксинира 70% от населението след 1 век.Давайтв конкретно и спрете с критиките.Те не вършат работа.Вижте рези от ПП,казават какво ще правят и хората ги харесват.Същото важи имза Радев.

76

Анонимен

преди 2 години

Г-н Герджиков, какво значи прибързано? Кога според Вас трябваше да се въведат? Много лесно е да кажеш,че е прибързано,но да не дадеш обяснение защо.Даже късно,го въведоха сертификата, но но то е точно от страх, от дрънканиците на такива като Вас заради изборите.

75

Лойко

преди 2 години

Както знем ,избрахме Радев за да бъде опонент на ГЕРБ и Бойко Борисов.Сега на ПП и Кирил Петков му трябва опонент,и това може да бъде само какдидат-президентската двойка Герджиков-Митева. Народа трябва да е разбрал,че Президент и Премиер не трябва да са от едно котило,а да бъдат взаимно контролиращи се и така да има баланс.Нека не допускаме грешката всички институции да бъдат от едната страна на барикадата.

74

ГерпжиковОбединителя

преди 2 години

Така ще остана в историята, защото дори да не стана президент ще продължа да обединявам - poмове и патриоти, турци и патриоти, комунисти и демократи, снахи и свекърви, обратни и прави, мързеливи и трудолюбиви, и въобще такова обединение ше падне че свят ше ви се завие.

73

House M.D.

преди 2 години

Той не е господин, а неуважаемият другар Румката.

72

Мале-е, срам!

преди 2 години

Преди десетина години президентът на Унгария Пал Шмит загуби поста си заради разкрито плагиатство, а разкриването на подобно прегрешение сложи край на политическата кариера на тогавашния военен министър на Германия. Неотдавна се разбра, че от вируса на плагиатството не са имунизирани и български политици. В Софийския университет "Св. Кл. Охридски" се оказа, че един плагиат си е живуркал безметежно в Юридическия факултет години наред, когато ректор на Университета е бил проф. Анастас Герджиков.

71

Анонимен

преди 2 години

Герджиков говори вече по всички въпроси.Стига сте политизирали темата ковид.Много е вредно и опасно.Да знаем,че има партии ,които влезнаха в парламента заради това,но не правите добро,а напротив пречите на България.Спрете да политизирате ,а давайте предложения.ГЕРБ има много грешки,ако Радев започне да ги изброява ще му отнеме години.Хората трябва да искат предложения и решения на проблема,а не говорене като махленска клюкарка.

70

ОПЛ

преди 2 години

Професоре, не пипай пандемията! Трябва да се повтаря:Моля, ваксинирайте се и слушайте експертите! Пич, Борисов ще те подхлъзне, гледай си интересите!