76

Асен

преди 2 години

Един колега се ваксинира, пропи се, отслабна и се озлоби

75

Добре ,

преди 2 години

за Ковид разбрахме,кажете кога ще дойде грипът,че да изкарам и аз един грип като хората...тези модерните болести не ме вълнуват...Сега куцо,кьораво и сакато само Ковид хваща,друго си е нещо по- екзотично като сезонен грип...

74

Фатмак Янев

преди 2 години

Аз назначих Кацаруцата!!!По Заповед на Фатмакк Радев,защото пък той бил обещал на строгата си господарка 30 000 трупа до Коледа!!!

73

ГРОБ за ГЕРБ

преди 2 години

Радевото Плато на Смъртта....

72

9

преди 2 години

Какво плато, изобщо следите ли кривата? Днес има наполовина по-малко случаи отколкото преди 2 седмици.

71

W

преди 2 години

13-годишният Васил, тежко ранен при катастрофа, който умира в болницата в Плевен, се оказва жертва на...ковид! Защо е вписан като жертва на ковид - защото като го докарали изпотрошен в болницата, медицинските лица хукнали да му вземат тест за ковид! И понеже тестът бил положителен, го отбелязали в системата, че е С ковид, и после не знам си какво се объркало и хоп - тежко раненият Васил бил починал ОТ ковид! Колко ли са тези като Васил, уж "случайно" попаднали в статистиката на "ковид жертвите"?

70

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен Що, ти не си ли изтрещял, че подписа декларация с която освободи всички от отговорност? Зададе ли си въпроса, защо те накараха да я подпишеш? Прочете ли я въобще? Мислиш ли, че като ходиш насам натам, си в безопасност или си безопасен за другите? Единственото, което уж ти гарантира тази ваксина е, че "евентуално ще преболедуваш задължително Ковид, но уж в по-лека форма, но...има едни 5% ваксинирани дето попадат в графа починали и производителя ги слага като "допустими загуби"...

69

Анонимен

преди 2 години

Е то е ясно, като всеки сезонен грип

68

Анонимен

преди 2 години

Кой назначи недоразумението Кацаров?Кой постигна най-високата смъртност в от целия свят в България?Кой е този престъпник А?

67

Анонимен

преди 2 години

И още - ако се планират още едни избори през юли догодина - ще има гооолееем пик през май. Аз ви го казвам.

66

Анонимен

преди 2 години

Още не са стигнали до дъното на падението си - да остане една единствена болест КОВИД. Дори старостта вече не причина за смърт.

65

Анонимен

преди 2 години

Даааам. И под тази статия изтрещяли антиваксаджии. Драскат, мацат, а цифрите не лъжат.

64

Demonaz

преди 2 години

Имат си разписан план. Уау как есента и зимата е бум на грипове,настинки и т.н. Може и да правят репетиция за истински убийствен вирус след време. Защо във ваксинирана Европа е бум,а африка и латинска америка няма нищо? Защо целата е се ваксинират в белите държави? Много въпроси ,които ще се разберат след време..

63

Анонимен

преди 2 години

Вчера писах коментар, че всяка година има грипен сезон който е края на октомври до към началото на декември и после пак Февруари. Няма ваксинация, няма терапевтични лекарства от както съм жив и практикувам като доктор всяка година 40г вече е така. И си писах аз, че сега ще се намали броя като отшуми вълната, после февруари пак ще се почне новата вълна и така до преди велик ден после лятото няма да има и на есен отново. Това е всяка година без изключение не знам защо сега е новина.

62

Анонимен

преди 2 години

Дам, като всяка зима от хилядолетия насам - за нашите географски ширини гриповете са с най-голям потенциал февруари. Нещо ново имате ли да ни кажете, все пак?

61

ясно казано

преди 2 години

от доц. Хинков "Големият проблем на тази епидемия е смъртността, която не е от корона вирус, а от други заболявания, които по една или друга причина, не са получили навреме лечение." Не се притеснявайте Хинков кажете си, че в България тази причина да не се проследяват, лекуват обострени и хронични заболявания е ковид ангажираност на всичко. Така много млади и възрастните хора с крехко и разклатено здраве ковида и неадекватното му лечение ги довърши и изпрати във вечността.

60

до 65 жалко е

преди 2 години

и ти си мислиш, че не ти трябва друг мозък, ама ти трябва, вервай ми

59

Ken

преди 2 години

Какви са тези доценти ?!? И те ли са учили онлайн ? Естественият имунитет след среща с вируса е много по-силен от ваксинационния. Единият е срещу целия вирус, другият само срещу част от него. В Израел са го установили - 27 пъти е по-силен. Стадният имунитет се постига само след естествен такъв сред населението. Справка : Артър Хедрич. Как разбират, че след ваксина човек е добре защитен срещу вируса ? Мерят антитела. Но същите антитела не били показател ако си преболедувал. Пфу !

58

Анонимен

преди 2 години

Хероина можеш да го спреш без да умреш. Представи си зависимост при която спреш ли, умираш до няколко седмици.

57

Анонимен

преди 2 години

Не е истина колко глynocmu се изприказваха (изпонаписаха) , колко лъжи ни се втълпиха, колко мозъци се промиха на тема "ковид" , колко съдби се опропастиха , само и само са се усвоят едни пари и някои да станат драги на чуждитестранните господари !