140

Анонимен

преди 2 години

Тези лъвчета на гърдите на фланелките на нашите трябва да ги махнат. По-добре да сложат мишки!

139

ДДРОнег

преди 2 години

Не можахга да свалят "законно" перукан - той като боко си купи с нашите пари шефското място !!!___Остава само едно - ТОТАЛЕН БОЙКОТ НА БЪЛГАРСКИЯ ФУТБОЛ !!!___Призовавам феновете на големите отбори, които подкрепиха перукан , да бойкотират всички подобни Български отбори , докато перукан не се оттегли !!!

138

Браво

преди 2 години

Само 4:0. Браво момчета! Всички знаем че сте там с връзки, а не поради талант. Така че 4:0 е екстра. Довечера сме в 33. Ще празнуваме с певачки.

137

Анонимен

преди 2 години

В България няма футбол само чалга. В България няма политика само чалга. В България няма бизнес само чалга. Всичко ни е чалга. Дори народа ни е чалга. Обича да мълчи да го лъжат да го обират да плаща години наред за злоупотребите на политиците. В България няма памет само чалга. В България на власт е ЧАЛГАТА. В БФС НА ВЛАСТ Е ЧАЛГАТА. В България нищо не се променя само ЧАЛГА....

136

Гиб Мелсън

преди 2 години

Това не е заслуга само на Голямата Перука. Нали видяхте на конгреса на БФС колко много предатели и престъпници гласуваха за Перуката. Сигурно ги е подкупил. Това е. Корупцията разяжда. Тя води до неразвитие и срам в Европа. Видяхте ли тренъора на Перуката как се радваше че сме завършили 1 на 1 с Украйна при положение, че украинците имаха 20 голови положения, два отменени гола и греда. В приятелски мач, където трябва да си изпробваш играта той се радва на резултата. С Перуката начело така ще е.

135

ДДРОнег

преди 2 години

Нищо няма да се промени, докато перукан е на върха на управлението !!!___АЗ отдавна съм отсвирил Българския футбол , ако всички дружно ги отсвирим, да направим БОЙКОТ на Българското първенство, докато не се махне перукан !!!

134

Анонимен

преди 2 години

Това е съвсем естествено развитие на нещата с този спорт у нас. Простотия има навсякъде по света, но у нас е в прекалено. Не може в една държава в която президент гони мутри, хвърля се храна по улиците, маските били ненужни, "нямало вирус", ваксините били "млади", футбола да е на висота. Тези момчета имат физически данни, но нямат нужното самочувствие вследствие на всичко което ги заобикаля. А и който и да е треньор трябва много да ги занимава и теоретично!!! Тичането си е тичане.

133

Мишият Лъв

преди 2 години

Браво Перука, браво Яска, браво момичета !! Гордея се с вас

132

Анонимен

преди 2 години

Е не е 6:0 де. Съдята се подигра с труда на момчетата, отмени два гола на швицерландите.

131

Тия

преди 2 години

Още ли са на хроанилката. Тарантутници.

130

Анонимен

преди 2 години

Па Перукчо си пише само 5 и 6, явно мисли, че оценките се равняват на получените голове във вратата.

129

Чипчето

преди 2 години

Нема да се плашите. Радев заедно с Кирчо и Кокорчо ще изведат БГ-футболът на висооооко в СВЕТЛОТО БЪДЕЩЕ!!!

128

You

преди 2 години

Дрогирания Лечков пак ще каже, че отговорност трябва да поемат играчи и треньори. Те от ръководството нямат никаква вина за колапса в който се намира футбола ни десетилетия. Пияница та Михайлов даже може да каже, че е доволен от играта, а неграмотния Костадинов ще рече продължаваме да надграждаме. Алкохолика треньор пък се надявал на нов договор. Това е положението!!!

127

Анонимен

преди 2 години

Спорта е отражение на нашата държава.

126

Ивза

преди 2 години

До кога ще се занимаваме с футбола.Има далеч и много важни неща за решаване.Не обвинявайте треньора.Някой замисля ли се колко от играчите в клубните отбори са местни и колко в националния отбор играят в български отбори.

125

Анонимен

преди 2 години

Владо ,не само с футбола се излагаме в света,няма как да се крием от света.По-добре да се промени това,което трябва.Трябва да се спре шуробаджанащината на всяко едно ниво и да се спре корупцията.Когато стане това заедно с реформа на правосъдната система няма да има нужда да се крием.

124

Иво

преди 2 години

от това което чета разбирам, че швейцарците са се смилили.... само е яд кой даде на тия чалгари да носят герба от пред...?????

123

Владо

преди 2 години

Ха.... Сега разбрах, че са "играли Лъвовете" снощи и по-добре, че не съм се излъгал да ги гледам. Мисля, че е най-добре да нямаме национален отбор по футбол, да не се излагаме така по света.

122

Анонимен

преди 2 години

Тоя треньор не съм го познавал като футболист ,време да ходи да пасе овцете

121

Лекарства за нос

преди 2 години

минах да видя солени коментари за *** швейцарци и "така всеки може". разочарован съм. нищо, продължавайте напред