160

Анонимен

преди 2 години

Нищо какво толкова , важното е Ясен да си поднови договора нали му изтича декември, всичките перуки завинаги трябва да се махнат от футбола

159

,,,

преди 2 години

Нашите шматки само хабят плат за тениски и нафта да ги возят с рейсове. Перуката на бесило и закриване на цирка, би било чудесен край на този ужас.

158

Бобка

преди 2 години

Как е ,Бобка ? Сладко ли е уискито, винцето? Няма страшно. Знаем, че от теб нищо не зависи. Единствената страна, в която от ръководителите нищо не зависи.

157

Анонимен

преди 2 години

Не става с шуробаджанащина.В България става,но като излезнем на вън се вижда.Даже и Лудогорец не става.Виждате какви са резултатите в Лига Европа.Да не говорим за другите отбори.Школите са дъното с треньори с психически отколнения.Детското първенство ползва съдии,които да свират за отбори на този и онзи.Та представете си за какво става на въпрос.В детските.школи играят деца на този и онзи с вързки.Дънооо е България

156

Пурко

преди 2 години

След1994г. тъй наречения български футбол трябваше да се закрие.Не се играе футбол с наркоманчета,пияндета,чалгари и гъзари.

155

Някой по-долу писа,

преди 2 години

че щели да ни се подиграват в Европа.Не вярвам,във футбола ние сме толкова незначителни,че не ставаме и за подигравка.За нарицателно на национали на друга страна от медиите и ставаме,тях ще ги подиграват,че играят като българите.Кой се подиграва на овца,че е със слаб мозък?Такова си е животното, това е природата му.Но всички използват името му,да характеризират някоя кифла. Е нашите са футболни овце и кифли,начело с БФС и отборите.Въпросът е:откъде вземат пари за пародийното си шоу?

154

Анонимен

преди 2 години

Оставка на мутрите от БФС

153

Анонимен

преди 2 години

Перуката е некадърник, да ходи да друса *** в някоя чалкотека. за друго не става.

152

Анонимен

преди 2 години

ДО ПСУВАЩИТЕ ПЕРУКАН - ВСЪЩНОСТ ТОЛКОЗ ВИ Е АКЪЛА. ИСТИНСКИ ВИНОВНИ СА СОБСТВЕНИЦИТЕ НА КЛУБОВЕ КАТО СТЕФЧО, МИКРЕНСКИЯ, ГЕЛА... ТОЯ САМО ГИ ОБСЛУЖВА. КАКТО ПСУВАТЕ И ДЕПУТАТИТЕ, А НЕ ТИЯ ЗАД ТЯХ. ТОГАВА ЩЕ ИМАУПРАВИЯ! ЗНАЕТЕ ЛИ ИМЕТО НА ШЕФА НА АНГЛИЙСКАТА ВИСША ЛИГА? Е? СЕЩАТЕ СЕ...

151

Аз

преди 2 години

Сефте

150

Анонимен

преди 2 години

Изненадани?С Перукан начело, това си е дори приличен резултат!!!И после *** гледай български футбол и ходи по стадионите... вече и по телевизията не го гледам, а какво остава да давам и пари за да гледам резил!

149

Анонимен

преди 2 години

До ВеселинМного се бъркаш друже. Те може и да играят комар, но конкретно на футболния терен толкова могат. Не виждаш ли, че нямат никаква идея, никаква физиономия, не могат да вържат два паса в средата и напред, камо ли да вкарат гол. Вчера се видя, че нивото на националите е изключително ниско и е някъде около това на Андора и Фарьорски острови, с които бихме могли да направим оспорван мач. Няма какво да се самозалъгваме.

148

ХХХ

преди 2 години

То цяла вечер пило , друсало в чалготеката ....чакай топка да рита :)

147

Анонимен

преди 2 години

Закривай и след 10г., който може да започва.

146

Веселинъ 7112136860

преди 2 години

Швейцарците в никой момент не са се подигравали. Просто нашият отбор не е национален,а сборище от малцинствени индивиди,които са по-добри в играта на залози. С всеки допуснат гол печелят луди пари. Пак повтарям швейцарците не са некакви селяnдурu,възпитани да се клечат срещу някого,да го сочат с пръст и да му се кискат. Искаме Национален Отбор по Футбол с Българи Родолюбци в Неговият Състав! Както беше това в Царство България и Народна Република България!

145

некъфф

преди 2 години

Е и вие ко очаквахте

144

Маке

преди 2 години

Хахахаха вулгарите ни за овчари не ги бива, не па за фудбал

143

Анонимен

преди 2 години

Добре, че съм пропуснал да го гледам тоя мач. 90 минути някакви изнеЖЕНИ некадърници на разходка. Ми това ни е футболът сега. Една разходка. Все едно гледаш някакви доста грозни манекенки да дефилират. То няма стратегия, няма хъс, няма нищо. Ама има причесчици, татуси и его до небето. Трифон Иванов на времето като излезеше на терена и им чупеше директно краката. Стоичков толкова неадекватно играеше, че ги побъркваше. Да не изброявам другите. Ами нямаме школа с млади таланти. Имаме си чалгари.

142

Реалист

преди 2 години

Снощи Швейцария се подигра с България. От утре цяла Европа ще се подиграва на България ! След 6 месеца и май.м.уните по клоните на Африка ще се подиграват на България !

141

Анонимен

преди 2 години

Сегашното ръководство,незабавно трябва да си ходи.Но...имам чувството че от години няма качествени футболисти като цяло в БГ.И Моу да дойде за тренер,резултатите пак ще са същите...Детско юношеската школа...там е истината,и стига с тези връзкарски истории...