327

Туркофил

преди 2 години

ДПС форева

326

Анонимен

преди 2 години

Дреме му на народа кой ще го краде. Народът иска самият той да е богат и никой да не го краде него.Ама с тия пробити закони с хиляди вратички за изкусни измамници това няма да стане никогажжж. Не прокурорът, а законите са са проблемът, ама никой не иска да ги пипа, затова народът не вярва на никого вече.

325

Анонимен

преди 2 години

Изборите са фалшиви. Ковид пандемията е фалшива. Аз съм завършила държавна администрация. Винаги съм гласувала за СДС и ГЕРБ ! Няма млад или възрастен умен интелигентен осъзнат мъдър човек който да гласува за БСП комунистите които окрадоха разграбиха и си присвоиха държавата.Сега техните двама от Харвард сложени от Радев който разединява нацията опростяла.Срам и позор! Това е недопустимо.Тея на власт.

324

Ей това е победа

преди 2 години

Киро е моя любимец 13! Той с един замах издуха чегъртачите- Браво !

323

Радева зима

преди 2 години

Радев и сл. Правителство теглят яко заеми , но заемите все някога трябва да се връщат, а ушким културиста много данаци санира

322

Хаинбоаз

преди 2 години

ГЕРБ с ушата помощ определено победиха Нинова, Слави, Ристю, Мая, Каракачанков. Целите са поразени на 100%!

321

дидо

преди 2 години

изборите са манипулирани.... откраднати са поне 3-4 % от възраждане....и са сложени към харвардските *** дето са ще съжаляваме че въобще сме ги виждали......ще видите как безцеремонно ще ни наложат ограничения и задължителни вакси

320

Анонимен

преди 2 години

Борисов изнесе цял самолет с пачки и кюлчета в Саудитска Арабия миналата година. На връщане докара фурми.

319

Анонимен

преди 2 години

Ушатия ке падне, трябва да си отмъстим

318

Калеко Алеко

преди 2 години

Абе Кирчо конската усмивка накрая ще ми стане симпатичен, ей така на шега с лъжи и обещания до последна капка кръв успя да изчегърта и ИТН, и ДБ, и БСП, за Сестрите галеви да не говорим, че за такива като тях или добро или нищо ... и в крайна сметка харвардските комсомолци под юмрука на фигуранта претопиха и погълнаха цялата метежна шлака на изчегъртващите без ГЕРБ и ДПС ... и без Възраждане, които изгряха като Свръхнова ... !!!

317

Келеша

преди 2 години

ГЕРБ + СДС + ДБ + БСП+ ДПС първо ще смъкнат ушатия, а после ще сформират фронт за спасение на България, иначе Лукойл пада!

316

преди 2 години

Нека не се заблуждаваме повече. Шайката на Славчо направи най-голямата глупост. Станаха еничари доброволно. И изборите го доказват. После боя настана тинтири минтири. Певачката на мутрите.

315

Мадуро

преди 2 години

Зеления чорап е некадърен във външната политика и във вътрешната , друго ще говорите зимата като видите кризата по джобовете ама ще е късно

314

Заедно

преди 2 години

ГЕРБ + СДС + ДБ + БСП+ ДПС ще победят Радев в неделя. Всички срещу Радев!

313

Доклад

преди 2 години

ГЕРБ определено победиха Нинова, Слави, Ристю, Мая, Каракачанков. Целите са поразени на 100%!

312

БАНко

преди 2 години

ОБЕДИНЕНИ ОКОЛО ПРЕЗИДЕНТА РАДЕВ , НАРОДА ,ЗА ЕДНА ГОДИНА , УСПЯ ДА ИЗГОНИ ОМРАЗНИТЕ МАРЕШКИ , СИМЕОНОВ , КАРАКАЧАНОВ , СИДЕРОВ , КАРАКАНЧЕВА ..... ТАКА СЕЛЯНИНА ОТ БАНКЯ ОСТАНА ГОЛ , С УВИСНАЛ ПИЩОВ , БЕЗ ПАТЕРИЦИ ЗА КРАДЕНЕ !!!!

311

Ха ха ха ха

преди 2 години

Е кой сега ще натисне електронно за Слави, Ристю, Мая, Бабикян, Нинова, Каракачанов?

310

Лошо ми е

преди 2 години

Аз гласувах за ИТН и Радев по инерция, вчера не знаех че ни е изиграл

309

Анонимен

преди 2 години

Спешни мерки трябва да се вземат за гласуването с преводач.

308

Дуп туп цаката ЦАК

преди 2 години

ГЕРБ ги бият като маче дирек за пореден път. Поредно второ място и то само защото избирателната активност бе нищожна. Иначе - 4то място