387

ХА ХА ХА

преди 2 години

За много българи "денят за размисъл" не е преди, а след изборите.Ха, да ви са честити 18% (дпс и копейкин) от НС открито защитаващи интересите на чужди държави

386

Анонимен

преди 2 години

До анонимен 446 .тОЧНА ТАКА КУХИ ТИКВИ герберски !

385

АнонимеН

преди 2 години

АБСОЛЮТНО ФАЛШИФИЦИРАНИ ИЗБОРИ С 500 ХИЛЯДИ ГЛАСА В ПОЛЗА НА РАДЕВ И ПРОДЪЛЖАВАМЕ ПОДМЯНАТА И ТО ВЗЕТИ ОТ ДРУГИТЕ ПАРТИИ БЕЗ ДПС , ЩОТО РАДЕВ ЗНАЕ, ЧЕ КРАДЕ ЛИ ОТ ДПС Е ПРИКЛЮЧИЛ МНОГО БЪРЗО! И ТОВА Е , ЗАЩОТО РАЗПИСКИТЕ САМО СЕ БРОЯТ А НЕ СЕ ОПИСВАТ РЕЗУЛТАТИТЕ ОТ ТЯХ ДА СЕ СРАВНЯТ С ДАДЕНИТЕ ОТ МАШИНИТЕ

384

Дочоолу

преди 2 години

Кога ще излязат резултатите от преброяването на контролните разписки от машините и сравнението с разпечатаните резултати.

383

Златена

преди 2 години

Един риторичен въпрос, ЗАЩО досега не е отнето правото на глас на не-ваксинираните? Тяхното поведение е живо доказателство, че преценката им за реалните неща в живота е доста хлабава!

382

Анонимен

преди 2 години

Не виждам друг избор, освен да се обедините,ПП, Възрaждaнe,ИТН, нe ca бългaрcки и eврoпeйcки пaртии, тoчнo oбрaтнoтo, oпитвaт ce дa изпрeвaрят бългaрcкитe и eврoпeйcки пaртии и ги изтикaт, нo ПП вeчe взeхa влacттa, трябвa другитe пaртии дa ce oбeдинят c тях, включитeлнo и ГEРБ, нямaт друг избoр, aкo нe ce oбeдинят, щe cтaнe пo-злe зa нaceлeниeтo и пaртиитe! Или вcички вкупoм дa ги oтхвърлят, кoeтo ми ce cтрувa нeвъзмoжнo зaceгa.

381

до Иван 448

преди 2 години

защо щангистите лесно се научават да вдигат по 230 кг, но после докато стигнат до 25окг тренират цели 10 г.

380

Иван

преди 2 години

Защо за полувин ден броят 98 % а 2 % не могат да броят за два дни :)))))

379

Ивайло

преди 2 години

Как така различни проценти се дават на различни сайтове. Единия БСП е на трето място другаде ДПС...

378

анонимен

преди 2 години

Боже,боже,и това доживяхме,ще имаме министър-председател изпечен лъжец,съзнателно нарушаващ Конституцията.Май само в раздаването на холивудски усмивки го бива повече от лъженето.Остава и Руменчо-фуражката да го изберат,тогава хептен ще сме цъфнали и вързали.Ами така е като повечето индивиди вместо главите си имат кухи тикви.

377

Анонимен

преди 2 години

ХОРАТА НА *** (РАЗБИРАЙ НА ЧЕРЕПА ) ОТ ПП (пребити ***.раси) ЩЕ НИ ОПРАВЯТ ОКОНЧАТЕЛНО

376

ПроСоТо

преди 2 години

Докато последния камък от *** паметник не падне и смаже главата на последния бсп ар Оправия няма

375

Анонимен

преди 2 години

БСП вече никой не ги брои за живи,благодарение на тая човка Нинова която ги превърна в треторазряден играч което все пак не означава че ще изчезнат както стана с НДСВ както и ще стане и с ГЕРБ!Грешката на на крадеца беше че до последно не видя от къде идва заплахата а тя идва не от БСП а от това ново поколение което не иска да има нищо общо с него и търси отчаяно своят нов идол!А хората на възраст не излязоха изобщо да гласуват водейки се от максимата на Алеко-и едните и другите са маскари!

374

Ето я

преди 2 години

Промяната. Гласуваш за ПП. Получаваш БСП. хаха...

373

Анонимен

преди 2 години

Ние идваме и си отиваме за винаги

372

Анонимен

преди 2 години

бсп вече са шайка маргинали съизмерими с възраждане а при масово гласуване немогат да минат бариерата от 4%

371

ПроСоТо

преди 2 години

10/20 се тая главното е да ги НЯМА

370

ПроСоТо

преди 2 години

Нинова ОСТАВКА

369

:)

преди 2 години

последна новина: парите от чекмеджетата ще се връщат чак след като се върнат парите от хиперинфлацията. дотогава избори нонстоп.

368

Анонимен

преди 2 години

До герберски *** 421 Само балотажът предстои, ама вие не участвате, нали баце ви се отказа, понеже щеше да се връща на бяло магаре :)