12

Анонимен

преди 2 години

Вчера съм платил 140 лв при положение че през миналия месец не повече от седмица е имало парно!!!А отделно имаше авария и 3 дни бяхме без парно.Това е за работещ един радиатор/отоплявам само една стая/,другите са на нула и практически са студени.Представям си каква ще е сметката при истинска зима защото досега,с изключение на някалко дни беще с.и.г.анско лято.Парното трябвяше да бъде пуснато сега!!!Големи м06еници и липса на всякакъв държавен контрол!!!Честита ви демокрация вече 32 г.Робство!!!

11

сф

преди 2 години

Моята сметка за 3 радиатора + подгряване на вода е 116,90 лв. Доволен съм ! Ходим си по тениска и ***, къпем се колкото и когато си искаме.

10

Крадци

преди 2 години

за септември ми всеха 96 лв, а парното го пуснаха октомври!

9

Анонимен

преди 2 години

До 6557454Ако беше с 3 климатика, по 60 лв на климатик средно, пак се пада толкова. Само че тези 170 лв включват и топла вода, с климатик плащаш и бойлер. Не маловажно е, че от тръбите малко или много се отоплява целият блок. Има разлика от това да влезеш в блок с ТЕЦ (дори и без радиатори на стълбището) и такъв на ток. Че се мошенници и *** от топлофЕкация е ясно, но комфорта от парното е незаменим, при положение че цената на ток е пак толкова (преди новите сметни от януари)

8

мак

преди 2 години

Имате топло във всяко кътче на жилището, топла вода неограничено и сигурно пак ви е по-евтино отколкото ако се бяхте отоплявали с ток или газ.

7

6557454

преди 2 години

170 кинта за 84 квадрата апартамент, но само с 3 радиатора.

6

Хоямисан

преди 2 години

До АнонименОо д-д-д-ааа, то само тръбите си ги пляскат по 80-90лв тия изедници мрррссснннииииии

5

това е безумие

преди 2 години

Здравейте , Ситуацията е следната, топлоподаването в моя блок е работило последната седмица на октомври, едва се усещаха радиаторите, тоест бяха леко топли. За седмица получих сметка 150 лв за апартамент 100 кв. За тази седмица съм пускал не повече от 10 часа общо всички радиатори. Звъннах на топлофикация, а оттам ми казаха че Tехем им изпращат прогнозен дял, а те само фактурирали. Звъннах на Техем - казаха ми че не било така. Пълен абсурд. Баси картелите, баси държавата. Нищо нямада им плащам

4

Милите

преди 2 години

чакаха да минат изборите преди да покажат сметките. Айде, чакаме и за тока.

3

хаха

преди 2 години

Тоя вентил е сложен некадърно

2

///

преди 2 години

Това ще да е някаква рекламна статия на топлофикация, не познавам човек с по-малка сметка от 120-130 за миналия месец, но явно те са от останалите 27%

1

Анонимен

преди 2 години

всички мои познати и аз сме в останалите 27%