31

Това вече е лизане

преди 2 години

Путин не направи отстъпка на Вучич за цената на газта. Сърбия е застрашена от енергийна криза и студена смърт за много домакинства. Но все пак всичко е бизнес, нали? ;) Вземи тия 7 или 14 милиона ваксини (зависи колко бустерни дози дотрябват) и после пак ще говорим за цената на газта ;) Ужас, в какъв свят живеем. Всичко е за продан. Хората - прах в прахта.

30

Анонимен

преди 2 години

До 29 АнонименИнтересно ми е защо си се дрогирал в ранни зори . Или сигурно си така от ваксината

29

7

преди 2 години

Руснаците имат най-добрите ваксини!4 милиарда поставени дози в цял свят!На Изток няма вече Ковид или е нищожен в сравнение със Запада и Сев.Америка! Нещо явно работи?!?!?!И китайската ваксина е много добра!Затова Запада бърза да ни набоде с *** си, за да си маркира територията!

28

Анонимен

преди 2 години

Кво ме и тересува мекотелите без собствена мисъл и воля а чакат какво Русия ще им каже от 18ти век насам.

27

Някой

преди 2 години

Ваксината срещу вирусите SARS се разработват от десетилетие! Ковид-19 е разновидност на този вирус! Така ,че не може да се каже, че ваксината е от една година

26

Диян

преди 2 години

Съгласен съм напълно. Предклиниката като цяло липсва, първа и втора фаза са телескопирани и т.н. Не съм казал, че са достатъчно тествани, а само че са налице такива клинични изпитвания. Абсолютно недостатъчно тествани са, но тестове има. Това визирах с предните си изказвания. И тестовете сами по себе си са изобличаващи. Докато при Спутник вероятно самите тестове са фалшифицирани или поне резултатите от тях.

25

Анонимен

преди 2 години

До 25 ДиянЗнаеш ли колко години трябва да се тестват едни ваксини за да со одобрят за масово използване ? Кога са тествали ваксините за ковид като същата година на заразата ги пуснаха за масово ваксиниране ? Тествали са ги ама друг път. тестват ги в момента върху хората чрез плащщане на големи суми на управляващи и затова много държави чрез забрани, локдауни и т.н. принуждават населението да се ваксинира

24

Диян

преди 2 години

"Какви клинични изпотания е имало за западните ваксини преди да ги пробват върху балачите по света ? никакви." Аз също съм крайно критичен към ваксините, но говориш глупости. Тестове има. И самите резутати са изобличаващи. И са обществено достъпни даже. Но не можеш да осветляваш някои лоши резултати в тях. Бившият разследващ журналист от "Ню Йорк Таймс" Алекс Беренсън беше изритан доживот от Туитър заради постването на данните на Pfizer от тяхното собствено клинично изпитване.

23

Анонимен

преди 2 години

До 21 ДиянКакви клинични изпотания е имало за западните ваксини преди да ги пробват върху балачите по света ? никакви. Директно чрез подкупи СЗО ги одобри и пусна да тровят хората

22

Анонимен

преди 2 години

Е ква ваксина като нищо не пази. Пълна лужа и измама.

21

Анонимен

преди 2 години

Нещо руско мога да боцна, но само девочка :)

20

Диян

преди 2 години

Честно казано не познавам руските ваксини срещу CoViD-19 в детайли, но при тях има доста страни неща в данните от клиничните тестове. Чисто математически е много малко вероятно да са верни, затова споделям мнението на някои учени, че са просто фалшифицирани, а ваксините не са истинки тествани. Тук руснаците надцакаха Запада по лъгане. Защото за западните ваксини поне има клинични изпитвания и ако човек иска, може да проучи доста смущаващите резултати от клиничните изпитвания.

19

сандо

преди 2 години

е това винаги ми е било мечта, да тресна едно било то и спутник и да се субидя в Камчатка!

18

Видинлия

преди 2 години

До14Градски, навсякъде в която и държава да отидеш са любезни и учтиви, само за да ти вземат парите. Аз пък не съм примрел за Сърбия и за техните плескавици.

17

Анонимен

преди 2 години

Честито на сърбите, стават опитни зайчета на ***.

16

Анонимен

преди 2 години

Спутник е най надеждната ваксина, но евроджендърите н я разрешават само защото е руска

15

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 13 "Ами освен ползите за самото население сърбите ще правят и пари от износ." Колко пари направиха от износа на уж досега произвеждания Спътник? Всичко е пунта мара.

14

Анонимен

преди 2 години

Уж Сърбия произвеждаха, пък после пак внасяха, сега пк щели да внасят фейк лайт, ама пък не се знае кой ще се боде с нея, като те умат западни ваксини, а нали уж произвеждали и Спутника. Абе авторитарните режими в Сърбия и Русия се надпреварват да си правят един на друг фиктивни услуги, но от целия алъш вериш и двата народа губят.

13

видинчанин

преди 2 години

Ако отидеш в Сърбия и на обяд обядваш плескавица ще ти се прииска често да ходиш там.Аз съм ходил и пак ще отида! Келнерите говорят и български.Плащаш в каквото имаш-евро,динари,левове!Иначе хората са като тук у нас-нито по бедни,нито по богати.Добре се държат с всички,но обикновените хора български не знаят.Имат платени паркинги на които си оставяш колата спокойно,докато се разхождаш из града.

12

Анонимен

преди 2 години

Ами освен ползите за самото население сърбите ще правят и пари от износ.