21

до анонимен

преди 2 години

"""""""в квалифицираните сектори, където заплата от 10000лв. не е мираж"""""""" Я посочи кои са тези сектори у Бг дето и 10,000 лева "не съ мираж"!?

20

Христо до 18

преди 2 години

Работата е динамична и мотивираща. Работното време не е фиксирано. Изискванията са минимални, английски и немски език на отлично ниво, компютърно грамотен с отлични познания по програмиране, С++, R, python. Изискваме шофьорска книжка, защото трябва да се правят и доставки. Също и да е завършил счетоводство за да оправя счетоводството на компанията във времето, когато не е натоварен. Мотивиращо заплащане от 600 лева НЕТО, бонуси за постигнати резултати и валчери за 60 лева за храна всеки месец.

19

Анонимен

преди 2 години

Навсякъде прелива от работа, особено в квалифицираните сектори, където заплата от 10000лв. не е мираж, а реалност. Хубаво, ама масовият профил на българина е като на българския емигрант- неграмотен берач на малини или шофьор. Това води до огромно покачване на заплатите в квалифицираните сектори, защото конкуренция там няма и фирмите буквално крадат кадри за по-високи заплати.

18

до има внос

преди 2 години

излъта! аВганистанци няма , сигурно са били аФтанистанци!

17

Каква е работата?

преди 2 години

До Христо, Заинтересован работник. Я ми кажи каква е работата и за колко време ваучера за храна от 60 лева?

16

до христо 13

преди 2 години

ами вместо ваЛчери , пробвай с ваУчери , може и да ти се получи. Аман от неграмотни бизМесмени!

15

Има внос

преди 2 години

Много често виждам Китайци, Араби, Индийци в България също и Авганистанци и много Турски Турци.

14

Анонимен

преди 2 години

До Христо Много си "остроумен", няма що!

13

Не са спирали

преди 2 години

Да работят през цялото време няма мерки няма локдауни компапаньонки и проституки са работили неуморно.

12

Христо

преди 2 години

He, просто хората са мързеливи и не искат да работят, нищо че им буташ парите в ръцете. Имам бизнес, давам 600 лева на месец за 6 работни дни в седмицата и валчери за 60 лева, ама никой не иска да работи. Ти му буташ пари в ръцете, он не иска.

11

hehe

преди 2 години

ще си внасяме работна ръка. Нещо, което на запад правят от 50-60 години.

10

хп

преди 2 години

Ами нали закрихме средно професионалното образование (СПТУ), сега берем плодовете на това си решение, че и по-зле ще става с времето, когато и последните средни специалисти завършили по времето на Соца се преквалифицират или пенсионират.

9

Петко

преди 2 години

Безработицата е ниска, просто защото няма хора. От 3 месеца търсим служители с чужд език и даваме 2500 лева заплата, но никой до момента не си е пуснал и СВ.

8

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 8 Ох, поредния с "поглед". Ами, канидатствай в "чуждите" фирми, кой те спира? Само не ми казвай, че от родолюбие не го правиш ....

7

Анонимен

преди 2 години

До: номер 6 Знам че има такива, които назначават. Но тези които съкращават са повече. Имам поглед върху пазара на труда. Главно чуждите фирми, не българските назначават нови хора. И фирми които бяха приближени на ГЕРБ и лично на Бойко Борисов!

6

Анонимен

преди 2 години

те и преди изборите нареждаха едни проценти, а истината друга излезе, така и тук, стъкмистики, на документи много работят всички

5

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 5 "Тогава защо в нашата фирма има съкращения?" Щото явно не се справяте с конкуренцията. Вероятно обаче друга фирма в същия бранш назначава, защото са по-добри от вас. Не е сложно.

4

Анонимен

преди 2 години

Глyпocти! Пак си измислят! Тогава защо в нашата фирма има съкращения?

3

На Иван брат му

преди 2 години

Продължавайте промяната - скоро безработица 20%, глад и мизерия, електричество - 100% увеличение, газ - 200% - честито на гласувалите за Джон Траволта. Ако се избираше по външен вид, нямаше да имат равни - но трябва и акъл!

2

Анонимен

преди 2 години

ДА РАБОТЯТ ПЕНСИОНЕРИТЕ ДА СТБИРАТ СТАЖ ЗА ВТОРА ПЕНСИЯ ЧЕ МАЙЧЕ ИДВАТ ГЛАДНИ ГОДИНИ