240

НАРОДЪТ

преди 2 години

ПРИ ПАДЕВ - 124 СЕКЦИИ В ТУРЦИЯ, ПРИ ГЕРБ И ВМРО - 35 СЕКЦИИ! НЕКОИ ХОРА НЕ МОГАТ ДА СМЯТАТ.

239

браво на Радев

преди 2 години

Натовеца премента и ГЕРБ и Нинова.

238

Анонимен

преди 2 години

много ясно, че трябва да отпадне ограничението за двойно гражданство. след като двойни граждани могат да гласуват и да определят изборите, вкл. и тези в турция, няма причина да се ограничава и избора на хора с двойно гражданство. или пък да се забрани изцяло хора с двойно граждансво да гласуват. или пък да гласуват само уседнали от над 5 години, или които са плащали поне последните 5 години данъци у нас. иначе наистина има лицемерие и двоен стандарт.

237

Анонимен

преди 2 години

Радев иска еднолична власт, на всички ни е ясно. Както и че неговия кон беше ПП. Тези които гласуваха избраха пълна еднолична власт на разделение, злоба и реваншизъм. С бурното аплодиране на комунистите. Държавата е мъртва, демокрацията и политическия плурализъм бяха убити и то с куршума и оръжието на уж българската интелигенция и дисиденти в чужбина.

236

нема да се плашите!

преди 2 години

До Анонимен "Баце плашеше с тежка зима и миналата година, обажда се като черна станция." - само плашеше баце, при цена на газта 140$, а зимата с Кирил и Асен ще бъде топла и щастлива, ще пеем джигъл белс и ще се радваме с цени на газта 2000$ и 2 милиарда нов дълг който похарчиха за 6 месеца служебното правителство да закрепят положението, хепи крисмас от Кирил и Асен.

235

Честно казано

преди 2 години

ме е срам, че гласувах и лгитимирах тоталната манипулация на изборите! Ние сме даржава поз машинно робство и ако продължаваме да щтаркаме на тези машини доказваме че си го заслужаваме.

234

Анонимен

преди 2 години

Референдум България да се отдели от Източна Ромелия.Файда няма от Ромелия те гласуват за ДпС .С неграмотни Мюмюни няма шанс за развитие.

233

Анонимен

преди 2 години

току-що пих кафе с голяма група колеги. (преди да критикувате - програмисти сме, а не държавни служители, т.е. сме с гъвкаво работно време). от около 12 колеги, сме гласували само двама. а всички коментират изборите и се оплакват от резултатите. наистина няма такова племе като нашето.

232

Анонимен

преди 2 години

Всички, които не са гласували, все едно са помогнати на ДПС да е на трето място-срам!

231

Анонимен

преди 2 години

Баце плашеше с тежка зима и миналата година, обажда се като черна станция.

230

Анонимен

преди 2 години

Единственото хубаво след тези избори е, че поне плашилото Манолова я разкараха от играта. Тази фурнаджийска лопата ми омръзна да я гледам.

229

Да...

преди 2 години

...питам отново Баце-троловете, окупирали последно време Днесът, драги Баце-***, защо Баце е втори? Какво става? Какви са опорките и как ще обяснявате падението? Хихихихихихи- безценно 😉

228

ПП

преди 2 години

Радев: "Време е да представя свой проект за Конституция" ПРЕВРАТЪТ ПРОДЪЛЖАВА!

227

Анонимен

преди 2 години

"До надеждата 237 Ако Ес е разпадащ се, то баце ви как ще ни спаси :)" - Споко, Кирил и Асен ще спасят и ЕС, и САЩ, и Българи, най-вече в България добре ще ви спасят, продължавай все така да се радваш.

226

Анонимен

преди 2 години

238 интересното с двойното гражданство е че още няма документ от Канада, че реално е прекратено. Интересно е че Кирил и ПП искат отпадане на това в Конституцията и очевидно смятат да потъпкват върховния закон. Но нали разбираш кой още ще влезе през отворената врата с двойното гражданство? Ако не се досещаш виж кой се класира трети на президентските избори!

225

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 240 А баце ви щеше да ни защити, както купи чертежите на самолетите :)

224

Лешперов

преди 2 години

И какво беше постижението на Бойко за 12 години? Поддържаше валутния борд като тези преди него. Инфлацията която сега се ускори поради външни фактори беше започнала отпреди 4-5 години, с главоломното поскъпване на имотите.

223

отпуснета се

преди 2 години

До Анонимен - "Не се напиняйте - за вашия тиквун всичко приключи" - a за вас всичко започва, приятно прекарване на зимата с Кирил и Асен. Отпуснете се, и не се стягайте.

222

Анонимен

преди 2 години

Сега Бокича като направи една коалиция с ДПС и всички маски ще паднат.

221

Анонимен

преди 2 години

До надеждата 237 Ако Ес е разпадащ се, то баце ви как ще ни спаси :)