260

Психолог

преди 2 години

Видите ли човек БЕЗ чувство за хумор като Радев - никога не му давайте Власт и особено Цялата власт, защото такъв човек ВЪОБЩЕ НЕ ОСЪЗНАВА И НЕ МОЖЕ ДА ДОПУСНЕ ДОРИ, ЧЕ САМИЯТ ТОЙ Е ИЗПОЛЗВАН ОТ ДРУГИ И Е САМО МАША В Техните пъце! Това и през ум не му минава! А е точно така! България е златна Хапка! Златна! ЗА ДРУГИ, НЕ ЗА НАС.

259

Анонимен

преди 2 години

Казах ли ви аз че ГЕРБ няма как да са първи, независимо как го изкарват платените агенции. На тях затова им плащат, да подвеждат хората. И на предишните избори пак бяха натъкмили победа за ГЕРБ, а каква стана тя?

258

обективен

преди 2 години

Браво на Възраждане сега 5% до година 10%.Честито

257

Анонимен

преди 2 години

Накрая бсп ще е предпоследна

256

Анонимен

преди 2 години

Мая галева и гаргамел 500к ВЪН

255

до пророчето

преди 2 години

ПП е партия еднодневка, но това е първата стъпка да се отървем от Мутрокрацията на вожда Винету в Бг. На хората им писна да са "биоМатрял" в ръцете на шепа селски тарикати със "Шкафчета и Кюлчета"! Дори в Банкя предпочетоха Хазарта! -))))))

254

Диоген

преди 2 години

Да си дойдем на Думата ИЗЧЕГЪРТВАНЕ. Кой я усети най-много?Вече смирените от ИТН,моралните от ДБ,100-годишната Промяна или политическата Прашка Васева от ИБГНИ?

253

До ястебител

преди 2 години

НИКОЙ НЕ ВИ ПРЕЧИ ДА БЪДЕТЕ КАКВИТО ИСКАТЕ! НЕ СЕ НАПИНЯЙ ТОЛКОВА, ВРЕДИШ СИ НА ЗДРАВЕТО.

252

Анонимен

преди 2 години

Долу путин

251

до ястребител

преди 2 години

аз лично нямам проблем турци или арменци да гласуват за бг парламент, стига да живеят в Бг или да са пенсионери с бг пенсия за труд (независимо къде живеят сега). те са допринесли достатъчно за Родината ни. имам проблем обаче с едни около 1,5 милиона бг граждани, които не плащат данъци тук, живеят в чужбина, а решават за парите на българския данъкоплатец. в т.ч. и живеещите в турция, америка, германия и т.н. не е проблема за етноса, а за това кой какво праив и е направил за държавата ни!

250

честито българи

преди 2 години

Вчерашния ХЛЯБ от днес с 50 ст. по скъп.

249

СТРАТЕГИЯТА

преди 2 години

...НА ИМПЕРИИТЕ: РАЗДЕЛЯЙ И ВЛАДЕЙ! РАБОТИ С ПЪРТА СИЛА В БЪЛГАРИЯ! ЦЕЛТА Е БЪЛГАРИЯ= ТЕРИТОРИЯ ЗА НАС! КОИ СА " НАС" - ИЗБИРАЙТЕ МЕЖДУ КАЩ, РУСИЯ И ТУРЦИЯ! ЕВРОПА ОТПАДА. СКОРО.

248

Анонимен

преди 2 години

Нинова позор оставка и затвор

247

полковник Колев

преди 2 години

Радвам се и съм доволен че (гласът на разума) прзидент Р Радев печели гласовете. Но оставам песимист, за някаква положителна промяна до тогава докато не останат максимум две партии....

246

Анонимен

преди 2 години

До хп "на Пожарникаря от ДС с власта" ХАХАХАХХАА. ДС Е СРЕЩУ БОРИСОВ И ЗАД РАДЕВ.Пробвай пак!

245

Мвр ни пази

преди 2 години

Ефира на България е пробит от терористи които се занимават с Електронен садизъм и убийства , явно с помощта на корумпирани служители от МВР Перник, ДАТО и ДАНС!Искате ли имена?

244

Разбор

преди 2 години

Днес се събудихме с три новини: че ПП печели машинния вот, че България тегли нов половин милиард заем и че Радев е готов да представи свой проект за Конституция. :) ЩЕ РЕВЕТЕ!

243

хп

преди 2 години

Мутрокрацията на Пожарния Кран е на път да приключи! Не, че съм фен на Радко-Фърчилото, но за да се прексне "пъпната връв" на Пожарникаря от ДС с власта, Фърчилото трябва да спечели президентските избори. Дет съ викъ " От две злини, да изберем по-малката".

242

Пророк

преди 2 години

Скоро Кирчо ще схване, че е ЖЕРТВА и не е никакъв победител. Аман от наивници на средна възраст! Народът ще си получи заслуженото!

241

Анонимен

преди 2 години

Много хумор имаше в заключението на Борисов - "Мутри,Вън и останаха вън.. А след акциите на Рашков срещу купения вот,вижте на кои партии паднаха %-ите - ИТН,БСП и ДБ :-))