27

Анонимен

преди 1 година

Турция ни се бъркала а в същото време у нас гласуват 20-30 процента, смях! Ако на хората им пукаше и бяха гласували едни 80-90% вотът от Турция щеше да се отмие

26

Анонимен

преди 1 година

Няма да може да се състави правителство. Герб и депесето ще пречат. Те са продажници.

25

Анонимен

преди 1 година

Да се въведе изискване за уседналост. Щом не живее тук и не изкарва поне 3 месеца в БГ - никакво гласуване. Тия в Турция български не знаят, ще ми какват как да живея. Аз на тях казвам ли им? Айде у лево.

24

Василев

преди 1 година

Всяко удоволствие се заплаща, това че режима на комунистическия диктатор Живков изгони 1 милион турци , ще се плаща още дълги години под всякакви форми!!!Животът е жесток селяни прости, а Турция е регионална сила и бивша империя на три континента, а не на три морета!!!Агент Кларк Гейбриъл!ЦРУ!!!

23

Анонимен

преди 1 година

Я да си припомним КОЙ! искаше да се разшири възможността за манипулации от чужбина?И сега шведското трио май изпадна? Що бе? А Славтшу на какви теми ще се излага следизборно? Ами БКП-то що изгуби? Нямаха време от крадене?А щом влезе и оня ***-антиваксър от Израждане, значи работата съвсем е отишла на Ньъ.

22

ВЪПРОС ?

преди 1 година

Турция не само , че ни се бърка в националната сигурност, Турция буквално ни клати! И не знам , ЗАЩО ДАНС , Президента, политиците не си свършат работата???? Превърнали сме се в по смешна държава от РСМакедония! Давайте да спреме ДВОЙНОТО ГРАЖДАНСТВО С ТУРЦИЯ ????????? Иначе АЗ и моето семейство на следващите избори няма да гласуваме, няма смисъл!

21

Анонимен

преди 1 година

Вота от Турция е благодарение на вносителките на законопроекта за либерално гласуване в чужбина. Спомняте ли си кой чете промените в изборния кодекс от времето на краткия парламент. Тази важна жена и издигналата я партия е отговорна за това че даде тежаст на етническия вот. Не на средновековното етническо гласуване. Долу етническия вот. Вън на продажниците от нашия и от европейския парламент. Не на етническото гласуване.

20

Анонимен

преди 1 година

Да да те и в Аржентина и в Германия и Австралия и Великобритания и т.н. дават гражданство на там родени деца на емигранти

19

Анонимен

преди 1 година

Вота от Турция е благодарение на вносителките на законопроекта за либерално гласуване в чужбина. Спомняте ли си кой чете промените в изборния кодекс от времето на краткия парламент. Тази важна жена и издигналата я партия е отговорна за това че даде тежаст на етническия вот. Не на средновековното етническо гласуване. Долу етническия вот. Вън на продажните от нашия и от европейския парламент.

18

БЕСЕН СЪМ!!!

преди 1 година

В Турция продължава да се дава на деца българско гражданство при положение че са родени там родителите му също!!! Вчера дори махнали машините, защото не може ли на машини, не знаели български ЙОК! ЖАЛКО мислех, че сме се освободили от турско робство преди повече от ВЕК , но не напълно !! Не може ли да спреме двойното гражданство с Турция??? Питам?? Иначе какво правиме, Турция ни се бърка в националната сигурност БУКВАЛНО!!

17

Анонимен

преди 1 година

Вота от Турция на 98% е купен. Вчера пак пристигаха автобуси с хора, които даже не знаят да говорят български, но получават безплатна екскурзия, храна и кои знае още какво друго. Отделно доста от тях споделиха, че ако пътуват с личен транспорт после им възстановяват парите за гориво и храна.

16

Анонимен

преди 1 година

Законопроекта на ИТН на ДБ и Изправи се позволи етническия вот да има тежест в новия парламент. Помогнаха няколко продажници които нямат място нито в нашия нито европейския парламент. Продажните еничари нямат място под слънцето. Те продажните са срам и позор за човешкия вид.

15

Анонимен

преди 1 година

Делян вече си сипа едно турско кафенце, очаквайки брифинга на бат бойко ефенди. Машала, аферим бат Бойко ефенди каскет

14

Бялата Златка

преди 1 година

Нещо от Русия не идва,ли за мен?

13

Анонимен

преди 1 година

Ако се прочистят избирателните списъци, каква ли ще е истинската избирателна активност?

12

Не е ясно

преди 1 година

65% от какво? От вота в чужбина или от всички преброени бюлетини? Половината бюлетини от чужбина още не са пристигнали, камо ли да бъдат преброени.

11

Анонимен

преди 1 година

Извън БГ има почти 3 милиона. От тях гласуват около 170К. Справките на страницата на ЦИК са достъпни, стига да можеш да ползваш интернет. Гласовете извън БГ не променят абсолютно нищо. Единствено гласовете от Турция са фактор поради ниската избирателна активност. Не знам кой ви излъга, че хората извън БГ ги интересува какво се случва в *** ви. Който си е избрал да живеее там да си гласува и да си носи отговорността.

10

Анонимен

преди 1 година

Без вот в Турция! Това са турци с бг паспорти.

9

Анонимен

преди 1 година

Не на средновековното етническо гласуване. Долу етническия вот. Етническото гласуване е азиатски синдром. Срамно е също така да има толкова много еничари и еничарки . Тяхното умишлено натрапено присъствие е доказателство за етническия вот който е недопустим. Не на етническия псртизанлък.

8

Анонимен

преди 1 година

Те се втурнаха да гласуват на предишните 2 "избора", ама на Славчо главния приоритет бил да прати маке на Луната, не да се справи с истинските проблеми в БГ :)) Сега са поизнервени и не знаят за кого да си дадът вота :))