26

akud

преди 2 години

Преходът ще свърши, когато заплатите станат нормални и заплащането е на час , също и 40 часа труд на седмица.

25

Много правилно

преди 2 години

До 10 ПАК СЪМ АЗ Много точно го казахте! Браво ! От кого избягаха хората още 90 -те и 2000-ната години От крадците и лъжците! Сега вече всички мошенници осъзнати и защитават каузи! Който е излязъл в чужбина и се е реализирал, ще го хванат за шлифера!

24

Защо така

преди 2 години

бе Вучкова ? Май имаш нужда някой да ти запълни чекмедженцето! Все една и съща мантра повтаряте! Окото ви е все в измисленото чекмедже на Борисов! Големи капацитети сте! Но народа е на друго мнение! Лъжци и мошеници сте и вие журналистите!Лъжете наред народа и изглежда трябва първи да ви осъдят за лъжи и промиване на мозъците на простолюдието! И това време ще дойде! Скоро ще му писне на тоз народ от лъжци и измамници! Много се навъдиха напоследък!

23

Свой

преди 2 години

Балон - фейсбучен е защото медийте се провалиха тотално.Професията Журналист се доближи страшно много до тази Депутат,Срамота.

22

Анонимен

преди 2 години

Аре Боцко да го набият и на президентските на 2 тур и да въри да копа картофите и магнолиите в банкя и да си гледа унуците.

21

ДДРОнег

преди 2 години

Вучкова бърка държавите, за България президентът има предимно представителни функции, *** те герПерите нямат акъл !!! ___"За да си президент на една нация, на една държава, трябва да си човек със силен и мощен интелектуален капацитет, защото голямо натоварване трябва да се понесе. Освен този мощен капацитет, трябва да имаш морални качества и да си доказан демократ. А неговата професионална биография го доказва", уточни Вучкова.

20

Анонимен

преди 2 години

Някогашната кака Лили вече е баба Лили и е с ускоряваща се деменция.

19

Асан

преди 2 години

Кви са тия двете хамсии :)))

18

Анонимен

преди 2 години

Като прочета демократ ,демокрация ми се повръща .

17

преди 2 години

Вие изнесохте целия резерв, а сега ми говорите за кюлчета???? Хей??? До един сте мошенници. Всички!

16

Бай Гроздан

преди 2 години

С гласовете от чужбина втори тур няма да има.

15

Анонимен

преди 2 години

Джипков, Цецо ухото, Дебелянски, И повечето политици от последните 30 години трябва да полежат,заради липса на каменоломни и циментова промишленост.

14

Анонимен

преди 2 години

Така е и аз съм съгласен, КРЪВ трябва ше да се лее, ама лошо няма, минахме като 'тока' по най малкото съпротивление и ще се чудим всеки сам за себеси какво да се правя.p.s.Никога не е късно за кръв, все повече хора няма какво да губиме.

13

Анонимен

преди 2 години

НИКОГА ПОВЕЧЕ ГЕРБ ... СЛАБОУМНИ *** И МОМИЧЕТА НА КОЛОВЕ .... Т. НАР. "ДЪРЖАВНА АДМИНИСТРАЦИЯ" ... ТОВА Е ГЕРБ ...

12

Анонимен

преди 2 години

Диамантената инфлуенсърка баламосва простодушните със снимката колаж на една продажна метреса,дори не е тип Мата Хари,а обикновена златотърсачка.А въпросната г- жа,изследвала ли е "златните" предмети,менте ли са ,истински ли са и би ли си купила кюлчета по снимка,без сертификат.В днешно време когато печатат фалшиви пари и се правят матрици за всичко,и това е известно продължават да ползат един компромат за политически цели.Много преди Борисов изнесоха парите от банките по времето на Луканов

11

Ами

преди 2 години

...КАТО ГЕОРГИ ГЕРГОВ НАПРИМЕР, НА КОГОТО ПЛОВДИВ ПОСТРОИ ЧАСТНИЯ МУ ПАНАИР!

10

ТОЧНО

преди 2 години

ТОЧНО НИКОГА, ЗАЩОТО НЯМАШЕ ЛУСТРАЦИЯ! КОМУНИСТИТЕ СТАНАХА КАПИТАЛИСТИ!

9

Пак съм аз.

преди 2 години

Важното е като и преди,така и сега да ,,продължаваме промяната," .Без значение,че единствената промяна след 10/10/89 беше че червеното знаме се замени със синьо.Иначе казано,комунизма цвят няма.Най-голямата мъка на българския душевадец е, че не може да стъпи на гушата на всички честни люде зад граница.Между другото ,,Къде е Батко?"

8

ЦЦЦБ

преди 2 години

Асиова - Диамант е от ЯркоЧервен Комунистически род, женена за евреин, който е ПО- СТАР ОТ БАЩА Й, НО ДООООСТА БОГАТ И НЕ ЖИВЕЕ В БГ ОТ ГОДИНИ!

7

К

преди 2 години

Към преход бе, след всеки нови избори - нов преход. Няма начало, няма и край. Егати нещастия народ. Все чакаме месията и той не идва. Това за смяната на чипа беше добро, но няма как да стане.