28

Bay Turko

преди 1 година

Svikvayte ,bulgari

27

Анонимен

преди 1 година

"Опашки за гласуване в Турция, членове на СИК "помагат" на избирателите"-Опала това не е ли двойно гражданство от хора които не могат да говорят български, а автобусите.

26

до 36

преди 1 година

отивай да гласуваш, ти си българин от турски произход и имаш връзка с българия. Важно е!

25

разбира се

преди 1 година

До Анонимен 26 Лично аз си харесвам съдбата!От нищо направих фирма,работя здраво и пет пари не давам за нищо и никой!А твоята каква е си е твоя работа!Вдяна ли,яре!?

24

АнонимеН

преди 1 година

ЦЕЛИЯ ВОТ ОТ ЧУЖБИНА НЯМА И 10% ОТ ОБЩИЯ ВОТ!!! ОСНОВНИЯ ПРОЦЕНТ ГЛАСУВАЩИ ИДВА ОТ ГОЛЕМИТЕ ГРАДОВЕ В БЪЛГАРИЯ! В СЛЕДВАЩИТЕ 2 ЧАСА МОГАТ ДА ГЛАСУВАТ СТРАШНО МНОГО ХОРА , ЗАЩОТО ВРЕМЕТО БЕШЕ ОЩЕ ХУБАВО И ПОВЕЧЕТО СА БИЛИ НА СЕЛО ДО СЕГА! СЕГА СМЕ ВЪВ ФАЗА СЕЛЯ-НДУРИТЕ АТАКУВАТ

23

Турчин от Бурса

преди 1 година

Не ми е морално да гласувам за български избори защото не живея в БГ , ако гласувах бих искал да гласувам за променята продължава

22

Истукан

преди 1 година

За какво гласуват и те не знаят. И за магарето да се гласува, пак ще гласуват като мухи. Не живеят в България и пак отшли да гласуват, а аз дето живея в България и не ми пука и не гласувам. Ако отида в чужбина, още повече няма да ми пука за тази пропаднала държава.

21

Анонимен

преди 1 година

днес разгледах листата, толкова много турски имена никога не е имало. ще става и по-зле и само след няколко години тихото асимилиране на България ще превърши с един турчин за президент. такъв който не може две думи да обели на български език но за него са гласували масово и то не от българия а от турция. Тази държава е пиши бягала. Между днес в моята секция има записани 496 гласоподаватели и до 13ч едва 200 бяха гласували. *** народ, слаба държава

20

истина е

преди 1 година

Никой който не говори и пише на български да няма право да гласува !! Сменяйте закона,4е ще станем турски вилает !

19

АнонимеН

преди 1 година

ВРЕМЕТО СЕ ЗАТОПЛИ И В СЛЕДВАЩИТЕ 2 ЧАСА ЩЕ Е ДОСТА НАТОВАРЕНО! АЗ СЕ ОТЧЕТОХ , СЪВЕСТТА МИ Е ЧИСТА!

18

АнонимеН

преди 1 година

СЛЕД МЕН ОПАШКАТА СТАНА ТРОЙНА!! ТОВА БЕШЕ МАЛКО ПРЕДИ 17 ЧАСА! СЕГА ГЛАСУВАТ СЕЛЯ-НИТЕ, КОЙТО СЕ ЗАВРЪЩАТ И ЩЕ Е ДОСТА НАТОВАРЕНО ДО 19 ЧАСА!

17

до 24

преди 1 година

Не може да накажете политиците по тоя начин. Наказвате себе си. Щм не мжете да си намерите представители, значи толкова заслужаваме. Изобщо не проумяхте, че тези хора представляват вас. Каквито сме ние, такива са те.

16

местен

преди 1 година

Така е защото са стадо

15

дo 23

преди 1 година

Толкова си скромен в горния етаж, че дори не си стоплил поста. Къф Дълъг, къф Кобург, кви канадци те гонят бе, папуняк. Въпросът е да няма фашисти или средновековни ретрогради с малки очички и малки главички. Ако сте ги набутали в паламента, много скоро ще разбрете, че сте изплискали легена.

14

Анонимен

преди 1 година

Искам дпсарите мнатикани в дупка и лично аз ще ги разстрелям до крак !

13

Анонимен

преди 1 година

Българския политик беше наказан за пореден път с рекордно ниска активност. Гласувах с отвращение, защото от 1998 година досега за който и да съм пускал винаги ме е предавал и накрая ме е било винаги мнго яд защо съм си дал гласа за алчни интересчии защитаващи олигархията и корпорациите.

12

Анонимен

преди 1 година

Уау, Маямата пак ще води стадото си около парламента, но не и вътре, безценно.

11

Анонимен

преди 1 година

Стига сте ревали, а гласувайте!!! Аз гласувах за промяната, за интелигентни и доказали се хора, а не за разни фашизиоидни оргазми, които само плещят, а не могат да си вържат обувките сами.

10

АнонимеН

преди 1 година

ПРЕДИ МАЛКО ГЛАСУВАХ ЗА ИТН И ЗА ЛУНА! ТАКА ДПС ЩЕ ПОЛУЧИ ПО-МАЛКО ПРОЦЕНТИ ЩОТО ИТН ВЛИЗА!

9

Сатира

преди 1 година

Май нашите преселници в Турция, се интересуват повече от България. От нас самите големите "Български патриоти"...!