68

Щ. Младши

преди 2 години

България се нуждае от Българи- не се нуждае от "Български граждани"!

67

Анонимен

преди 2 години

До кога хора които не са българи ще се мешат в българската политика. Не е нормално хора които не обелват дума на български да влияят на избора за парламент в България. Хора които имат български паспорти, но не се чувстват такива само спъват и пречат за развитието на страната. Това трябва да се прекрати. Българите четат и пишат на български.

66

до 80

преди 2 години

Не, драги. Тепърва ни предстои събуждане. Такива, като вас, най-после ще разберат, че са станали убийци, или в по-добрата ситуация, вредни хора. Не толкова за себе си, колкото за другите. Запишете си г някъде

65

Анонимен

преди 2 години

Всъщност, кой и как следи за спазването на избирателния закон на България зад граница?!? Тук , у дома, застъпници, членове на ИК, МВР... а там? Това не е ли вид измама, дискриминация на българския гласоподавател по постоянен адрес в България. Така ли е и по другите държави - масово гласуване (хиляди) зад граница от хора, не можещи да обелят 1 (ЕДНА) дума на български

64

до ДБ

преди 2 години

Дами и господа, много се радвам, че получихте звучен шамар.Това трябва да знаете защо ви се случи и ще ви се случва, докато се правите на по-знаещи от учените. Никога, ама никога повече няма да се върнете в ролята на хора, които са интелигентната и знаеща част от обществото, докато не се покаете за слугинската си позиция за корона истерията. Докато не се покаете за позицията си за ваксинацията и зеления сертификат. Помислете си добре до следващите избори. Много сме разочарованите от вас.

63

Анонимен

преди 2 години

Моите уважения към интелигентните в ДПС, но тая партия е вредна за България. Огледална е на другите неадекватници, т.н. възродители, а всъщност вредители. Или възроожденци С КЕПЕНЦИ

62

Анонимен

преди 2 години

Само в България има израз: Аз на тия няма да им гласувам. Колко трябва да не си в час, за да не разбереш, че хората ги пращаш ти. Ако имате още възможност ГЛАСУВАЙТЕ! Само не и за копейките, защоото те ще ни върнат сто години назад.

61

TURK

преди 2 години

Какво? човек от партия ДПС е кандидат за народен представител? вие, славяни и гръцки смеси, загубихте ума си? Тъй като съм турчин, мразя всичко свързано с ДПС. Прецакаха ми красивия град Кърджали! този *** ще напълни цяла българия с катар и други араби! не губете ума си!

60

1

преди 2 години

До ?!?,неговата ръка е желязна не е,като на бостанския плод.

59

?!?

преди 2 години

Искате да ви управляват с Желязна ръка, е сега ще ви управлява Ердоган

58

Анонимен

преди 2 години

Аман!

57

Анонимен

преди 2 години

Да не се признават резултати там където членове на комисии помагат !!

56

Анонимен

преди 2 години

Май карадайъ ще е следващия президент, щом на нас вече ни е омръзнало да гласуваме....

55

Анонимен

преди 2 години

Гласувайте хора!!! Има за кого с ниска избирателна активност показвате на мафията , че нямаме глас и че не ни пука.

54

Анонимен

преди 2 години

68 турците не са лоши хора, но правят мечешка услуга на себе си и най-вече на нас. Те помагат на 5 души да са богати да крадат и нищо не получават. Напротив заплашват ги и ги тормозят. Ние в България сме си виновни защото 45% ги мързи да гласуват.

53

1

преди 2 години

Нека познаем дали Фигуранта и назначената от него ЦИК ще анулират резултатите в тези секции след тези ЯВНИ и ГРУБИ нарушения в изборния процес и тайната на избора. Нали Рашков последните 2 месеца "ловеше" купувачи на гласове? Сега купувачите в Турция са очевидни, какво ще направят радетелите на "промяната"? Чакам изказванията на Радев, Янев и Рашков по казуса!!!

52

Анонимен

преди 2 години

Tурците са добри строителни работници и верни приятели. Турчин няма да те остави гладен и жаден, ще ти помогне, ако си закъсал на пътя или си в беда.

51

озадачена

преди 2 години

От кадя на кадя, ще живееш ПОСТОЯННО в Турция и ще гласуваш за президент и правителство на БЪЛГАРИЯ?!

50

era

преди 2 години

има достатъчно доказателства да се касират гласовете в тези избирателни секции.

49

Анонимен

преди 2 години

В ДПС има и много българи.