12

Анонимен

преди 2 години

Сащ са по-отблъскващи от Китай защото съсипаха половината свят с войните си. Бог мрази сащ.

11

USSF

преди 2 години

Не се безпокоя за Тайван, защото в предстоящата космическа война Комунистически Китай ще изгори, заедно с примитивна Рус, джихадистки Иран и хранещите се с трева от Северна Корея, а през това време българските комунисти ще се укриван от закона...

10

USA

преди 2 години

Бог да пази САЩ ! В момента пиша свободно и дразня комyндърите благодарение на САЩ!

9

Анонимен

преди 2 години

Комунистическите *** искат да анексират Република Китай както направиха с Хонг Конг, но вместо това ще повърнат Тибет.

8

анонимен

преди 2 години

САЩ и Западът( в това число и Южна Корея,Япония и Австралия,да наложат пълен бойкот за всичко над комунистически Китай. Тогава те ще клекнат завинаги.

7

Анонимен

преди 2 години

От 20 години се води хибридна война срещу Тайван, комунделите се опитват да си докопат чрез платени *** в администрация, партии, и сред обикновенните хора, но за сега Свободен Китай удържа на ударите на агресора.

6

Анонимен

преди 2 години

Джо вчера си гарантира така желаната искра в Черно море с която да започне война срещу Русия. Честито гламави българи, вчера с фалшифицираните избори превърнахте България във бъдещо военно поле. Дано сте си изплатили кредитите по къщичките и апартаментчетата, че бомбите ги рушат, но банките си искат парите и при разрушение.

5

Анонимен

преди 2 години

И ние сме за независимост на Тексас

4

Пешо секирата!!!

преди 2 години

Ха ха ха!До некакъв хасан,бре!Скивай ся хасане,дето ГАРАНЦИЯ бачкаш чистач в жълтурски ресторант,бре!Ммръсните и гнъсни жълтури,водени от ККП са долни окупатори,но Тибет ще бъде свободен скоро и отново!Жалките жълтури заразиха Света с ковид-19,бре!И запомни хасане-КОЛИЧЕСТВОТО НЕ ПРАВИ КАЧЕСТВО,бре!Пример-120 милионна Japan е 120 пъти по-качествена държава от жълтурския червен Китай,бре шшушумиго,бре!

3

.

преди 2 години

Тия жълтури ако им погледне човек картараса заобиколени от трриториални спорове с всичките ди съседи. Да не говорим , че съм ги намразил , където нагъват прилепи и рушнаха целия свят , сега Тайван им е проблема ... искат тая хубава фържава да стане *** като при тях , *** са зло !

2

Асан

преди 2 години

Жълтурите са си у тях ФАЩ къв го дири у Китайско море :)))

1

Пешо секирата!!!

преди 2 години

Жълтури иизмрете-Света от себе си ОСВОБОДЕТЕ,бре!