43

Ваксиниран

преди 2 години

Антиваксъри сладки, според вас не съществува коронавирус, но ви е трудно да разберете, че във ваксината не плуват коронавируси! Чувствам как ми пада нивото! Страничен ефект от контакт с антиваксърчета!

42

Анелия

преди 2 години

Ваксината е вещество, което предпазва човека от заболяване в продължение на много години. Това нещо, за което се говори в статията нито те предпазва от заразяване нито те предпазва от разболяване. СЛЕДОВАТЕЛНО тази течност може да се обазначи с всякакво друго име, но НЕ и с името ваксина.

41

Оснивното тук е,

преди 2 години

Че това са ГМО ваксини. Това е факт! Какви вируси, какви чудесии? Не търсете нещо, което и където го няма!?

40

Анонимен

преди 2 години

Е па я ще чака да одобрят другата ваксина с умрял вирус и ке се бодна с нея.

39

Бay

преди 2 години

знаем. Ама Ганча е прочел в жълт сайт, че има. Той е недоверчив, но вярва на скандални статии в жълти сайтове!

38

Анонимен

преди 2 години

По-добре първо да публикуват изследванията от опитите с животни с мРНК.

37

Анонимен

преди 2 години

Калинките от МЗ поне да се ограмотят малко с опорните точки. Защото има и хора, учили молекулярна биология. Ограмотете се какво е обратно транскрибиране от РНК в ДНК, затова хората не ви вярват, калинки малинки

36

Анонимен

преди 2 години

"Какво трябва да знаем за иРНК ваксините срещу COVID-19?"----------Вече знаем достатъчно за да не ги вземаме.

35

Анонимен

преди 2 години

То по важният въпрос е КАКВО още съдържа освен въпросното спайк протеинче, че написаното съдържание май не е баш всичко което има във влакончето, много анализи с електронен микроскоп доказват и други компоненти прималчани в листовката, та въпроста е ЗАЩО не са отбелязани и какво е въздействието им

34

Анонимен

преди 2 години

РНК ваксината не са ваксина, а си е едно просто лекарство. Именно затова трябва да се приема през няколко месеца, за да може при сблъсък с вируса лекарството да помогне за по-леко преминаване. Тоест приема се през 3 месеца превантивно, ако не дай си боже се разболеете, за да има по-голям успех. Просто са я нарекли ваксина, за да могат да я прокарат като едва ли не задължителна.

33

fact

преди 2 години

*** ний знаехме, че не се съдържа!ОБАЧЕ! СЪДЪРЖА ЧУЖДО ДНК! КОЕТО МЕМНТАЛНО ПОЧВА ДА ВРАЖДУВА И ЗАПОВЕДВА НА ТВОЙТО СОБСТВЕНО. Ей затва мож да ти съсъири кръвта, да ти убие сперматозоидите, когато помне да ти управлева дишането и обмената - вече е късно.

32

Анонимен

преди 2 години

Мда, РНК ваксини, новото изобретение на Др. Франкенщайн, алиас понемчен турчин.

31

Аман

преди 2 години

Не ви ли омръзна да лъците и да стресирате хората То бива алчност за пари но алчността ще ви затрие

30

Въпрос

преди 2 години

E като не се съдържа част от вируса, какво съдържа? Нали всички ваксини до сега съдържат част от вируса с цел минимално заразяване и образуване на антитела. Нали това е механизма на действие?

29

Анонимен

преди 2 години

Технологията за създаване на иРНК ваксина е разработвана в продължение на няколко десетилетия - вярно, но за генна терапия за лечение на рак, някои да вижда нещо общо между тези изследвания и короно вирусната инфекция???!!!!

28

Анонимен

преди 2 години

Може да сме секакви, но имаме инстинкт за самосъзранение.

27

Анонимен

преди 2 години

Франкенщайн се възроди под формата на РНК. Дриймс ком тру.

26

Майстора

преди 2 години

Защо файцер тихичко добавиха tromethamine във "ваксината" за деца? Tromethamine is an acid base disorder agent that is FDA approved for the prevention of metabolic acidosis associated with certain conditions like cardiac arrest. Acidosis is nearly always one of the consequences of cardiac arrest and, in some instances, may even be a causative factor in arrest. Съставката я има и в псевдоваксината на Мъдурна.

25

Бау!

преди 2 години

До бееее-е-е-е-е "Само ще напомня, че шефът на фирмата, която инжектира в момента целия свят е ветеринар." Само да напомним, че изобретателя на ваксината, която фирмата за която говориш произвежда, няма нищо общо с шефа на тази фирмата като професия и не е същия човек.

24

Форумджия

преди 2 години

Аз друго знам от форумния консилиум от експерти! На кого да вярвам?