83

Хаха

преди 2 години

Хаааахахахаа ахаа аха а Аа. А Аа а а а, а аз искам да вдишям директно от дюзите на самоуета ,да придобия як имунитет😀🦍

82

аз вервам

преди 2 години

До В РНК верую2 + 2 = 5

81

не се хаби

преди 2 години

До Анониментука само специалисти има, които разбират от всичко и когато истински такъв излезе и каже нещо е обвинен в някаква измаза/заговор или са му платили да говори така.

80

Нова

преди 2 години

Аз искам да се ваксинирам с Новавакс. Тя съдържа протеиновата обвивка на вируса, и би трябвало да има по-леки странични ефекти. А и също по-стабилен и дълготраен имунитет срещу вариантите. Управляващи, докарайте ни Новавакс!

79

Iv

преди 2 години

Dj, престани с твоето "отдава"! "удава" се пише в твоя случай. Като цяло пропускам разни дребни грешки, но ти прекали. Виж, ако българският не ти е майчин език - простено ти е.

78

sss

преди 2 години

Само където технологията е била замислена за индивидуално лечение на рак. Самият и "откривател" сподели че не е подходяща за ваксини. Беше уж ваксина 1-2 броя, сега реимунизация в САЩ на 4 доза за една година...;

77

Анонимен

преди 2 години

"Като сте толкова подозрителни към новите технологии , направете си АЗ или "жонсъна"."---------Явно трябва да ти се обясни като за 5 годишно дете, за да разбереш идеята. Няма да се ваксинираме с каквото и да било против големия лош вирус. Някои от чичковците и батковците тука вече са прекарали болестта без особени проблеми.

76

Койчо

преди 2 години

Попрочетете малко за " AKTION T 4" Не намирате ли прилики??Aktion Tiergartenstraße 4... хай-тек копиране на нацистското ноу-хау.... ОФФце недоизклани

75

Анонимен

преди 2 години

Като сте толкова подозрителни към новите технологии , направете си АЗ или "жонсъна". Какъв е проблема? А скоро ще внесат и френската по старата технология. Или въпросът е просто да сте опозиция! Деструктивна!

74

Анонимен

преди 2 години

Нали сега е модерно всичко да е прозрачно /транспаретно/. Тези мош...ици дето произвеждат флакончетата с течност срещу ковид да бъдат толкова любезни и да обяснят какво има вътре.****Аз се питам защо дадоха онези почернени хартии, които искат евродепутатите да подпишат. Ако ТЕ са толкова могъщи, значи няма причина да крият нищо. Има само едно обяснение - страх. Затова искат да няма останал човек на Земята, който да не е тестван или ваксиниран... А от какво точно се страхуват, един Господ знае...

73

Анонимен

преди 2 години

Само Дарпа гел съдържа и трябва да се боде на 6 месеца за да се тества качествено чипирането!

72

Анонимен

преди 2 години

"Никога преди в историята не е имало ваксини срещу респираторни вируси с такава висока ефективност.">>>>>>Откога 30% ефективност се води висока ефективност?

71

Моцарт

преди 2 години

Те и наркотиците сме чували, че който си ги слага се чувствал първоначално много добре.

70

Мхм....

преди 2 години

И в хероина няма наркотични вещества !!!! Вярвайте и се бодете , това което човек сам си причинява никой друг не може да му го причини !!!

69

Моцарт

преди 2 години

Ти си типичен Вакс+. Само че в БГ определено си малцинство. Можеш днес, докато си пиеш кафето да помисли защо.

68

do 69

преди 2 години

"Неуспех"? Сериозно те пере тока. Никога преди в историята не е имало ваксини срещу респираторни вируси с такава висока ефективност. НИКОГА.

67

Анелия

преди 2 години

Нали сега е модерно всичко да е прозрачно /транспаретно/. Тези мош...ици дето произвеждат флакончетата с течност срещу ковид да бъдат толкова любезни и да обяснят какво има вътре.

66

Анонимен

преди 2 години

А аз чакам ваксината на института Пастьор защо за толкова време те не успяха да разработят ваксина защото искат да е безопасна за населението това ми е отговорът Това е институция в разработване на ваксини и сегашния неуспех във ваксините е това че се направиха набързо да има някаква защита да де ама има ли такава защита явно не

65

Анонимен

преди 2 години

Вкарват в кръвоносната система кемтрейли, като онези, които разни самолети нон-стоп пускат над главите ни, почвата и откритата вода.

64

До 65

преди 2 години

Новина със заглавие Sanofi се оттегля от разработването на иРНК ваксина срещу Covid-19 от 28.09.21г.