19

ИЗБОРДЖИЯ

преди 2 години

хайде да не се правим на.... другаря румен радев се назначи ЦИК, но тъй като са самостятелен орган, им дойде в повече... ПАДНИ ЗА 50 лицеви, качи Черни връх

18

Анонимен

преди 2 години

Като почнат да говорят за разписки, чак може да убият и малкото желание на хората да гласуват :)) Прибалтийските държави с малко население отдавна въведоха онлайн гласуване ( не машинно), тез още си играят с разписки.......хахахахаха :)))

17

анонимен

преди 2 години

Това означава,че утре Канадската партия ПППП няма да мине 10%!Бас хващам.Иначе ако не се броят разписки можеше верно и 30%да ги докарат.

16

Василев

преди 2 години

Разбрахте ли защо е важно кой създава изкуствения интелект, и кой как го използва и контролира в 21 век!Защото всяка машина може да бъде програмирана така, че всеки седми глас да отива за еди коя си партия!И тук броенето на разписки е само хвърляне прах в очите на хората!Българинът е измислил един изкуствен интелект чушкопека, но прави 323 партии и иска да прави политика!Идва китайския дракон и ще ви папне дробчетата,ще ги гарнира и ще ги панира!Но преди това ще работите за една паничка ориз!ЦРУ

15

Анонимен

преди 2 години

Те хората още живеят с "РАЗПИЗКИ", тоест комунизма не си е тръгвал никога от БГ :))) От всичкото нагоре, тези се пишат за професори, доценти, учители и какво ли не :)))

14

Говориш глупости

преди 2 години

АКО ДАННИТЕ ОТ МАШИНАТА И БРОЙКАТА НА ПРЕБРОЕНИТЕ РАЗПИСКИ СЪВПАДАТ---НЯМА ПРОБЛЕМИ МАТЕВА!!!...АКО ОБАЧЕ НЕ СЪВПАДАТ ----ЩЕ СИ ТЪРСИМ ПРАВАТА В СЪДА , ЗА ФАЛШИФИКАЦИЯ НА ИЗБОРИТЕ --НЕМА ЛАБАВО!------НАЛИ , ЗА ТОВА ВИ СЕ ПЛАЩА---ЗА- "ЧЕСТНИ И КОРЕКТНИ ИЗБОРИ"....А НЕ ДА ЛЮЩИТЕ СЕМКИ У ЦИК!

13

Анонимен

преди 2 години

Айде днес малко почивка и ден за размисъл а?

12

Матева не сме балъци

преди 2 години

Как ЦИК ще преброи 5милиона контролни разписки - по 2,5милиона за двата избора за президент и парламент? Как ще се затрудни СИК като трябва да преброи по 500разписки за двата вота? Тези разписки в СИК се броят за не повече от 30минути.Двамата с Томов ни правите на ***!Пристрастни сте и манипулирате хората!Никой не оспорва че резултата ще бъде от разпечатката на машините.Но ако някоя от партиите които вие двама представлявате има при контролното броене 100-200хиляди гласа повече ЗАГАЗИЛИ СТЕ!

11

Анонимен

преди 2 години

До сега мислех,че се прави политика от тази работа,но като гледам как харвардските представители в цик скачат започвам да вярвам,че е била подготвена измама!

10

Василев

преди 2 години

Много машини в складовете за резервни части!!!Агент Ксара Брамачи!ЦРУ!!!

9

ХарвардоЧорапската

преди 2 години

мушенгия не стана.Само умнокрасивият Ицко не разбра откъде му дойде.А госпожата да не се кахъри толкоз, ако комисиите сбъркат, ще ги преброят още колкото пъти трябва.И като има разлика, да му мисли ***.

8

Анонимен

преди 2 години

Който фалшифицира веднага ше го атакува.

7

Анонимен

преди 2 години

Ако съвпадат резултатите няма да се атакуват , защо криете резултатите от предните избори

6

Аз

преди 2 години

Знаем как ще брои ЦИК разписките-кскто дяволът чете евангелието.

5

Тралала

преди 2 години

Некои може да се затруднят с добавянето на разписките от резервните 400 машини

4

ЕХ МАТЕВА, МАТЕВА

преди 2 години

Оцапахте я вече /да не използвам друг по-експресивен глагол/ тая ''машинна'' работа. Съвсем по-български я оср...., пардон оцапахте

3

Анонимен

преди 2 години

Естествено, че ще атакуват. Герп и ДПС електоратът масово гласуват с хартийки. Справка, подвижни урни, че скочили в пъти случаите с телк-ове и лекарски експертизи, основно в ДПС районите! Колко ли такива хартийки ще се появят? А колко ще изчезнат на които и да е други партии!!!

2

fact

преди 2 години

не се надявай како, това е война!Ше има атаки,бой и смърт!

1

Джордж Ромеро

преди 2 години

Утре МЪРТВИТЕ ще гласуват!