59

Анонимен

преди 2 години

Надблюдател, от години вече не "ако", а наистина има нещо притеснително !

58

Анонимен

преди 2 години

"Това си е напълно законова процедура!" _________ Върховният административен съд каза друго! И , още повече, вижте от кои партии са избрани.

57

Веско

преди 2 години

Браво Матева

56

Анонимен

преди 2 години

Отговор на: "Технологиите се развиват по-бързо от очакваното! Не съм предполагал, че ще се измислят и използват машини, произвеждащи лъжа." ---------------- Едно, машините не "произвеждат лъжа." Друго, софтуер се пише от хора. Трето, хартията от стотици години произвежда лъжа - пропаганда и манипулации.... Но и конкретно, изкривения купен вот на българите от години...с хартия, бюлетини! По-скоро, купуващите вот (родителите на село казват!) няма да могат да купуват с машини! С хартия- отдавна да!

55

Надблюдател

преди 2 години

Не се разбра, какъв и е проблемът на тази, ако за голямо несъответствие в разписките някой обжалва изборите? Това си е напълно законова процедура! Освен ако наистина има нещо притеснително !

54

Тралала

преди 2 години

Мая пак е в действие в деня за размисъл

53

Анонимен

преди 2 години

Точно това ще направят, защото герб ще са втори.

52

Алооууу,

преди 2 години

Василий, тази пропаганда си я запази за изгладените мозъци на мужиците! Там Самодържавецът Путин им е изгладил мозъците като тоалетни чинии!

51

Василев

преди 2 години

Трите Световни велики сили са притъпили сетивата и съзнанието на второстепенните и третостепенни държави и накрая ще има кръв и сълзи!Кои са трите световни сили, първо това е Англосаксония с лакеи-васали Франция,Германия,Япония,Южна Корея, второ това е възродената Руска Империя, трето това Китайския Дракон с азиатските тигри, всеки е настръхнал и брани досегашните си пазари и сфери на влияние!Ще има голямо пренареждане и преразпределение на пазари и ресурси!Англосаксония и Русия са съюзници!ЦРУ!

50

Анонимен

преди 2 години

Така ли ви инструктираха агентите на ДС другарко Митева всички да мълчат вие да нагласите машините и всичко да мине гладко ще е много жалко ако всички мълчат значи отново ДС се настани в властта да граби с чували

49

До 44 Анонимен

преди 2 години

Никой досега не е броял това което представителите на СИК носят в чувалите.Бюлетините(контролните разписки) се слагат в чували след като се преброят в комисиите и се изготви протокол(сравни се протокола за машинното гласуване).Навсякъде се предават протоколите (флашките за машинното) от СИК на РИК и процеса приключва.В чувалите бюлетините (разписките от контролните талони) се броят САМО АКО ИМА ОСПОРВАНЕ В СЪДА.Така че НИКОГА НЕ Е ИМАЛО ЗНАЧЕНИЕ КАКВО СЕ НОСИ В ЧУВАЛИТЕ АКО НЯМА ОСПОРВАНЕ В СЪДА

48

Анонимен

преди 2 години

Съдът пак ще ги шамароса тия от ЦИК. Сега ясно ли ви е защо толкова години у нас не се прави нищо за електронно правителство? Ясно ли ви е защо бе саботирано и остана недовършено дори преоброяването на населението? - Защото мафията иска да държи в робско положение българите. Проф. Мишо Шашмата караше мъртвите да гласуват и действителните бюлетини да станат недействителни ( между 400 -600 хил. според поръчката). На мафията машини и честен вот не й трябват, трябват й роби! Съдът пак е на ход!

47

Анонимен

преди 2 години

Болшевишко отроче загрижено да не и атакуват манипулацията на машините значи всичко да со кротце со благо вие да си свършите машинациите и всички да мълчат голяма наглост си другарко Митева

46

Анонимен

преди 2 години

"Василев: Гаранция ви давам, че изборите в България, ще се следят много влиятелно от световни глобалистични финансови,корпоративни ... " ------------------- рашъ отдавна следи процесите у нас, не само изборите. Вижте кога пратиха посланик. Една партия подкрепяна, финансирана от тях "патриоти" (чии?) се о*****. Веднага идва друга напред, с повече финанси. После, трета, и т.н. Бъдете спокоен!

45

Анонимен

преди 2 години

Не само електронно гласуване! Има и онлайн банкиране, и какво ли не още! И банките не губят. Напротив, по-достъпно, сигурно, повече операции, повече парички за тях!

44

Василев

преди 2 години

Някой от избирателите или народните избраници, знаят ли каква е реалната картина на българската икономика, как е структурирана, какъв продукт,стоки и услуги произвежда с какво качество, какъв дял е аусторсингова, и какъв е българския едър производствен капитал, и какъв процент са в сферата на услугите!Каква е възрастовата и образователна диаграма на българския работник,техник,административен държавен служител!Какъв е БВП , как се създава и как се разпределя, колко пенсионери имаме!Миранджа!ЦРУ!

43

Бонго Бонго

преди 2 години

НАДЯВАМ СЕ РЕДНИКА ДА ВЛЕЗЕ В ЗАТВОРА ЗА УБИЙСТВАТА НА ХИЛЯДИ БЪЛГАРИ!НАДЯВАМ СЕ КОРЕМНОЛИЦЕВИТЕ ОПОРИ ДА НИКОГА ПОВЕЧЕ ДА ВКУСВА ПОЛИТИКА И СЕ НАДЯВАМ КУЛТУРИСТА ДА МУ Е ВСЕ ТАКА ВЯРНА.

42

Алооууу,

преди 2 години

Василев ли си, Василий ли си, за какви се имаме ние българите си е лично наша работа! Занимавай се с квартали в Шанхай или Ню Йорк, и си гледай "Тюрьмата на народите", а нас ни остави да си дишаме свободно въздуха!

41

Тралала

преди 2 години

До 12 Пропуснал съм по-новата информация. В действителност може и да са повече

40

Тралала

преди 2 години

Ще трябва малко време да прехвърлят разписките от склада с резервните машини до ЦИК