79

Гигов

преди 2 години

До анонимен 95.Казвате,че сами не си вярват. Така е приятелю,като сездеш на Руски котлон тотално се объркваш,защото те самите не знаят кой и колко ще преплъзне реостата.

78

Анонимен

преди 2 години

Ще мълчим другарко Митева ако и за нас има бонуси по 10 хилки минимум на чиляк

77

СМЕХ...ЕЙ..СМЕХ

преди 2 години

А , КОМИТОВА , РАЗДАВАЛА КОШНИЦИ С БУТИЛКИ ВИНО , ГЪШИ ДРОБ ПРЕМИИИ В ПЛИК НА ВЕРНИТЕ СИ СЛУЖИТЕЛИ ,ЗА ДА СЕ ГЛАСУВА ЗА НЕЯ , ДЕЦАТА И ..И РАДЕВ!

76

Анонимен

преди 2 години

Ако Изборите се осъществяваха от Немците с каквото щете БЮЛЕТИНИ машини компютри пощата все тая само тогава бихме повярвали че няма да има ИЗМАМА и манипулации да калпав материал сте О.л.и.г.о.ф.р.е.н.и и прости искате да ви вярваме когато вие не си вярвате

75

Дедо

преди 2 години

Ех,че юбава статия,плъховете бягат като усетят ,че караба потъва. Майчето Ман./гнуся се да продължа/ от сега е дала на съд тези които ще броят разписките. Май честнастта на мафиатите е в шалварите им.

74

СМЕХ...

преди 2 години

..Мъка , мъкаааааааа....СТАВА ТРУДНО С ТОВА БРОЕНЕ ДА СА ЛЪЖЕ НА ИЗБОРИТЕ И СЕ ПРОБУТВАТ ПАРТИИ --"ПО ПОРЪЧКА" ЗА "УПРАВЛЕНИЕ" НА СТРАНАТА!А , СМЕШНОТО Е ---ЧЕ РАШКОВ Е НАЙ-ГОЛЕМИЯ КУПУВАЧ НА ГЛАСОВЕ , ЗАТОВА ДАВА БОНУСИ НА СВОИТЕ ВЕРНИ НАЧАЛНИЦИ В МВР , ПО 600-1000-лв. ЗА ДА ТЕРОРИЗИРАТ РОМСКОТО НАСЕЛЕНИЕ И МАЛЦИНСТВАТА , ЗА УЖ---" КУПЕН ВОТ"!.....ПОЛИЦАЙЧЕТАТА ВЕЧЕ , САМИ СИ ПРИЗНАВАТ И РАЗКАЗВАТ....ХА,ХА,ХАААААААААА

73

Анонимен

преди 2 години

Притесняват се партиите на червената мафия, а именно протестните партии.

72

Анонимен

преди 2 години

"Значи ще има голяма манипулация на машините и тая се надява всички да мълчат даааа старите методи на ДС отново в действие" ----------- ДС, създали патриотите-партийки на русия, герп, Доган и партията му, *** в десетки варианти, са в действие винаги. Не са спирали. Вижте СДС. И агенти,доносници при всички тях бол.

71

Тралала

преди 2 години

Не само разписките трябва да се гласуват, но свободното поле в списъците на негласувалите трябва да се заверка в секциите, за да няма дописнане. И всичко трябва да съвпада разписки, данни от машините и списъците

70

Анонимен

преди 2 години

Когато гласувате, задължително прочетете бележките, дали съвпадат с вашия глас, червената мафия не спи а действа.

69

Анонимен

преди 2 години

Защо някои толкова много се притесняват от броенето на разписките? Нали трябва да съвпадат- резултатите от флашките и разписките? Ако не съвпадат, значи има много голяма измама и манипулация. Кое му е тогава честното на тези избори? Нали трябваше да са честни и някои властващи го тръбяха ежедневно?

68

Анонимен

преди 2 години

Кой гледа към Путин?, Вие разбирате, кой организира вота в Русия, нали? Той винаги си печели, както и да гласуват. Каквото той реши!

67

Анонимен

преди 2 години

Значи ще има голяма манипулация на машините и тая се надява всички да мълчат даааа старите методи на ДС отново в действие

66

Anonimen

преди 2 години

Мафията вече атакува изборите, защото губи.

65

Анонимен

преди 2 години

До "Бай ви ***: Ей чиляци! Я се съберете с акъла си. Щом машината печати разписки, значи и тя не си вярва. Че и звук издава. Това какво означава: Машинката ти казва: Бройте разписките щото от регистрирането до разпечатването минава некво време достатъчно за Манипулацията. Щом има разписки значи трябва да има и НАП да ги брои. Обратна връзка се нарича." ____________ Да. ВАС каза процент (напр. 60%) контролно броене. Ако има разминаване, жалби, се БРОЯТ 109%. Ако няма, ОК.

64

Mom4ilov

преди 2 години

PICHETE POZITIVNI NACHTA STIGA IDIOTIZMI

63

Кой гледа към Путин?

преди 2 години

Примера на Путин дългогодишен агент подполковник КГБ има много последователи в България.На последните избори той направи експериментално гласуване през Интернет за Думата.В Москва печелеха в мажоритарния вот навсякъде противниците на Путин от Опозицията.НО след като се добави Вота от Интернет изненадващо навсякъде ПОБЕДАТА ПРЕМИНА в Партията на Путин Единна Русия.НЕ ДРУГАРИ МЕРСИ ЗА ТОЗИ ЧЕЛЕН ОПИТ ОТ БРАТСКА РУСИЯ!В Европа НИКЪДЕ НЯМА ЕЛЕКТРОННО/МАШИННО ГЛАСУВАНЕ защото е лесно за манипулиране!

62

Въпрос

преди 2 години

Кое по-лесно се фалшифицира, бюлетини или софтуеър?

61

Анонимен

преди 2 години

"мошеници: "Нали се сещате защо тази госпожа иска ЦИК да брои разписките? Защото знае, че паметта и "пипана". "-------------------- Много неграмотно! Не ЦИК брои контролните разписки, а СИК. Т.е. в секцията се броят! Ограмотете се, преди да пишете глупости!

60

Анонимен

преди 2 години

"...КАТО НА ВОЙНА----ЗА ЦЯЛАТА ИСТИНА ....!!!!!!!!!!!!!./ А , НЕ ЗА 30% ОТ НЕЯ../" -------------------- Коя истина? На купения вот? Що не търсехте/искахте истината досега? При 100% броене на бюлетини! Истина било!