99

Анонимен

преди 2 години

Казвате, флашката може да се манипулира. А разписките? И ако изчезнат много от тях, не остават следи. Та, при броене, може ли или не може броят на разписките да се манипулира? Не говоря за определена партия, а по принцип! Зависи от броя на партийните членове в дадена СИК.

98

до 117

преди 2 години

малки другар агентите на ДС са предимно кадри на бкп_бсп няма как да намесваш други партии тези номера не минават ние ви знаем болшевишки доносници тези процеси са ваши

97

мххх

преди 2 години

До ---В тези машини артикулите са партиите. Накрая се обобщава от кой артикул избирателя е избрал в повече. И кякой въобще може ли да обясни как от машини които са извън секцията, резултатите ще влязат вътре в нея. Та нали там са представители на всички партии и се изтегля разпечатката -чаршаф от намиращите се само в секцията една-две машини.И за това се съставя протокол.

96

Анонимен

преди 2 години

Притесняват се партиите на червената мафия, а именно протестните партии. ___________ Не всички от протестите сме червени! Моите хора сме против статуквото и против рр сега . Искаме да спрем руските зависимости, прийоми, уж за народа, пък то отива в джобовете! Кои са им техните партии? Вижте богатите, собствениците от свинар, през шофьор, та милионер, или пък мутренските образувания на ДС от 90тте г. Те са червената мафия, те!

95

Анонимен

преди 2 години

рАБОТАТА Е МНОГО ПРОСТА РЕЗУЛТАТИТЕ ОТ МАШИНАТА ИЗЛИЗАТ НА ФЛАШКА ,КОЯТО МОЖЕ ДА СЕ ФАЛШИФИЦИРА .КАНРА КОНТРОЛНОТО БРОЕНЕ НА РАЗПИСКИТЕ , КОЕТО ИСКА ГЕРБ Е ПРОВЕРКА НА РЕЗУЛТАТИТЕ ОТ ФЛАШКАТА .зАЩО СА ПРОТИВ ?

94

---

преди 2 години

До Ал БъндиСметката в магазина излиза ред по ред. Цена Количество Общо.Не излиза обща сума, която плащаш без да мъркаш и без да снаеш напр. единичната цена на някой артикул.

93

Ал Бънди

преди 2 години

До Анонимен 109Защото ръчното преброяване обезмисля машинното. При машината няма човешка намеса и субективен фактор. При ръчното все едно Бай Ганъо прави избори. На това се нагледахме вече 30 -години, и не е важно кой, как е гласувал , а кой и как ще ги брои. Абе Вие като пазарувате в магазина, как ви излиза сметката - на машина или на ръка с молив на хартия! Щото машината може да ви излъже. Първо беше че ще ги хакнат машините, после че ще имат зловреден софт. Сега пък имало някъде в повече.

92

Анонимен

преди 2 години

"НЕ ДРУГАРИ МЕРСИ ЗА ТОЗИ ЧЕЛЕН ОПИТ ОТ БРАТСКА РУСИЯ!В Европа НИКЪДЕ НЯМА ЕЛЕКТРОННО/МАШИННО ГЛАСУВАНЕ защото е лесно за манипулиране!" _______________ Лъжете! Има. В Естония гласуват електронно!

91

ПОДПИЙНАЛ РАНО-РАНО

преди 2 години

До Анонимен 109: Пич, много си прав, точно така е, обяснил си го както си е. Проблемът е, че партиите около Радев (разбирай олигархични червени кръгове) искат властта на всяка цена и са готови да играят вабанк, като газят законите и конституцията. Още по-големият проблем е, че медиите им пригласят удобно и това, което казваш, няма кой да го оповести в "Панорама" и останалите предавания. Това е.

90

Анонимен

преди 2 години

"Въпрос: Кое по-лесно се фалшифицира, бюлетини или софтуеър?" _____________ Разбира се, бюлетини! Опитът е от 15-20 години! По места в мнозинството (Кои са тези първи няколко партии, бивши управляващи коалиции???) в СИК броят и си помагат да се губят хиляди хартии. Виждали сме картини в медиите, съда, лични клипове на манипулиране! Това е НЕВЪЗМОЖНО да се хване и удостовери на 100%!!! Софтуеър се пише, често се проверява, удостоверява. Искаме промяна от статуквото, но не подмяна, на думи само, а

89

Анонимен

преди 2 години

Да обесним пак с простолюдието тук, целта дрги зрители е нарочно да исчезнат едни разписки за да се такива гласуването и вота да се провали !!!!!!А на следващите избори да ви накарат пак със хартики да гласувате за да е по оесно да ви манипулират и да ви инсталират продажни и крадливи политици

88

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 104. Не, ВАС реши, че дали разписките ще се броят и в какъв обем ще решава ЦИК, но резултата от преброяването от разписките от РИК няма да се вписва в протокола. Защо те притеснява дали 30, 75 или 100% ще броят разписките? Ако няма измама резултата от преброените разписки следва да съответства на данните в протокола от машината. Не разбирам защо някой е против ръчното преброяване на разписките, освен ако не се е подготвил за победа чрез измамно бърникане в програмата на машините.

87

Анонимен

преди 2 години

"""Болшевишко отроче загрижено да не и атакуват манипулацията на машините значи всичко да со кротце со благо вие да си свършите машинациите и всички да мълчат голяма наглост"""_________ А други още отказват да си върнат скъпата им партийна книжка на БКП! И дават наши 3 милиарда да тръбопровод на Газпром, без изходна връзка в България(!), от която я платят такса пренос някой милион, я - не! Изискайте досега какво България е получила!!!! Не приказки, а официални документи. Та, болшевишки отрочета!

86

Техник на машини

преди 2 години

В складовете на Сиела Норма ще се гласува ли?

85

Анонимен

преди 2 години

"градската десница" на Христо Бойкикев сме категорично против рр.

84

и те така

преди 2 години

мая общата вече е готова за атака щото нема да влезне в парламента . ше видите как ше събере клакьорките си на жълтите павета а хаджигенов/а ше съди държавата :)

83

Анонимен

преди 2 години

"Идеята ан разписките е да се следи дали вота е реано отчетен.Все пак на всички е известно че ако няма разписки машините може да се програмират в полза на дадена партия." ___________________________ ВАС реши да не е пълно, а частично броене. Които СИК и какъвто % реши ЦИК. Пример 75%. Не пълно! Все пак на всички е известно че ако няма машини, може да се купуват, разнасят, махат, прибавят всякакви хартийки в полза на дадена партия.

82

Лалю

преди 2 години

Ако няма разминавания между резултатите от протокола на машината с броя на разписките няма да има основание да се атакуват резултатите от вота. Обаче, ако машините изкарат, примерно 30% за дадена партия, а при преброяването на разписките за същата партия са гласували 12%, разбираемо ще има проблем. Тогава с основание всички партии и редовите гласоподаватели ще искат касиране на изборите поради фалшифициране им. Да му мислят програмистите, ако са заложили измами в програмите на машините...

81

Анонимен

преди 2 години

Някои знаем и следим действията и процесите и резултатите. Поне в някои области, важни за България. Енергетика - поне на 90% зависимост от русия. Трябва ни този конектор с Гърция. Азерският е по-евтин, властите там съобщиха, че могат да ни доставят повече! И гърците съобщиха, че могат да ни доставят повече от Азербайджан. И защо Булгаргаз не купува поне договорените количества?! По-евтино, надеждно, без изнудване! Зависите ли от русия, за тях ли работите или за българите? За други сектори, от др

80

Анонимен

преди 2 години

Само да попитам в коя Демократична държава от Европа гласуват с машини от Комунистическа Венецуела с диктатор Кольо Мадурото а другаре *** Демокрация щяхте да правите а пак към КОМУНИЗМА напирате машини ви изпраща вашия скъп другар Мадурото Нещо не се връзват чесни Избори по Венецуелски модел не мислите ли