119

До 114 Ал Бънди

преди 2 години

Как да няма човешка намеса?Кажи ми кой настройва софтуера на машината?Кой вкарва номерата на партиите и коалициите?Кой определя реда за сумиране резултатите на 20партии и 7коалиции?Пример с малка партия и коалиция за да не дразня големите:програмираш резултатите две малки X и Y да се сумират към резултата на голяма партия Z.X и Y няма да спорят те не фигурират в Социологическите изследвания а Z получава 2% повече в страната само от тях.Контролната разписка е което е на екран и всички са доволни!

118

Какъв е проблема?

преди 2 години

В това, че на броенето от машината се противопоставя ръчното броене. Машината не може да сбърка, а хората могат. И освен това някой от броящите може умишлено да смачка и да пъхне в джоба си някоя разписка. И какво следва? "Тумба-лумба, тубма-лумба, гласуването манипулирано. Пак ги хванахме по боксерки". На гербаджиите машинното гласуване много им пречи. Няма невалидни бюлетини, а преди, при гласуването с бюлетини са били с хиляди.

117

Пак по опорката?

преди 2 години

До П.К. инк.: В Белгия гласуват изцяло с машини, а във Франция - частично. Чети, и тогава пиши.А до msm: Всеки има право да гласува, само че не по процедура, каквато на него му се иска. Анадънму?

116

П.К. инк.

преди 2 години

В цялата Европа, пък и по Целия Свят /освен при Мадуро/, само ние в България, сме най-цивилизовани, най-мъдри, та позволихме с тези пластмасови кутии да ни разиграват???

115

Сатир

преди 2 години

Г-жо Матеева, живели сте достатъчно дълго за да помните едни от най богатите в България - барманите и салфетките. Никога не им е било проблем да ти сипят кво да е, да ти запишат номера на масата в сметката, да ти обяснят безпардонно , така е правилно. Вие правите точно това сега. Наздраве за ***.

114

msm

преди 2 години

Парламентарните и президентските избори са основата на държавата. Всяко ограничаване на начините за гласуване и отежняване на процеса изкривява бъдещето за поне 4-5 години напред. Аз съм за - избори от събота до понеделник включително, машинно гласуване, гласуване с бюлетини, гласуване по пощата с хартиена бюлетина, гласуване в интернет. Общ софтуер вързан в мрежа СИК, РИК, ЦИК (какво пишат по тия тетрадки и листя!?), в който да се вкарва всеки гласувал.

113

В една

преди 2 години

секция са гласували 1000 души. Всеки е видял на разписката си за кого е гласувал. След приключване, пускат разпечатка. Гласували - 1000; за партия X - 500; за партия Y - 200, а за партия Z- 300. Каквото пише в разпечатката, това трябва да излезе и при броене на разписките. Какъв е проблема?

112

Анонимен

преди 2 години

Бай Иван 2 е прав! Неграмотните се купуват най-лесно. А знаем на коя партия са. Вече разиграха заобикаляне на машините в областите Разград, Кърджали, Хасково. С ТЕЛК или "наш" лекар дал документ. Защото в подвижните секции се гласува само с хартия. Няма машини. И нарасна 2-3-4 пъти там броя на "неподвижните, на легло, с молба да подвижна урна! А някои от тях не знаели, пазарували в града, работели из нивите, един бил разносвач! На легло! Хартийките!!! Искат си ги! Там е най-лесно. 40 до 100 лв.

111

Анонимен

преди 2 години

Не е Параграф 22 Това си е парно за над 18+ с машини по Мадурски Венецуелски

110

Бай Иван 2

преди 2 години

Абе това не е ли малк параграф 22 ? Значи машината изкарва разписка еди каква си.ОК. Броим на ръка и излиза друго .Ако има липсваща разписка ,тогава какво? Ако приемем за вярна машината тогава защо броим? Ако е вярно ръчното тогава защо гласуваме изобщо с машина? Замислете се кой има интерсес от хартиена булетина и защо?

109

Анонимен

преди 2 години

До "Истината лъсна!: На три от партиите им се запали огън под краката, защото са намесени в готвената манипулация на вота! Те затова и бяха така брутално нахални! ...Нали тъй наречените партии на протестите искаха прозрачни и честни избори!? Е, сега ще има честни и прозрачни избори с осигурен граждански контрол! --------------------- Лъжа! НЯМА осигурен граждански контрол. Има осигурен 100%-тов ПАРТИЕН контрол в СИК. Знаем коя партия колко члена има в СИК. Тези щели да броят местно, моля ви се!

108

Анонимен

преди 2 години

"малки другар агентите на ДС са предимно кадри на бкп_бсп няма как да намесваш други партии тези номера не минават ние ви знаем болшевишки доносници тези процеси са ваши"___________ Мои/наши не са! Искам да ги изринем. Пълна лустрация и де-съветизация. От там ни вкараха болшевизма, македонизма, сърбизма. Онези съветници из българските институции "съветваха" какво да се прави у нас и как. Създадоха ДС за да прокарват комунистическата политика. Не искаме ДС, червени и т.н. Искаме нормална държава!

107

Един от митинга

преди 2 години

Какво означава "надявям се"? Аз да се надявам,че на изборите няма да има манипулации? Кой от ВСС , дето отхвърлиха 100% броенето на бележките от машините , ще ми гарантира честният избор утре 14 ноември? Кажете им имената на тези престъпници и предатели на демокрацията в България!!! Кажете ги ,покажете ги , посочете ги с пръст за да знат всички юристи какви не трябва да бъдат съдиите във ВСС !Преди всичко независичко НЕЗАВИСИМИ и БЕЗПАРТИЙНИ!

106

Анонимен

преди 2 години

Липсват адресите за гласуванене в чужбина , в частност Люксембург, дадени са данни, но без адресите на които да се гласува. В нета , в страниците, липсва адрес

105

Анонимен

преди 2 години

И на маймуните им лъснаха някакви неща ама доста в червено Утре ще лъснат още неща в ярко червено Както се пееше в песента пирамиди фараони за милиони няма закони за балъци няма прошка и т.н

104

Анонимен

преди 2 години

Правилно, 124, аз откъде да знам дали касовия апарат е с манипулиран софтуеър? Броя написаното от машината на касов бон. Ама, дали то е вярно, пипано чрез софтуера???

103

Питам?

преди 2 години

Защо не се изнесоха в публичното пространство данните от контролното преброяване на 30% от СИК на 11 юли 2021 г.? Отговарям си - защото е имало разминаване, довело да 5 мандата в полза на първата партия и тя просто не е била първа!

102

Анонимен

преди 2 години

До """До Ал БъндиСметката в магазина излиза ред по ред. Цена Количество Общо.Не излиза обща сума, която плащаш без да мъркаш и без да снаеш напр. единичната цена на някой артикул.""" ------------------------- Тук си представям касиер в супер/хипермаркета как вади хартия и почва да пише всичко купена, за да засече вярно ли е сметнала машината или е излъгала. Нали те си пишат/могат да манипулират софтуера.

101

Истината лъсна!

преди 2 години

На три от партиите им се запали огън под краката, защото са намесени в готвената манипулация на вота! Те затова и бяха така брутално нахални! Опитват се да внушат, че съдът бил ограничил контролното броене!? Не е така, той просто разпореди установеното от контролното броене да е извън протокола от машините! Нали тъй наречените партии на протестите искаха прозрачни и честни избори!? Е, сега ще има честни и прозрачни избори с осигурен граждански контрол!

100

Анонимен

преди 2 години

Изборите ще се проведат в складовете на Сиела норма под засилената охрана на агент рашо разписките ще ги броят в ЦИК след червения дъжд